ליסמין

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 04:34 כפר סבא, כפר קאסם, לוד, מבשרת ציון, ראש העין, רמלה, חבל מודיעין, דרום השרון, מטה יהודה, גז
התראה חדשה היום 02:54 שדרות, איבים, ניר עם
התראה חדשה אתמול 11:58 חולית
התראה חדשה שלשום 23:47 אילת

• סקופ. אמת. הכל ברור. כנסו... יסמין
  • 02/07/2013 09:59
  • צפיות430
לידיעתכם הכל מובן כעת ומאומת. יורם זק האקס של טהוניה והוא למעשה האח הגדול. שחר חבר שלה כיום עורך טכנאי בהפקה והוא מוריד את כל הקללות שלה מהמסך ומראה לערוץ 2 רק את הקללות של גילי. רוני מיילי וגילי מיילי הגישו תביעת ענק והם מסתתרים בבית מלון ולא היו מו7כנים לשתף פעולה עם ההפקה שמחפשת אותם באטרף אולי כדי להגיע איתם לפשרה בלי משפט. הם מסתגרים בבית מלון סודי עם צוות עורכי דין ונמנעים מהתקשורת שמחפשת אותם. אוח איזה שמחה יש לי בלב כעת יורם זק...האח הגדול... האקס של טהוניה בצרות !!! הטענה הכי חמה זה כשטהוניה נכנסת לחדר האח הגדול היא גם רואה אותו בניגוד לאחרים ומייעצת לו מה לעשות.

• תגובה מהירה
  • ליסמין שרית
  • 02/07/2013 10:46
  • צפיות193
שמעתי את רוני מיילי אומר שגילי ומשפחתו נחים במלון וגילי עובר תכנית תכנית כדי שיהיו להם ריאיות ואז יתקפו ובצדק,לזה קוראים צדק

• תגובה מהירה
  • עד מתי השעמום הזה? שרית
  • 02/07/2013 12:15
  • צפיות201
אני יוצאת מהפורום לכמה שעות תכתבו אם יהיה משהו מעניין,כי עד עכשיו יבש

• תגובה מהירה
  • o
  • ידענו שיורם זק זבל תמיד חשדנו הפקה זבללללל ירדן
  • 02/07/2013 10:48
  • צפיות206
  • תגובה מהירה
  • o
  • רוני וגילי צאו במחאה אני בעד מתנה...
  • 02/07/2013 10:58
  • צפיות217
  • תגובה מהירה
  • רוני מיילי שרית
  • 02/07/2013 11:11
  • צפיות169
אמר אתמול בגיא פינס שיש 100.000 איש לגילי חברים ומכרים שיבואו לככר רבין להפגין,אני מאמינה לו שהם לא ישתקו,כשהוא רואה שיש אנשים גרועים יותר,ובצדק

• תגובה מהירה
  • o
  • יסמין טהוניה על כדורים של הרגעה מתנה...
  • 02/07/2013 10:54
  • צפיות230
  • תגובה מהירה
  • o
  • לצעוק לחבורת הנוכלים גלי הייה אמור לקחת תקופה מתנה...
  • 02/07/2013 11:08
  • צפיות226
  • תגובה מהירה
  • o
  • אסור לשתוק להם מתנה...
  • 02/07/2013 11:22
  • צפיות196
  • תגובה מהירה
  • רוני וגילי מיילי עם צוות עורכי דין וטכנאי מצלמה יסמין
  • 02/07/2013 12:06
  • צפיות200
עוברים משפט משפט מתחילת התוכנית . בינתיים ראו שני פרקים ומצאו כבר 46 קללות עסיסיות גסות ומזעזעות נגד גילי.... עורכי הדין הולכים לזיין את יורם זק בבית משפט ויורם יצטרך להסביר לשופט איך טהוניה עברה את הקודים עשרות פעמים יותר גרוע מגילי ונשארה עדיין בבית. בנוסף עורכי הדין יטענו בבית משפט שזה לא אתיקה להביא מישהי שהיה לה רומן עם האח הגדול לפני התוכנית. !!! כמו כן עורכי הדין רוצים שההפקה בלי קשר תחזיר לצופים את כל האסמסים שסימסו לגילי(את הכסף) מכיוון שהם רימו את הציבור והוציאו אותו ללא הצדקה מבית האח תוך עברות של שקרים וככה הכסף של הסימוסים של הצופים הלך לזבל. מדובר כ 4 מליון שקל...1 שקל לכל סימוס.

• תגובה מהירה
  • ליסמין שרית
  • 02/07/2013 12:09
  • צפיות186
אני איתם ובצדק,שהאמת תצא לאור,שירעדו אמות הסיפים,וטהוניה לחקירה תצא כבוד גדול לתכנית ואולי בגלל זה מחזיקים אותה לדחות את הרגע הזה

• תגובה מהירה
  • כשטהוניה אומרת אוחח איזה קול יש לאח הגדול... יסמין
  • 02/07/2013 12:11
  • צפיות218
היא נזכרת ב 4 שנות יחסים איתו.... ובקולו.....

• תגובה מהירה
  • יש הרבה רמזים שרית
  • 02/07/2013 12:18
  • צפיות192
שהיו אתמול בלילה בין טהוניה לענת שניסתה לדובב אותה שתספר לה כמה דברים מאיפה יודעת וטהוניה אמרה לה שלא יכולה להגיד

• תגובה מהירה
  • בין יתר ההוכחות לחציית קודים הם מצאו... יסמין
  • צפיות198
שטהוניה אמרה שבא לה לתת לגילי אגרוף בפרצוף באף אבל שהיא תראה אותו מדמם על הריצפה ומיד הוסיפר ואשרוף אותו. מעניין מה יורם זק ישיב לשופט על הדוגמא הזו. מעניין מה השופט ישיב על הדוגמא של הגרזן לערוף את ראשה של דורין. מעניין מה השופט יגיד על קללות כמו זונות...הומואים וקוקסינלים מסריחים.... יא לסבית ללבנה.... יא רוסי מסריח ללאון.... מעניין לפי איזה ספר חוקים הם התכוונו. לספר חוקים לכל הבית או ספר חוקים רק לגילי??? אוח שמח לי בנשמה קצת יותר כעת.

• תגובה מהירה
  • o
  • כולנו באותה סירה יחד איתך שרית
  • 02/07/2013 12:19
  • צפיות176
  • תגובה מהירה
  • בין יתר ההוכחות לחציית קודים הם מצאו... יסמין
  • צפיות204
שטהוניה אמרה שבא לה לתת לגילי אגרוף בפרצוף באף אבל שהיא תראה אותו מדמם על הריצפה ומיד הוסיפר ואשרוף אותו. מעניין מה יורם זק ישיב לשופט על הדוגמא הזו. מעניין מה השופט ישיב על הדוגמא של הגרזן לערוף את ראשה של דורין. מעניין מה השופט יגיד על קללות כמו זונות...הומואים וקוקסינלים מסריחים.... יא לסבית ללבנה.... יא רוסי מסריח ללאון.... מעניין לפי איזה ספר חוקים הם התכוונו. לספר חוקים לכל הבית או ספר חוקים רק לגילי??? אוח שמח לי בנשמה קצת יותר כעת.

• תגובה מהירה
  • לכל הפורום המקסים מ??????????
  • 02/07/2013 12:26
  • צפיות177
לאור הנאמר עי יסמין וכל השאר לא להעלם,לא להפסיק לומר בקול את הצעקה של גילי על כל מה שהיה,מזלו שהוא חזק מישהוא אחר היה נשבר ,להמשיך את הצדק ולשרשר בלי הפסקה,כי נראה שהאח עושה פעולות מניעה,.אתמול למשל ארז ואסי פעם ראשונה סתמו ולא עשו צחוק מגילי,טעונרע מתעדנת עלק,לוציפר מפרשן את המהלכים עפי הנחיות האח,ביזו מרים ראש וזז ,ועוד.

• תגובה מהירה
  • כשבן אדם נאמן לאמת שרית
  • 02/07/2013 15:54
  • צפיות197
שלו הוא יילך איתה עד הסוף,ואנחנו יחד איתו

• תגובה מהירה
  • יסמין תשלחי לרוני את כל הלינקים הללו רונית
  • 02/07/2013 14:10
  • צפיות212
כל מה שיכול לעזור...

• תגובה מהירה
  • רונית יש לרוני את כל הלינקיםפ יסמין
  • 02/07/2013 15:57
  • צפיות167
הם בבית מלון סודי עד אתמול בלילה בכל און9 כידוע לי...עם עורכי דין וצוות טכנאי מצלמה עוברים על כל משפט בתוכנית ומצאו עשרות ובקרוב מאות אמירות של אלימות של טהוניה וענת בלי שההפקה סילקה אותן. הם מצאו 8 התאמות הדחות עד היום בלי שההפקה עשה כלום !!

• תגובה מהירה
  • סקופ מניה
  • 02/07/2013 15:51
  • צפיות178
יסמין כמה את מוכנה להמצאי?

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה