וזה שהאח מצנזר את ההישתוללות שלהם אז הם רק יותר לא מעניינים חחח.ההפקה חושבת שהצינזורים שלהם ירימו להם אבל לא יעזור כי לא נסמס להם .כבר יודעים מי הם ולמה הניתוקים חח
אני לא פנאטית ובאמת שלא אכנס לאופוריה אם הפייבוריט שלי זוכה ולא לדיכאון אם מישהו שאני לא אוהבת יזכה.אני לא מקבלת אחוזים מהזוכים והחיים שלי ממשיכים כך או כך. תירגע!!!!
היא בלתי נסבלת
מדברת כמו ילדה בת 5, לא ראיתי כזה דבר, מישהו נהנה מזה?
היא גם דוחפת את עצמה בכוח לכל סיטואציה, כולל שיחות אישיות שלא קשורות אליה, ולאנשים לא נעים להעיר לה על זה.
שמתי לב שתמיד את לוקחת את מה שכותבים באופן אישי ואלייך. הכל טוב אפשר להרגיע לפעמים בתגובות! את כל הזמן אומרת שמותר שיהיו דעות שונות אז נאה דורש נאה מקיים. וערב טוב לכולםם
אהמממ, לא נראה לי, שזהו פרט שהיא היתה חייבת לחלוק עם כל עם ישראל. לא מוסיף לה! אולי היא צריכה לעשות בדק בית, למה הריטואל הזה חוזר… הכי הצחיק אותי, שדווקא לבר היא מספרת את זה….
וזה לא מוריד ממנה, להיפך זה מראה שהיא אמיתית ושלימה עם עצמה
היא לא עשתה פה רע, וזה לא משהו שתלוי בה, אז למה לא לספר?
במיוחד כשהיא מסביאץרה למה זה קורה לה.
אם כי זה חלקי דרך המסך, יש לה לב טוב והתחשבות באנשים.
וכפי שכבר כתבתי, היא לא מובנת לאנשים שלא מכירים את שפת הטוב ולכן הם חושדים לחינם.
מה שכן, למרות גילה היא עדיין לא אפויה לגמרי מכיוון שלא מצאה את דרכה בעולם המבלבל בו אנו חיים.
מושלם אין, וברור שיש לה הרבה לשפר, כמו כולנו.
אך היא בחורה טובת לב, אכפתית, יש לה בריאות נפשית שלהרבה שם אין, והיא מהדיירים הכי אמיתיים בבית.
אגב, היא גם הכי אהובה בחוץ, ולא במקרה.
טליה בהתחלה עושה רושם של סנובית,גם אני חשבתי ככה בהתחלה,אבל ככול שהזמן עובר אני מגלה בחורה מהממת עים לב רחב אינטיליגנטית ובמדרגות הסולם ברמה גבוה לעומת שאר הבחורות שם.
לא כל דבר צריך לספר לכל העולם. אולי לחברים קרובים זה בסדר אבל בתוכנית פופולרית כמו זו זה טיפשי לספר. אבל לגופו של עניין אם הייתי האמא של הבחור שיוצא איתה הייתי פותחת לו את העיניים!!
שחמות שונאות את הכלות שלהן.
זה שיש כאלה שלא שונאות- אז או שהן משקרות ומסתירות או שהן שייכות לאחוז נמוך של יוצאות מהכלל.
אז כל הכבוד לטליה על האומץ לספר זאת, תהיו רגועים זה קורה כל כך הרבה פעמים!! כאילו טליה הראשונה, די לצביעות
הכל זה מהסיפורים של טליה
אחד יצאה איתו תקופה והיה בן בית אצלה ואחרי הביקור הראשון בבית הוריו הוא התחיל להתרחק ממנה עד למצב שאבא שלו אמר לו שאם ימשיך איתה הוא עושה קריעה.
השני האמא התערבה וסיימה את הקשר בשמו של הבן שלה שישב ושתק.
היתר אני לא יודעת לא שמעתי. הבריחה של אליאב מאילת באמצע חופשה גם מעלה סימני שאלה
מה יש שם שאנחנו מפספסים?
בבית האח הגדול הייתי מעיפה אותה החוצה.
כמו היום לא יודעת מה טליה סדרה בתוך תבנית וכל רגע אוכלת מזה בידיים,
או מטגנת וביד אחת תופסת את השיער שתמיד קדימה.
יש אנשים / נשים שלא אוהבות שככה מתנהלים במטבח שלהן, אולי מפה זה מתחיל?
וכל מה שיש לכם לומר על זה - זה כמה גרועה טליה שזה הגיע לכזה מצב.
איפה אתם חיים תגידו לי?
ההיגיון שלכם ברח מהראש?
איך אפשר להצדיק דבר כזה רק כי אתם לא אוהבים אותה???
ומילה אחת רעה על החבר הנמושה ואמא שלו גסת הרוח לא ראיתי פה!
אפשר לחשוב שהיא הרגה מישהו או פרצה לאיזה בנק!
כואב לי על טליה שמרוב שהיא טובה ותמימה - היא נופלת ברשת של גברים כאלה, ומשפחות כאלה.
אגב הייתי ממליצה לה להתחיל לצאת עם אנשים בסגנון שלה, ולהעריך את עצמה, כי היא לא מספיק מעריכה את עצמה .
כל עונה היו מכורים תמיד,אבל לא הגיעו לכזאת רמה פשוט שיתבישו. אני מעשן וכשאי אפשר או שאין לי אני לא מישתולל ויוצא מדעתי.האמת מלכתחילה לא היתי ניכנס לשם .רק השיעמום יכול לחרפן.
ההפקה בוחרת את הדיירים בפינצטה.לרוב הדיירים יש אישיוז עם העבר/ילדות,עם ההורים עם בני זוג,בקיצור איזה שהם הפרעות.חשוב להם שהרוב יהיו מעשנים כך שברוב התקציבים המצומצמים הם יריבו על סגריות וכמובן אוכל ואולי יבחרו גם צמחוניים וטבעוניים שזה עוד סיבה למריבות.כל הסיבות לסצינות עבור המשדרים שלהם!!
לפי השקט,ניראה לי שהאח ערך להם את הקניות,ואם כן,טוב שכך,כי הדיירים לא יודעים לערוך קניות,רק בראש שלהם טבק,ונישארים ללא אוכל,הלוואי שהאח ,יערווך להם כל העונה,ואפילו לבקש מתנדבת מאחת הגולשות לעשות את זה,אני אין לי בעיה לערוך את הרשימה עבורם,ולא יחסר להם כלום.מה אתם אומרים על הרעיון שלי? ורק אישה עקרת בית שיודעת מה לקנות .
רוב הבית מעשנים וחלקם כבדים כמו נרקומנים בר וריוואה בימיוחד אז זה הרבה כסף וכשמשעמם ויש הרבה עצבים אז מעשנים יותר וזאת בעיה. הבנתי שאחד מאלה שניכנסים מעשן בחוץ 2 קופסאות ליום .
לכן, בחר להכניס להם את המצרכים, ללא עריכת תקציב. הגיוני! אם היו עושים אחד ועוד אחד, אולי היו מגיעים למסקנה לבד. אבל הבית הזה מתעתע… והם בעיקר שמחים על המצרכים הרבים שקיבלו ולא שואלים שאלות….
כי חוץ מלריב ולהיתנהג בברבריות ובריונות וממילא לא מראים ומצנזרים את זה.אז ליראות אותם מיתגופפים או אחרי מריבה את מי זה מעניין ביכלל? אותי כבר מיזמן לא. יאלה הביתה!!
אנשים עם בעיות נפשיות שנובעות מילדות עשוקה אסוררר להם בתכלית האיסור להיכנס לבית האח הגדול . כללל הבעיות של האדם באישיות נובעות מילדות מצולקת כמו בנייה של ביניין . כאשר היסודות של הביניין חזקות מאוד (קיבלו המוןן אהבה בילדות שזה עיקר הבטחון עצמי ) אז שום בעיה עתידית לא תזיז את הקומות בבניין שום סערה או סופה לא תזיז את הביניין . וכאשר היסודות רעועים כל לטיפה קטנה של רוח מזיזה את הביניין ומערערת אותו . כך בדיוקקק האדם מי שהייתה לו ילדות עם המוןן אהבה מאושרת בעיות עתידיות לא יהוו מיכשול בחייים אנשים יצלחו לדלג עליהים כמו על משוכות . (זה המטאפורה שלי כלפי ילדות ) ואכןןן לנתנאל יש המוןןן זכרונות ילדות קשים שגורמים לו להישבר ולהתערער . המזל של נתאל בחייים הוא שהוא נפל על הורים מדהימים שגידלו אותו באהבה גדולה וענקית אחרת אנשים כמוהו נופלים לסמים ולמקומות נמוכים מאוד . כןןן יירבו אנשים כמו ההורים של נתאל ודינה שנותנים לילדים עזובים אהבה ודרך בחיים . סליחה שהיה ארוך
הסתנוור מהמראה שלה. ועכשיו משלם מחיר כבד. הוא צריך להתנהל לפי מצבי הרוח שלה והקפריזות שלה ויש לא מעט כאלה. הכל עניין של חיבורים, חיבור טוב יכול להוציא מהבן אדם צדדים יפים וטובים. במקרה הזה, זה מביא אותו לקצה. נראה לי שרק בחוץ יבין, כמה הקשר הזה לא בריא עבורו. הרי היא מחרחרת מלחמות כל הזמן. זה חזק ממנה! כרגע, הוא נעול על זה עם כל הבעיות והמריבות שמתרחשות ביניהם על בסיס יומי. היא נותנת לו להרגיש תלוי בה והוא לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי, לא חברתית ובוודאי, לא נשאר לו מקום להציג את עצמו כאינדיבידואל ובוודאי לא את המוזיקה שהוא כל כך רצה לקדם את עצמו כאומן. חבל!!!
לצערי וכאבי,אני צופה 24/7ואני רואה,אי שהוא מנהל איתה שיחות,ובורר מילים בפינצטה,שחלילה לכ יטעה,או,יתבלבל,הלך עליו,איכסה,אם גבר מגיע למצב כזה עם בת זוג.חחח,היא רק מסתכלת עליו והוא ישר,מ קרה מ את מסתכלת עלי?הוא שואל,מה זה? המרשמלו הזה,על הגריל כבר.
קימה בבוקר עים שיר ,ניתוקים: דלת ,תחתית בריכה ,דלת....
כיבוי אורות פוקוס רק על חדר השינה.
על זה צופים משלמים כסף אתם קולטים?
מיצטער האח הגדול חכם אנחנו הטיפשים.
לא ראינו את כל הריב, ועדיין , אני בשוק משחף!! לעשות קציצות בבית שכולם רעבים בו, ולריב עליהן ככה - זה אחד הדוחים!!!
ולא משנה מה הסיבה.
שזה לצמחונים ,או מה שלא יהיה, זה פשוט לרדת הכי נמוך שיש.
וזה לגמרי מוריד לי משחף, שאגב, היו פה כאלה שאמרו שהוא שחקן ולאט לאט זה יוצא החוצה.
שחף אמר שהקציצות מיועדות למי שלא אוכל בשר משמע יש שניים כאלו, אני מבינה
מה הניע אותו, שחף טעה ובעצמו מבין את זה , מקווה שישחרר מהר מהמטבח זה מוציא אותו רע.
שאסור לו לאכול מאוכל מסויים שנקנה מתקציב משותף.
טוב מאוד שהאח הגדול יעיר לשחף על זה וחבל מאוד ששחף לא הפעיל מעט שיקול דעת לפני
שיצא להילחם על משהו שגוי מאוד.
יוצאים מהכלל הזה דינה שהיא צליאקית ודיירים לא אמורים לאכול מהמזון שמגיע עבורה נטול גלוטן
ושממילא יש לזה תקציב גבוה יותר.
הוא הכין את הקציצות וכולם ראו וטעמו סיים השאיר והלך, בימקום לתת למי שעשה בישבילו .אני היתי כמוהם מבין שזה מיועד לכולם.והוא טעה שלא אמר.
יש שם הרבה דיירים שמכינים אוכל רק לעצמם ולחבריהם,אז מותר לו גם.אני באופן אישי לא היתי עושה זאת ומכין לכולם.
וזה את ההישתוללות של הזוג המגעיל והאלים הזה? תשימי לב מראים לך את מה שרואים ב 26 ושדיאן ונתנאל מה זה "מתוקים" ,ביזיון .יש להפקה אובססיה אליהם ,מעניין למה