עומר,חוץ מלשנרר,ולאכול,ללא התחשבות,רכלן,נכנס למקומות שלא צריך.יוני
19/08/2021 10:32
10
מעביר ביקורות ,ואף אחד לא העז להעמיד אותו במקומו,בקיצור כל העונה,התהלך כמו שיך.המון עבירות הוא עשה ועושה,ולא העירו לו.(האח וההפקה).אני לפי ההתנהגות שלו,קלטתי שהוא שתול,וגם כתבתי ,במשך כל העונה,שיש לו קירבה חזקה מאוד להפקה.לי ברזני היא קרובה שלו,והתפקיד שלה,היא אחראית ראשית,והמפיקה הראשית של האח הגדול.והמבין יבין.בקיצור חוץ מתמיר,ואורן,ציפי לולו,כולם מהחבורה של רועי עוז,וקרובים מאוד מאוד.והבנתי את זה מתוך השיחות,שיתנהלו,בבית,היו פליטות פה.
חחחח אם עומר יזכה זו תהיה תעודת עניות לתוכנית! בדיוק כמו אם מירי תזכה…שירי
19/08/2021 08:31
19
יש דיירים ראויים יותר!!!! הראשון, לא העיפרון המחודד ביותר בקלמר, עם מניירות והתנהגות פרימיטיבית וחשוכה. והשניה, קצרה היריעה מלהגיד…. נראה לי שנאמר כבר הכל, בהקשר שלה……
העונה בושה אחת גדולה דיירים לא משהו ...חוץ מדיירים שהוציאו מהגנזך על מנת ליצור רייטינג וזה לא קרה נקודה משימות שמממש רק ראש ....יכול להמציא כאלו את גקו הוציאו מהבית בתרגיל מלוכלך שלא היה קיים באף עונה חומר למחשבה!! הליצן הפחדן ועומר מסתמן כמועדפים של האח מחכים לגברת האנגלית להיכנס לבית ......חחחחחח....
היא קיבלה מסוק מחבר שלה, שזה לא קשור למסרים... וקיבלה מכתב נוסף במסגרת המשימה מחברים טובים שלה, לא אח שלה ולא בני משפחה.
היא לא אמורה לקבל מפגש עם בן משפחה כי בתחילת העונה בחרו בה שתוותר על זה.
עומר לא יעיז להעמיד שוב את רומי אחרי כל ההתנצלויותתמי
19/08/2021 03:08
9
עומר - טיטי ואורן
שרית - תמיר ואורן (היא לא תעיז להעמיד את טיטי, אחרי מה שהיה פעם קודמת).
טיטי - תמיר ואורן לדעתי. או אולי תפתיע ותדיח את מירי ורומי אם יהיה לה אומץ
רומי - טיטי ואורן
אור - טיטי ואורן
תמיר- טיטי ומירי
אורן- רומי ומירי
מירי- טיטי ואורן
** השמות שיחזרו על עצמם הם טיטי ואורן, מהסיבה הפשוטה שכל השאר שייכים לקבוצה אחת. רומי מאז ההעמדה האחרונה מאוד התקרבה אליהם, הם לא יגידו את שמה. ולטיטי לא נראה לי יהיה את האומץ להעמיד אותה, היא בכל זאת רחומה כלפיה.....
מישהי כתבה בדיוק את מה שאני מרגישה בטוח יש כאן עוד שחושבים כמונואוליביה
18/08/2021 23:32
131
העונה הזאת מכה.
לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק, יש תחושה כזאת של ייאוש באוויר.
מדהים שכל פעם אנחנו חושבים גרוע יותר לא יהיה ,
נמוך יותר לא יהיה.
והנה , שיאים חדשים של כלום.
שמתם לב שמירי רצה אחרי המצלמות,היא תמיד תרוץ לעמודטל
18/08/2021 22:42
15
ליד הדייר שאותו מצלמים כמו תמיר והצעצועים,רומי ואמא שלה ועכשיו בסלון ליד אור.חולת מצלמות לכן אמרה לכל הדיירים לא לתת במה לאורן.אתמול בלילה צפיתי בזמן שאורן שיחק עם הדיירים ואחר כך היה
דיון,היא ישבה בצד,פנים חמוצות ואם יכלה הייתה הורגת את אורן שהמצלמות היו עליו.