היא וטהוניה ביז'ו והפודל פעם שעברה על פאולינה והפעם על ליאון ומה עושה הפח הגדול(יורם זק)בהקשר לפאולינה מוציא אותה באור שלילי שאומרת לטהוניה מקומך במטבח למרות שפאולינה בכתב המון המון כי טהוניה גרמה לה לבכות הוא רצה שטהוניה תודח קיצר הם מתאמים הדחות ויורם זק עוזר להם ומויצא את למשל גילי לאון ופאולינה באור שלילי כמה שניתן גועל נפש וואלה אני לא סולחת לפח הגדול על מה שאני עוברת אין לו מחילה ואלוהים ישלם לו
בתכלס פאולינה לא עשתה רע לאף אחד רק תיכננו לקרוע אותה מליאון יכול להיות שהרעה טהוניה רצתה אותו וזה גם היה מתואם,אחרת דברים לא מתקבלים על הדעת.קורים פה דברים לא הגיוניים.נראה מה יהיה במשימה היום,כמה רוע יישפך עוד היום
אני איתך כי כך אני מרגישה גם.לא הראו אף פעם איך פאולינה נפגעה ואנשים שרואים רק ערוץ 2 בתוכניות הערוכות לפי כוונת המשורר רואים את טהוניה הרעה באור חיובי,פשוט נמאס
עליך גברת אבבו רובל א??? או שגברת פרץ המהוללת טוחנת אוכל בשיניה הרקובות? בכל מקרה נפתח לך התאבון לקלל ולהשמיץ כל מי שאינו טעונרע הרשעית ,שבה לצופים להקיא ממנה.
עליך גברת אבבו רובל א??? או שגברת פרץ המהוללת טוחנת אוכל בשיניה הרקובות? בכל מקרה נפתח לך התאבון לקלל ולהשמיץ כל מי שאינו טעונרע הרשעית ,שבה לצופים להקיא ממנה.