איך זה שאף עו"ד עדיין לא הרים את הכפפה ותבע את הפקת האח הגדול תביעה ייצוגית
על נוכלות ורמייה ???
ערוץ 26 זה פשוט עוקץ !!!
על מה אנחנו משלמים כסף אם חצי מהזמן (או יותר) מראים לנו קיר או קרקעית
של בריכה מסריחה ???
זה זלזול מקומם בציבור הצרכנים של ערוץ 26, שלא מקבל תמורה הולמת וסבירה עבור
הכסף שהוא משלם.
אין לי ידע במשפטים, אבל לדעתי מי שייקח על עצמו לתבוע את ערוץ 26 תביעה ייצוגית
ירוויח בגדול.
ואגב זו שיטה חדשה העונה,לסגור לנו את הערוץ שלא ניראה את העיקר,אלא את התפל,כדי שיהיה רייטינג בשידור 13, וכן מחלקים ל-3 פעמים בשבוע,לשידור חי ב-13 ,ואנחנו משלמים על התפל,ועל הבריכה,ודלת סגורה,ממש גזל.וכך גורמים לנו למתח ,כדי שיהיו כמה שיותר צפיות בשידור החי.ומצליחים לגרוף רייטינג גבוה מקשת.
האח מראה לנו רק את הזומבים כל היום,האקשיין הויכוחים ,ואיך שדיאן ונתנאל ,רבים עם כל הבית,הדלת נסגרת.מה יהיה הסוף ??? אולי הזוג שבר איזה חפץ ,או,הרביצו שם ,הכל צפוי מהם.ילה אולי סוף סוף,יעופו מהבית.
טליה הכינה עוגה למרינה הצבועה. כל דייר למעט הזוג הדוחה החמיא מלא פעמים לטליה על כמה שהעוגה יפה וטעימה. מה שהפרינססה כן אמרה זה שהיא לא רוצה עוד כי העוגה כבדה. כולם אכלו פרוסה אחת, הוא טרף את שלו בשני ביסים כמו חיה ואז הלך ולקח פרוסה נוספת כפולה מגודלה של הראשונה. הבן אדם ממשיך להתנהג כאילו לא ראה אוכל מימיו.
הוא פיתח לעצמו הליכה כבדה כאשר הוא טופח עם כף ידו על הכרס כאילו זה מה שיעלים אותה. הבחור כבר נהיה חבית ולפי הכמויות שהוא אוכל נראה שזאת רק ההתחלה.
מסתובבים בבית כמו זומבים.לא יוצרים איזה משחק כדי להעביר בו את הזמן, כל מה שמעניין אותם זה הסגריות. בלי זה הם מושבתים,איזה בושה!! (ואני אומרת את זה כמעשנת כבדה לשעבר)
אופק ילד מתנשא , מזלזל בסובבים אותו, נקמן בקטע אכזרי, וסורי , אני לא מאמינה בשיט לסיפור החרם.
לדעתי זה סיפור שהוא המציא וחשב להרוויח ממנו מיליון שקל.
(המציא במקרה הטוב, במקרה הפחות טוב הוא היה בצד המחרים ורק שינה כמה נתונים בסיפור, וכבר קראתי כתבה על חבר מהכיתה שלו שטוען שהוא הוחרם ע"י אופק בגלל היותו מזרחי).