הוא מרגיש הכי טוב שיש כי כנראה שאתמול בלילה שהיה פודקסט עם שאלות קשות לכל הדיירים הוא רק קיבל חיזוקים….. לפי מה שהוא אומר לדני.
כבר אין לי מושג מה אנשים רואים בו…אני לא אומרת שהוא בן אדם רע, אבל במשך כל העונה הוא דיבר בזלזול ללא הפסקה על הדר
ובצורה הכי לא מכבדת…שעכשיו השיח שלו עבר על פרידה (הוא חוזר על עצמו כבר כמה פעמים כבר יומיים) על איך היא לא מה שהוא חשב.
לפחות עם פרידה (מזלה) הוא אומר הדברים בצורה יותר מכבדת על מה הוא חושב אליה…אז אם ישלו היכולת להגיד שהוא לא אוהב את מישהו או רואה דברים שהוא לא אוהב
בצורה שלא מקטין או מזלזל, אז למה הוא לא עושה אותו הדבר כאשר הוא דיבר על הדר???
הוא בן אדם כל כך דומיננטי שאם מישהו לא הולך בדרך שלו, אז הוא פסול.
זה הבעיה העיקרת שיש לי איתו, הוא רק מפרגן כאשר עושים מה שהוא רוצה ואם לא, הוא רק מלכלך על הצד השני שלא חושב כמוהו.
הדר אף פעם לא דיברה על אור בזלזול או בצורה לא בכבדת למרות שהם לא הסתדרו.
כבר אין לי מושג מה אנשים רואים בו…אני לא אומרת שהוא בן אדם רע, אבל במשך כל העונה הוא דיבר בזלזול ללא הפסקה על הדר
ובצורה הכי לא מכבדת…שעכשיו השיח שלו עבר על פרידה (הוא חוזר על עצמו כבר כמה פעמים כבר יומיים) על איך היא לא מה שהוא חשב.
לפחות עם פרידה (מזלה) הוא אומר הדברים בצורה יותר מכבדת על מה הוא חושב אליה…אז אם ישלו היכולת להגיד שהוא לא אוהב את מישהו או רואה דברים שהוא לא אוהב
בצורה שלא מקטין או מזלזל, אז למה הוא לא עושה אותו הדבר כאשר הוא דיבר על הדר???
הוא בן אדם כל כך דומיננטי שאם מישהו לא הולך בדרך שלו, אז הוא פסול.
זה הבעיה העיקרת שיש לי איתו, הוא רק מפרגן כאשר עושים מה שהוא רוצה ואם לא, הוא רק מלכלך על הצד השני שלא חושב כמוהו.
הדר אף פעם לא דיברה על אור בזלזול או בצורה לא בכבדת למרות שהם לא הסתדרו.
נערך ע"י קרולינה 12/09/2024 20:40