לי נראה שדווקא ו לה קריאת

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 00:00 נתיב העשרה
התראה חדשה אתמול 17:26 אזור תעשייה הדרומי אשקלון, חוף זיקים
התראה חדשה אתמול 04:21 הרצליה, כפר שמריהו, בית שמש, תל אביב יפו, הר חברון, חוף השרון, מטה יהודה
התראה חדשה שלשום 10:07 מטווח ניר עם

• היום ב 15 וחצי מ??????????
  • 30/06/2013 15:35
  • צפיות138
ענצפע לא מפסיקה לחקור את טעונרע מה אמרו לה בתוך חדר האח הגדול,טעונרע בתגובה עונה לה" באמת שאסור לי להגיד,אם אני יגיד אני יצא הכי מנייאקית בעולם" רבותי בבקשה תנו פירוש לתשובה????

• תגובה מהירה
  • כנראה סיפרו לה למה לא היתה הדחה ומתי הדיירים.. יסמין
  • 30/06/2013 16:09
  • צפיות136
החדשים יגיעו ואולי אמרו לה שהם בחרו בה למיליון...מי יודע... היא כבר אמרה פעם שהאח מצפה ממנה לחיבוק גדול בסוף התוכנית. בסוף יצא שהיא בכלךל האח הגדול.

• תגובה מהירה
  • לי נראה שדווקא ו לה קריאת מ??????????
  • 30/06/2013 16:17
  • צפיות121
הרגעה שענצפע לא הולכת לשום מקום ושומרים אותה בשבילה,שלא תדאג,או שגילי יוצא בקרוב.לפי התשובה שלה ,בכל אופן זה לא נראה חוקי שיגידו למתמודד סודות הפקה,לכן ענת כל כך התעקשה לדעת ,כי היא בטח יודעת שיש לטעונרע קשרים.

• תגובה מהירה
  • o
  • יתכן שסיפרו לה שהם נגד גילי... צריך לתבוע אותם! יסמין
  • 30/06/2013 16:18
  • צפיות119
  • תגובה מהירה
  • o
  • יסמין,את צודקת,זה צריך לבוא ממשפחתו. מ??????????
  • 30/06/2013 16:23
  • צפיות96
  • תגובה מהירה
  • לי נראה שדווקא ו לה קריאת מ??????????
  • 30/06/2013 16:17
  • צפיות105
הרגעה שענצפע לא הולכת לשום מקום ושומרים אותה בשבילה,שלא תדאג,או שגילי יוצא בקרוב.לפי התשובה שלה ,בכל אופן זה לא נראה חוקי שיגידו למתמודד סודות הפקה,לכן ענת כל כך התעקשה לדעת ,כי היא בטח יודעת שיש לטעונרע קשרים.

• תגובה מהירה
  • יניב שוני
  • 30/06/2013 16:19
  • צפיות122
איך כולנו בתחילה טעינו וחשבנו שיניב עדין ובישן?! תראו כמה מסוכנות התגלתה אצלו מהרגע שהוא נפתח? לא יאומן!!! שוחר מלחמות כזה. עדיף שיעשה רורס ויחזור להסתגר- "כי לא לזה התכוון המשורר"

• תגובה מהירה
  • לא לכזה התכוון המשורר שוני
  • 30/06/2013 16:21
  • צפיות115
יניב= סיר לחץ שנפתח בפתאום= מסוכנות !

• תגובה מהירה
  • סיר לחץ שוני
  • 30/06/2013 16:24
  • צפיות124
גם בנושא של יניב- נראה שההפקה עדכנה אותו שמאד טוב שמתחילים לשמוע אותו בבית-ושיצשיך כך. זוכרים מתי התחילו לקרא לו לחדר האח? מאז שהתחיל עם המלחמות בגילי- תחושתי: ההפקה עושה שימוש לרע בדירים האומללים.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה