בואי נעשה סדר אחת ולתמיד: בהחלט שבמקום כזה שמקיימים בו דיון והחלפת דיעות יש מקום להתייחס גם לתגובות שהמגמה שלהן היא להכפיש ולבטל במפגיע דיירים אחרים, וברור שאת מפרשת את חוקי הפורום לנוחיותך, שהרי דיון בתגובות מגיבים הוא חלק בלתי נפרד מתגובות על דיירים. אלה כרוכים באלה.
כשעוקבים אחרי התגובות שלך מוצאים שדווקא אצלך יש כאלה שאינן ראויות לצפייה. . את לא רק מפארת את הדיירת שאת מעדיפה - שזו זכותך גם אם זה נעשה בחוסר פרופורציות משווע, אלא באותה נשימה את רומסת דיירת אחרת שאינה קשורה כלל לנושא הדיון ובמיוחד שבכל מקרה, אין מקום לשום העלבת ודריסת דייר/ת אחר/ת באופן כל כך בוטה, עקבי ואובססיבי, כך שדווקא זו את ש"מזמינה" תגובה חוזרת ואחר כך עוד מלינה.
ואומר באופן חד -משמעי: ברור שתפיסת העולם שלך שונה משלי ואי אפשר לטעות בזה. הרי כבר אמרתי מספר פעמים את מה שנוח לך לבטל ולא להפנים: אין לי ומעולם לא היו לי העדפות והצבעות לזה או לזאת. אין לי מעורבות רגשית ואני לא בעד או נגד, ושום דבר או דיעה לא ישנו את הגישה הניטרלית שלי .הביקורת שלי או אם תרצי הדעה שלי, מתייחסות ונבנות לפי כל אירוע והתנהלות בפני עצמם ומתוך כך כלפי מי שמעורב/ת בו , והן מתחדדות ככל שהתגובות (ולא רק שלך) מוקצנות ברמה לא סבירה ולא הגיונית כאשר בשל כך נעדרות אמינות .
ולסיום ובהמשך למר שכבר אמרתי: זו היתה עונה קשה לכל אחד ואחת מהדיירים. מבחינתי, כל מי שיזכה לקטוף את הפרס , ולא משנה לי מי - יקבל את מיטב ברכותי. ובא לציון גואל !!
נערך ע"י אבי-טל 03/09/2022 14:16