שאמרה בתוכנית לשרון "לא חשבתי שאתה יודע אנגלית " וששרל אותה למה אמרה " כי אתה מבאר שבע " (התכוונה מיזרחי נחות) ×××איקס גדול על אמירה כזאת אנשים כמו בר דוחים אותי
אליאב חשב שטליה תרדוף אחריו ותבכה לו. חי בסרטאורטל
15/06/2022 01:47
50
היא מתנהגת בצורה מדהימה, יודעת שהיא מספיק שווה בזכות עצמה ואם הוא בחר בבר ההפסד הוא שלו. הלוואי שהדייר החדש שיכנס בחמישי יהיה מישהו לטעמה ויתפתח איתו משהו, אליאב יאכל את הלב!!
אליאב לא גבר עם כבוד,על אף שהוא לא מעוניין בטליה,והכניסה של טליה היתה מין המניין,ככל דייר,ללא ידיעה שאליאב נכנס לבית האח,בקיצור אחד לא ידע מהשני,ולפי הסיפור של אליאב,שהוא נפרד לפני שנה,מטליה,והוא לא היה רגוע מהפרידה,שבכך טען שהוא ניפרד בצורה לא יפה מטליה,על כן השמיע את הסיפור בפני האח,ובפני הדיירים.זה כל הסיפור,אז במקום,ליישר את ההדורים,התנהג בצורה מכוערת.לא גבר,ולא מגיע לקרסוליים,שלה,וגם בר.
דיאן נשרפת מקנאה על טליה. דיאן הייתה חייבת גבר כדיאורטל
15/06/2022 01:50
54
להסתדר בתוך בית האח ואילו טליה מסתדרת יפה מאוד בזכות עצמה, לא נשברה כשאדון אליאב החליט שהוא רוצה את בר, הפנתה לו גב אמרה בהצלחה והמשיכה הלאה באצילות זה מה שכלכך שורף אותו שהיא בסדר איתו או בלעדיו ואפילו בלעדיו הרבה יותר טוב לה!!
כי אין סיכוי שהיא תשים עליו רומנטית, היא מתייחסת אליו נטו כחבר טוב. אבל רואים שהוא רוצה מעבר, המבטים שלו, באיך שהוא מדבר עליה עם אחרים.. וגם אליאב קלט את זה וזה מה שגומר לו את הנשמה. הוא מת מפחד לראות אותה עם מישהו אחר! הלוואי שזה יקרה עם עומרי. רק כדי שיבין שהוא לא יכול לפגוע בכל העולם ולצאת מזה בשקט. והכי בא לי, שגם בר וגם טליה ישארו אחריו בבית!!
אליאב שחקן ושימו לב לדמעות התנין אף דימעה לא באמת יוצאת לו מהעניים הוא שחקן טוב למד את האח הגדול והעיד שראה את כל העונות ויודע הכל לפריטי פרטים נימאס מכאלה כמו אליאב והלוואי וטליה תוציא לו את העניים
סולחים לך אבל לא חושבים כמוך אני אוהב את דינה היא תבלין טוב בבית הזה ויש לה המון תובנות וחוכמת חיים והבונוס שהיא מצחיקה . רחל צריכה לעוף באה להישתזף כל היום ולרכל
בספר הכיבושים שלו אין עדיין אימא . הבחור אינפנטיל עם מעט עומק והרבה רצון לכיופים ללא התחייבות. ייקח עוד עשור לפחות עד שיתבגר קצת. אני מכיר לא מעט דתל"שים -לכולם/ן יש חבילות גדולות במיוחד(למי מאתנו אין?)
מורגש שאליאב חזר בשאלה,לפי ההתנהגות שלו כלפי בחורות,הוא עדיין פורץ גבולות ללא רחם,כל מה שהפסיד בהיותו דתי חרד,פשוט ולעיניין אין לו ניסיון עם בחורות,ואין לו את הכבוד לבחורות,הוא במחשבה לספק את יצריו,מה שלא היה לו כחרדי.וזה אופייני לכל היוצאים בשאלה.לכן בעיני הוא לא דוגמא ולא סמל הגבריות.הזמן יעשה את שלו.חחח
ונאמר שזה לא במיוחד מחמיא לו, גם ככה הבחור הזה נתנאל די איבד את עצמו לא רואים ממנו שום דבר מהותי בבית (אותו דבר "הפלקט" שצמודה אליו) אם הם יוצאים הם לא יחסרו לאיש בבית.
אחרי השיחה עם דניאל הוא רץ לספר לדיאן שבוחשת לו עוד בשכל. לא נקלט להם שהם הולכים לעמוד להדחה בגלל הריחוק וההתנהגות של שניהם.
לי חבל מאוד שנתנאל ,מושפע לרעה מדיאן,היא מסיתה אותו על כל הדיירים,וסליחה נהפך לפודל,הכל לרעתו,שיהיה איזה מישהו שיבוא לנווה אילן ויצעק לו להתרחק מדיאן,הזוגיות הזו לא תורמת ולא תתרום לו,בכל אופן בתוך האח הגדול.מה יהיה שהשטן דיאן תודח? ומקווה שבהדחה הקרובה,ונתנאל ישאר,ואף דייר לא יתקרב אליו,בגלל שברוב הזמן הוא יתרחק,מהדיירים ובנוסף השמיץ אותם.מקווה ששניהם יודחו.אמן...התנהגות לא ראוייה.