ביומיים אחרונים דיירי אח הגדול התטפחו בצורה לא נורמלי… חיים רב עם אור, הדר ואמילי רבו, אור חזר להתנשא בהדר, מלאני נתנה עוד כאפה להדר, קורלי והדר עשו שלום.
בקיצור, הדינמיקות משתנים כל כך מהר שהראש שלך לא מבין כבר מה קורה שם.
קודם כל השיחה של מלאני עם הדר שיגעה אותי…. מלאני אומרת להדר שהיא לא סובלת אותה (במילים אחרות שעדיין קשות לשמוע) ומבקשת ממנה למשור מרחק ותוך כדי שהיא ממש פוגעת בהדר מלאני בוכה…. ברצינות? אין לך זכות לבכות, פשוט אין לה… ואם זה לא מספיק מלאני חוזרת לחדר ופרידה וקורלי מנחמים אותה… הדר שומרת פסון מול מלאני ומתפרקת מול אח הגדול. אין לי כבר שום רחמים על מלאני.
חיים מסתבך עם אור והדר עוזר לחיים להבין שחברים טובים גם אם לא מסכימים אחד עם השני חייבים להקשיב ולא לזלזל כאשר יש דעות אחרות..שחשוב שיהיה גבולות… היא רואה איך לפעמים אור מתייחס בזלזול בחיים והיא מחליטה לקחת מרחק מאור (כל הכבוד) - לה יש עמוד שידרה ולא מפחדת מאור כמו כל דיירי הבית!
בקשר לריב של אמילי והדר, הן כבר השלימו, אבל פעם ראשונה שאני רואה התנהגות ממש ילדותית של אמילי…. היא הלכה בכל הבית מול כל אחד שהיה שמוכן להקשיב לה כדי לספר על הריב (שבאמת היה שטות)…. ואם זה לא מספיק, החברה של אור (מחוץ לבית אח הגדול) כדי לסבך בין הדר ואמילי, אתמול צעקה מחוץ לבית שאמילי צריכה להתרחק מהדר…. ועוד פעם אמילי מתחילה לדבר כמו משוגעת על זה ובסוף התנהלה שיחה עם הדר. ממש טלנובלה!
ולא תאמינו…יש סולחה בין קורלי להדר… סוף, סוף קורלי מתנצלת על מה שהיא אמרה על הדר…. מה שהדר לא יודעת זה, שלפני כמה ימים קורלי שכעסה על הדר ותך כדי ושיחה עם פרידה קורלי התחילה להגיד ש״הבחורה הזאתי שקופצת ממיטה למיטה״ ופרידה השתיקה את קורלי ולא נתן לה לסיים המשפט כדי שקורלי לא תסתבך שוב…. בקיצור, קורלי יכולה לנסות כמה שהיא רוצה, אבל היא לעולם לא תשתנה.
אור שלא אהב שהדר התרחקה ממנו ועזר לחיים חזר להתנשא ולזלזל בהדר…. לא חדש!
נערך ע"י קרולינה 29/07/2024 17:48