לפי הסקרים כרגע

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 16:46 כליל
התראה חדשה היום 16:43 מעונה, מעיליא
התראה חדשה היום 16:34 טירת כרמל, חיפה, חוף הכרמל
התראה חדשה היום 16:30 נהריה

• מי אזכה האח הגדול?
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 372
    ותק: 4 חודשים ו-4 ימים
  • 12/08/2024 23:25
  • צפיות156
העונה הזאתי מעוד מסובך, כי אין זוכה ברור כמו היו בעונות קודמות.
אור - אם יש קצת צדק בעולם הזה לא יתנו לבן אדם כזה שכל כך מזלזל באנשים לזכות!
פרידה - כן, היא רגישה ומתחשבת בדיירים אחרים כאשר ״מתאים לה״. - בזמן אחרון רואים שהיא משחק קשה מידי.
מלאני - ערכית וחברה טובה, ובכל זאת, היא כמו switch On/Off אי אפשר לדעת מתי היא נוכחת ומתי לא. היא קצת משעממת, ולא תורמת הרבה לדינמיקה של הבית.
עינב - סופר חכמה ורגישה ״כאשר בה לה״, לפעמים מעוד ילדותית והיא נותנת לשחקניות של טלנובלה תחרות על קטגוריה ״דרמה״. יש משהו בה שאני לא אוהבת עד הסוף.
דני - חמוד, מצחיק ועד הזמן אחרון הצל של אור. בימים אחרונים הוא עשה שינוי גדול ולמרות זאת לפי דעתי לא מגיע לו לזכות ״בינתיים״
הדר - הפייבוריטית שלי! עוצמה נשית, סופר חכמה והיחידה שלא מפחדת לעמוד מול אור ראש וראש. קשוחה, לא ממש רגישה, אבל אני כן רואה שיפור גדול מאז שהיא התחילה - יש הרבה מקום לשיפור ועדיין אני מעוד מעריצה אותה!
אמילי - מרשימה וחכמה מעוד. מעוד בוגרת לגיל שלה. חברה טובה. - לצערי לא נראה לי שהקשר עם עידן עושה טוב. היא דוגמה לצעירות על איך לעמוד על שלה!
יוסי - חביב, מצחיק ולמרות שאני אוהבת אותו, הוא שומר על פרופיל נמוך. יכול להיות שהוא שומר משהו לקראת סוף העונה, אבל בזמן אחרון הוא לא בולט.
עידן - יציב, חמוד וקשוב ולמרות זאת יש משהו שאני לא אוהבת עד הסוף. לא הוא אהבתי ההתנהגות שלו לגבי אמילי.
שילה - יש לו סיכוי??? הוא בינתיים אניגמה גדולה ולמרות שהוא רק נכנס הוא די בולט. אני די אוהבת אותו.
ועם כל זה, העונה הזאת לא ממש מעניינת.
לפי דעתי, העונה קודמת היה פי 10 יותר מעניינת.
מי הזוכה שלכם? יש לכם מושג?

נערך ע"י קרולינה 12/08/2024 23:31
  • תגובה מהירה
  • לפי הסקרים כרגע
    צצבבייקקהה
    צצבבייקקהה
    מספר הודעות: 427
    ותק: 4 חודשים ו-14 ימים
  • 12/08/2024 23:48
  • צפיות45
אור מוביל ב0.5-1.0% על הדר,פרידה שלישית,מאליני רביעית,עידן מקום 5
כמובן זה בתחום הסטיה
שלישיה ראשונה די ברורה, מיקומים פחות
אם אור לא יזרק בגלל התנהגות לא הולמת (אני מתפלל שכן) השלישיה בסוף היא אור, הדא ופרידה

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה