מר שילה! אבל משהו בו ממש גורם אי נוחות, לא ברור לי מה, על פניו נראה לגמרי דייר רגיל
אבל לתחושתי מדובר בהצגה מהלכת על שתיים. הייתי רוצה לראות אותו יוצא משם.
עינב מלכתחילה לא אהבתי ולא אוהב, פשוט אין בה כלום, היום צפיתי בה מספרת על טיול לדיסני כשהייתה קטנה, וואלההה עינב את לא רואה שזה לא מעניין אף אחד?
אמילי, מה אפשר לומר, אמירות שטותיות כמו "התרחבה לי הקיבה" ועוד כל מיני פנינים בנושא המשקל, באמת גברת .... רעבה תאכלי ותשתקי.
אמילי חייבת לעשות משהו עם התנועות העצבניות שלה, בדרך כלל זו הרגל והיום קלטתי היא עושה את זה עם המזלג, צפייה בה יוצרת עצבנות יתר.
הדר שמתלוננת על האוכל הלא בריא שהם אוכלים שם, סליחה גברת התקציב בידיים שלכם
את עצמך מבשלת אז מה את מתלוננת, מה בא לך סושי כל יום? סלט כפרי כל יום ?
אלה מחכים לך בבית, רק תצאי כבר,
בחורה מפונקת שעושה הרבה מאוד
רוח ואוויר על כלום.
טוענים שלא מתלוננים אבל כל היום מתלוננים.
פרידה ? באמת שקשה לומר עליה משהו רע, היא נשארה אותו דבר מהרגע שנכנסה ועד הלום,
אולי קצת פחות חייכנית לפעמים, עם הכניסה של די ג'י משהו עובר עליה ומידי פעם זה צץ.
במילים אחרות היא לא צריכה אותו בשביל להמשיך הלאה ועדיף בלעדיו.
אבל לתחושתי מדובר בהצגה מהלכת על שתיים. הייתי רוצה לראות אותו יוצא משם.
עינב מלכתחילה לא אהבתי ולא אוהב, פשוט אין בה כלום, היום צפיתי בה מספרת על טיול לדיסני כשהייתה קטנה, וואלההה עינב את לא רואה שזה לא מעניין אף אחד?
אמילי, מה אפשר לומר, אמירות שטותיות כמו "התרחבה לי הקיבה" ועוד כל מיני פנינים בנושא המשקל, באמת גברת .... רעבה תאכלי ותשתקי.
אמילי חייבת לעשות משהו עם התנועות העצבניות שלה, בדרך כלל זו הרגל והיום קלטתי היא עושה את זה עם המזלג, צפייה בה יוצרת עצבנות יתר.
הדר שמתלוננת על האוכל הלא בריא שהם אוכלים שם, סליחה גברת התקציב בידיים שלכם
את עצמך מבשלת אז מה את מתלוננת, מה בא לך סושי כל יום? סלט כפרי כל יום ?
אלה מחכים לך בבית, רק תצאי כבר,
בחורה מפונקת שעושה הרבה מאוד
רוח ואוויר על כלום.
טוענים שלא מתלוננים אבל כל היום מתלוננים.
פרידה ? באמת שקשה לומר עליה משהו רע, היא נשארה אותו דבר מהרגע שנכנסה ועד הלום,
אולי קצת פחות חייכנית לפעמים, עם הכניסה של די ג'י משהו עובר עליה ומידי פעם זה צץ.
במילים אחרות היא לא צריכה אותו בשביל להמשיך הלאה ועדיף בלעדיו.
נערך ע"י ליעד 10/08/2024 21:25
2022