אורן לא מפחד להגיד את הדברים שקשה להם לשמוע… אבל צודק בכל מילה!!שירי
18/08/2021 15:09
25
אי אפשר על כל דבר להגיד שהוא עושה פרובוקציה, יש הרבה אמת בדבריו!!! כשנמצאים בקבוצה, צריכים להקפיד על התנהגות נאותה ולפי הכללים. הבעיה שכולם שבויים, בתדמית של אורן חזן, עוד מבחוץ… (גם אני הייתי כך בתחילת התוכנית) ומיום ליום, רואים שהוא אמיתי ואיכפתי….
שהן מסריחות,הן לוקחות את זה שכאילו באים לחנך אותן,זה לא חינוך אור,תכניסי לך לראש שאתן מסריחות,וזה לא עיניין שבאים לחנך אותכן ,טיפשה,אור מספיק מדברת שטויות בכמויות אי אפשר לשמוע אותך,צריך להעמיד אותך להדחה שירד לך האוויר.
מישהו רואה את עומר עם תמיר מכינים פסטהיונהאח לא ינמיד את עומר.י
18/08/2021 20:34
86
וואו,איזה גועל,עומר מנגב את הנזלת שלו עם הידיים ואחר כך נוגע באוכל,תמיר מעיר לו שלא ישים חזרה לסיר את הכף שהוא הכניס לפה.בעעעעע.סוף סוף,רוחץ ידיים.אחרי שתמיר נגעל ממנו.
באופן נחרץ וברור אני ממש לא בעד אלה שמנסים להתחסד אם זה על ידי הפרשות חלה למיניהם או לספק קמעות ועוד ועוד מחול שדים כאלה ואחרים וזאת כדי למשוך עוד אנשים תמימים שלא ממש מבינים פשר הדבר מבחינתי להיות אדם טוב ישר ואוהב אדם זאת הדרך וזאת האמת דרך ארץ קדמה לתורה מה שרואים באח הגדול זה בדיוק לגרום לבלבול ולאי הבנה ובטח אם יש כאלה שלא ממש מאמינים בדבר מה שמירי עושה זה לא לעניין הפנים והיושרה הם הקובעים ללכת רכיל ולגרום לסכסוכים לא תואם את מה שהיא עושה והכל במסווה של הדת או האמונה איש באמונתו יחיה תכניסי טוב לראש הגברת מירי.
במקום לעשות הפרשת חלה שתלך לשטוף את הפה מכל ההפרשות שיוצאות ממנוטולה
18/08/2021 19:51
11
כל היום עם ההפרשות המזעזעות שיוצאות לה מהפה
האשה הזו חסרת שכל או בינה
כל היום עוסקת בלהכפיש להשחיר ללכת רכיל
ואז אחרי כל ההפרשות שיוצאות ממנה
מגיע יום שישי
ואז היא מפרישה כל היום כהרגלה
ובאמצע מפרישה חלה
מירי כל החלות בעולם שתפרישי מהם
לא יזכו אותך בדבר
דרך ארץ זה מה שיעזור לך
תופסת את השפוטים שלה מקבצת אותם סביבה ורק אז יש לה את היכולת ללכלך על אורן, בפניו שותקת כמו נחשה.
אוי לנו איזה דוגמא רעה היא משמשת.
המזל הגדול שלה שרובם דבילים.
לא היה באף עונה שאישה מבשלת עם שיער ארוך,סביבת הבישולים מטונפת.הבשלנית משאירה טינופת אחריה לא מנקה אחריה.איזה כיף בעונות קודמות המבשלים גם מנקים אחריהם.לפי דבריהם גם האמבטיה והשירותים מטונפים.חדר הארונות מבולגן.מה נבעיה להעביר שואב,הצרה שהבנות עסוקות רק בעצמו אפילו את השערות לא מרימות.
רומי עונה שלמה חברה של טיטי, היום רבה איתה ופתאום היא אומרתתמי
18/08/2021 18:19
18
"הזהירו אותי ממנה בחוץ, ואני מתבאסת על עצמי שלא הקשבתי". כמובן שהיא מתכוונת לנטלי דדון שהיא חברה טובה שלה, וטיטי ונטלי לא מדברות אחת עם השנייה כבר שנתיים.
חבורת "העצמה נשית" בשקל תשעים. ואם היה צריך להזהיר מישהו זה את טיטי מרומי, שבשנייה שלא תפעל כפי שהיא רוצה היא תצא למסע ליכלוכים. דוחה וילדה קטנה