מעניין אותי מה הסוד של הכנת בשר כמו במסעדות, אני מארח קבוע ויש לי כבר כמה טריקים בשרוול להכנת בשר אבל לקראת יום עצמאות אני רוצה לשדרג את המתכונים... חשבתי גם לשדרג ציוד, גם גריל גז נחשב לאופציה אם מישהו פה מנוסה ויכול להסביר
מה שלא תכין הכי חשוב זה המרינדה לבשר ותן לבשר לעמוד איזה שעתיים לפחות שכול הטעמים יספגו פנימה. לגבי ציוד גם אני חשבתי לקנות גריל גז, כי נמאס לי מכול הלכלוך מסביב.
נכון עם גריל גז זה פחות התעסקויות ולכלוך אבל על גריל פחמים הטעם של הבשר יותר טעים.
התיבול של הבשרים חשוב תבלינים, ובלי מלח בזמן הצליה, תוסיף אחר כך לפי הצורך.
אם יש לך זמן תשרה את הבשר ברוטב / מרינדה לפני הצלייה. אם אין זמן תשים על המנגל עגבניות בצל בטטה חתוכה,
ככה יהיו גם ירקות טובים להגיש יפה עם הבשר שיהיה יותר טעם.
במסעדות זה גריל גז ובמהלך הצליה מורחים את הבשר במברשת ברוטב בדרך כלל שמן עם תבלינים.