משפחת גולדין: אביגדור ליברמן לא מפעיל מספיק לחץ על החמאס

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 14:54 תלמי אליהו
התראה חדשה היום 03:44 לוד, רחובות, מודיעין-מכבים-רעות, ראשון לציון, באר יעקב, נס ציונה, רמלה, ברנר, גזר, מטה יהו
התראה חדשה שלשום 15:32 שער הנגב, שדות נגב, מרחבים
התראה חדשה שלשום 15:31 כיסופים

• משפחת גולדין: אביגדור ליברמן לא מפעיל מספיק לחץ על החמאס
    חדשות1
    חדשות1
    מספר הודעות: 8,967
    ותק: 11 שנים ו-8 חודשים
  • 27/08/2017 18:13
  • צפיות212
אה ושמחה גולדין, הוריו של סגן הדר גולדין שגופתו מוחזקת בידי חמאס מאז מבצע צוק איתן בקיץ 2014, תקפו היום (א') במסיבת עיתונאים את אביגדור ליברמן וטענו שהוא לא מפעיל לחץ על חמאס משום ש"למדינת ישראל יש שר ביטחון חלש ופחדן". הם מתחו ביקורת על התבטאותו של ליברמן הבוקר שלפיה יש להמתין לפני איוש מחליף ללוטן, והאב שמחה הצהיר: "שר ביטחון שאומר את הדברים שאמר היום - אין לו שום זכות מוסרית לקבל החלטות, לפקד על צבא, להוביל לקרב".

בני הזוג קיימו מסיבת עיתונאים בביתם בכפר סבא, ובה התייחסו להודעתו של ליאור לוטן בשבוע שעבר על עזיבת התפקיד. שמחה גולדין אמר: "הבוקר שר הביטחון ביקש מראש הממשלה שלא למנות מתאם חדש לנושא השבויים והנעדרים. על המחויבות של ליברמן לערכי צה"ל ידברו אחרים. אני מבקש להתייחס לעניין עצמו, מדיניות ישראל בנושא השבויים והנעדרים נקבעה מאז קום המדינה תמיד על ידי ראש הממשלה. זו האחריות והסמכות שבאה עם התפקיד. אני פונה לראש הממשלה נתניהו: יש למנות מיד מתאם לענייני השבויים והנעדרים. אסור להפקיר את הדר ואורון אפילו ליום אחד.
עליך לשמור על ערכי צה"ל ולהחזיר את הדר ואורון. הבן שלנו הוא לא עסקה. אני מבקש מכל הכוחות הפולטיים: אל תהפכו את הדר הגיבור למחיר. החיים שלנו זה לא דבר שאפשר לדבר עליו במונחים של שוק. מהיום הראשון אנו דורשים לשנות את המשוואה ולהפעיל לחץ על החמאס".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5008303,00...

נערך ע"י IsraMedia 28/08/2017 06:13
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה