׳³ֲ³ײ²ֲ³׳²ֲ²ײ²ֲ³׳³ֲ²ײ²ֲ²׳²ֲ²ײ²ֲ ׳³ֲ³ײ²ֲ³׳²ֲ²ײ²ֲ³׳³ֲ³׳’ג‚¬ג„¢׳³ג€™׳’ג‚¬ֲšײ²ֲ¬׳³ג€™׳’ג‚¬ֲžײ²ֲ¢׳³ֲ³ײ²ֲ³׳²ֲ²ײ²ֲ³׳³ֲ³׳’ג‚¬ג„¢׳³ג€™׳’ג€šֲ¬ײ²ֲž׳²ֲ²ײ²ֲ¢׳³ֲ³ײ²ֲ³׳²ֲ²ײ²ֲ³׳³ֲ²ײ²ֲ²׳²ֲ²ײ²ֲ©׳³ֲ³ײ²ֲ³׳²ֲ²ײ²ֲ³׳³ֲ³׳’ג‚¬ג„¢׳³ג€™׳’ג‚¬ֲšײ²ֲ¬׳²ֲ²ײ²ֲ¢׳³ֲ³ײ²ֲ³׳²ֲ²ײ²ֲ³׳³ֲ²ײ²ֲ³׳³ג€™׳’ג€šֲ¬׳’ג‚¬ֲ
color contrast
text size
highlighting content
zoom in

כך או כך, מקווה שהדר לא קנתה את התפנית של אור. לא מגיע לו!!!!!!!!!!!!!

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 10:47 נתיב העשרה
התראה חדשה אתמול 09:00 שדרות, איבים
התראה חדשה שלשום 15:39 באר אורה
התראה חדשה שלשום 10:18 באר יעקב, לוד, רמלה, חבל מודיעין, שדות דן

• רואה בDelay את השידור מאתמול בלילה. אור ניגש להדר
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-11 חודשים
  • 16/09/2024 09:15
  • צפיות154
ואומר, ״יאללה בואי לפינת עישון לדבר״… לוקח אותה אנגז׳ה… וואו! מה התפנית הזאת? כי כך הוא החליט! שזה הזמן! איכס!! כבר אין לו תנאים מוקדמים לשיחה? אחרי שעונה שלימה לא הפסיק לגדף ולהשמיץ אותה. פתאום כשהגמר מעבר לפינה, רוצה למזער נזקים. כנראה שגם הפיוס שדני עשה עם הדר, השפיעה עליו. עשה חישוב מסלול מחדש, ויתר על ״העקרונות״ שלו והכבוד שלו… הוד מעלתו, הואיל בטובו לפנות זמן לשיחה עם הדר…. חחחח פאתטי! לדני אני מאמינה בכוונות הטובות שלו. לאור לא מאמינה!!!! הכל שיקולים של למזער נזקים לפני הגמר. מקווה שהדר לא תיפול למניפולציות שלו. מסתבר שיש כמה צלופחים בבית….

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • אחרי המשימה של אתמול כמעט כולם ב- Kumbaya
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 372
    ותק: 6 חודשים ויומיים
  • 16/09/2024 09:39
  • צפיות29
לא יכלנו לראות המשימה, אבל לפי מה שכן הראו כנראה שכל דייר בנפרד ראה התעודת זהות שלו/שלה והדרך שהם או הן עברו בבית אח הגדול.
אחרי כל משימה היו שיחות על משהם עברו וכמה מהם גם ביקשו סליחה אחד מהשני.
דנה לפי מה שראיתי אחרי השיחה בין אור להדר (שלא רואים השיחה עצמה) נראה לי שהם היחידים שלא עשו פיוס..אולי אני טועה, אבל
אתמול בלילה רואים שאחרי השיחה בניהם, אור יוצא מהחדר של אח הגדול והדר שגם מחכה להיכנס לדבר עם האח לא מסתכלים אחד לשני בכלל.

• תגובה מהירה
  • o
  • כך או כך, מקווה שהדר לא קנתה את התפנית של אור. לא מגיע לו!!!!!!!!!!!!!
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-11 חודשים
  • 16/09/2024 09:42
  • צפיות19
דנה א.
  • תגובה מהירה
  • כולם אומרים שהם דומים כי שניהם דומיננטיים, אין יותר שגוי מזה
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 372
    ותק: 6 חודשים ויומיים
  • 16/09/2024 09:55
  • צפיות28
זה שהם דומיננטיים לא אומר שהם דומים בכלל.
כל העונה לאור היה אובססיה להדר, הוא לא הפסיק לדבר אליה, לזלזל בה ולנסות לסכסך הקשר שלה עם אחרים
היא בצד שני, כמעט לא דיברה אליו, לא עניין אותה ממנו, ורק פנה אליו במקרים שהוא דיבר אליה לא יפה או כדי להגן על משהו.
אין אנשים יותר שונים אחד מהשני.
כאשר היא תצאי מהבית היא תראי כמה פעמים (יותר מידי כדי לספור) הוא דיבר אליה בחוסר כבוד מוחלט.
אני ראיתי את כל העונה ובגלל זה אני כל כך אנטי אור, כי היה לי מעוד קשה לראות איך הוא לא הפסיק לזלזל בה.
הוא יכל פשוט להתעלם ממנה כמו שהיא עשתה אבל במקום זה הוא ״תקף״ אותה מאחורי הגב שלה כל הזדמנות שהיה לו.
פשוט בושה לגבר בין 30 שמתנהג בצורה כזאת גם אם לא מסתדרים.

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה