לאור

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 14:54 תלמי אליהו
התראה חדשה היום 03:44 לוד, רחובות, מודיעין-מכבים-רעות, ראשון לציון, באר יעקב, נס ציונה, רמלה, ברנר, גזר, מטה יהו
התראה חדשה שלשום 15:32 שער הנגב, שדות נגב, מרחבים
התראה חדשה שלשום 15:31 כיסופים

• לנועה אור
  • 09/06/2013 14:58
  • צפיות111
אם טהוניה לא רעה איך תסבירי את הקללות שלה לדנה וגילי אנשים עם משפחה וילדים שצריכים לשמוע הטחת קללות שקרים ורוע שנאמרים על הוריהם היא לא רק רעה היא גם טפשה

• תגובה מהירה
  • לאור נועה
  • 09/06/2013 15:11
  • צפיות115
אני לא סובל את הצורת הדיבור של טהונה וגם של גילי הוא רק יודע קודם לפגיע ואזה מבקשה סליח כמו אבא שלו גילי פגיע בהרבה אנשים יש לו השפיע לדור המשלך לטוב או לרע ופה זה לרע על זה שהוא אמרה לטהונה שהיא שחור ועוד הרבה מילים ועל מה כדאי שלא תתרכזי ולא תנצח

• תגובה מהירה
  • אור רות גל
  • 09/06/2013 17:10
  • צפיות6
אוזניים ועניים לא רואות ולא שומעות"עם ישראל בהתגלמותו"אגב עפ מכוער מאוד...כשאומרים על טהוניה ברברית למה אתה בדיוק מתכוון?ראית את שאר הדיירים בהתנהגותם? או שהפכת למר נח כי יש הפיבוריט שלך ואז האחרים וולגרים????עם ישראל הכיעור בהתגלמותו....

• תגובה מהירה
  • לאור נועה
  • 09/06/2013 17:55
  • צפיות8
אני אמרת שאני לא אוהבת את צורת הדיבור של טהונה למרות שאני מבינה אותה ואני נגד קללוית גם את גילי אני לא אוהת איך שהוא דיבר לטהונה ללבנה אבל אנילא שונאית אותו או את טהונה להגיד אני שונא אותו זה מילה חזק איפשר להגיד אני לא אוהב לא שונאי אתה יודע את מי אני אוהת את לבנה

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה