למה אבוקדו משחיר ואיך למנוע מאבוקדו להשחיר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 00:06 קריית שמונה
התראה חדשה אתמול 22:51 נתיב העשרה
התראה חדשה אתמול 22:40 ראש הנקרה, חוף בצת
התראה חדשה אתמול 21:11 עכו


  • למה אבוקדו משחיר ואיך למנוע מאבוקדו להשחיר תמונה מצורפת וידאו מצורף
    IsraMedia
    IsraMedia
    מספר הודעות: 4,727
    ותק: 18 שנים
  • 08/01/2018 16:31
  • צפיות4,398
אבוקדו משחיר בדר"כ בעת החשיפה לחמצן לאחר שחותכים אותו. אנזים בשם פנולוקסידייז (phenoloxidase) משתנה ולוכד יותר אור לתוכו ומשנה את צבעו לשחור. לרוב נוטים לחשוב שבמצב זה האבוקדו כבר התקלקל אך לא תמיד זה מה שבאמת קורה.


השיטות הטובות למנוע מאבוקדו להשחיר:
1. ניילון נצמד הדוק בצורה טובה שמונעת כניסת אוויר.
2. ערבוב עם מיץ של לימון סחוט לתוך קערה וכיסוי בניילון נצמד.
3. בצל! חותכים בצל ומרפדים תחתית של כלי פלסטיק או קערה בבצל, לאחר מכן להניח את האבוקדו בפנים ולכסות.

האם מותר לאכול אבוקדו שהשחיר?
אם לא ראיתם משהו מוזר שפתחתם אותו, הצבע השחור הוא רק עניין קוסמטי ותו לא. בכל זאת, תמיד מומלץ לטעום לפני.

ולבסוף, העצה הכי טובה לאכילת אבוקדו היא לאכול אותו בזמן.

להדגמה ושיטות מומלצות נוספות, צפו בסרטון הבא:


למה אבוקדו משחיר ואיך למנוע מאבוקדו להשחיר
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה