פרידה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 09:59 מטולה
התראה חדשה היום 02:09 חיפה, נשר, קריית אתא, קריית ביאליק, קריית ים, קריית מוצקין, זבולון
התראה חדשה אתמול 23:01 הר הנגב
התראה חדשה אתמול 21:01 גוש עציון, מגילות, תמר

• פרידה
    בתאל בתאל
    בתאל בתאל
    מספר הודעות: 4,472
    ותק: שנתיים ו-5 חודשים
  • 22/08/2024 05:29
  • צפיות185
תסתכלו בתעודת זהות שלה.
פרידה לא בקשר עם אבא שלה , הוא עזב כשהיא היתה קטנה,
פתאום היא רוצה את המיליון בשביל לסגור לו חובות??
וזה שיש לה חובות מגיל 22- היא עשתה ניתוחים ושתלים בישבן בהון תועפות, ועכשיו כנראה צריכה מימון... שחקנית.

נערך ע"י בתאל בתאל 22/08/2024 07:06
  • תגובה מהירה
  • אני צופה בdelay בפרק האחרון. ההתפרקות שלא לאמר ההתמוטטות של פרידה,
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 22/08/2024 06:21
  • צפיות32
לא קשורה בהכרח לאמילי. פרידה מתחילת העונה מנסה בכל כוחה, להצטייר כפיה טובה. היא משחקת על כל המגרש!! כל פעם, לפי התקדמות המשחק, יש לה קורבן חדש בכוונת. הדר, עינב ועכשיו אמילי. קשה לשחק כל העונה. עכשיו יצא לה הדבר האמיתי (הפרידה) רמה נמוכה ומניפולציות זולות. זה שאמילי, כביכול גדלה בתנאים נוחים יותר, לא צריך להקטין אותה, אבל פרידה ניצלה את ההזדמנות, לעשות סצנה שלא היתה מביישת שחקנית בקאמרי. על הבחורה, שבאה מעיירת פיתוח (היום כבר עיר), ורוצה להצליח ובלה, בלה. רוצה להחזיר חובות של אבא שלה/או שלה? וכו׳. אם יש משהו מקומם, שדיירים באח הגדול, מנסים ללכת על טיקט הקיפוח. אנחנו בשנות האלפיים! כל אחד כבר לוקח את החיים שלו לכיוונים לאן שהוא מכוון. אבל השוס הגדול, זה הפריים שכמה מדיירי הבית, באים מסביב להרגיע אותה ובאיזה שלב, הדר מגיעה עם פנים מוכמרות ועצובות, לראות מה עם פרידה ומיכל, אומרת לה, ״את יכולה לא לעמוד פה, היא צריכה אוויר״…. כל אלה שעטו על פרידה לא הפריעו לה, רק הדר, מפריעה לה! איזה טיפוס! מפחדת שיקחו לה את הסצנה, שהיא התומכת העיקרית של פרידה. איזה טיפוס! לא יעזור כלום, מרגע שנכנסה, הדר על הכוונת שלה. מטבח, תקציב, יורה לכל הכיוונים. ואני רק שאלה - אם היא כל כך ״טובה״ כמו שהיא מנסה להציג את עצמה, איך היא לא מצליחה לכבוש את הצופים. מתאימה לפרידה, שחקניות!!!!!!!!!

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • לא מבינה
    בתאל בתאל
    בתאל בתאל
    מספר הודעות: 4,472
    ותק: שנתיים ו-5 חודשים
  • 22/08/2024 07:07
  • צפיות31
איך הצופים מאמינים לה

• תגובה מהירה
  • o
  • שחקנית טובה…. חחח
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 22/08/2024 08:13
  • צפיות20
דנה א.
  • תגובה מהירה
  • נראה שרוב הצופים שלה ילדות שמתלהבות מהטוורקינג
    לידיה
    לידיה
    שם: זיו
    מספר הודעות: 238
    ותק: 4 שנים ו-8 חודשים
  • 22/08/2024 11:24
  • צפיות21
והעינטוזים שלה והמניירות סטייל תיכוניסטית מאטלנטה שאוהבת ראפרים התנהגות טיפוסית לבנות עשרה נו.. לא ממש מסתכלים על מי שהיא באמת נחשה אלא מה שמציגה מגניבה 'יו יו מאן וואצאפ מאן' פאתטית או ובנוסף אלה שבאמת שנמצאים בקיפוח ומזדהים איתה לא משנה להם אם זה הצגה או לא

• תגובה מהירה
  • וואו אני מרחמת על אמילי מפונקת או לא זה לא עושה
    לידיה
    לידיה
    שם: זיו
    מספר הודעות: 238
    ותק: 4 שנים ו-8 חודשים
  • 22/08/2024 11:32
  • צפיות21
אותה פחות מפרידה ! הייתי בהלם כשראיתי בתוכנית את ההתפרצות של פרידה על אמילי בחורה בת 22 שעמדה מולה בגבורה ורק הנהנה נראה שגם אמילי היתה בהלם לא משנה מה תגידי על אמיחי והיא לא הפייבוריט שלי וכן גל אני חושבת שהיא מפונקת ואפילו קצת עצבנה אותי בחוסר רגישות שלה מול יוסי עם זה שלא עשה בגרויות ומיל דני בנסט שאמרה שממ שלא הגיע לאנשהוא בגיל מסוים או בעבודה .. ודני בכה והסביר על ההורים שלו ועדין לא מגיע לה ההתפרצות הזו של פרידה וכל מה שצרחה עליה בטענות ההזויות שלה רמה נמוכה פרידה זה רק מראה מי את לא מאיפה באת ומה עברת !

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה