אה לך שהסטייל שלו זו בחורה מבוגרת ממנו ועוד עם ילד ?! הוא צריך חבילה כזו על הראש ?! זה היה נחמד כל עוד הם היו בבית האח ,עכשיו אחד שנראה כמוהו איפה את חיה אלק אוהב אותה תיכף תגידי שומר אמונים לבר ושומר נגיעה ....
שמקללים ומשתגעים ם בתקציב ויורדים עם פה של אשפה לרמות הכי נמוכות,מי אלה שלא מבשלים לרגע ולא מנקים? לאלה שנותנים דוגמה כזו רעה לנוער לאלה מגיע חבורת פלצנים ששקועים בעצם באיפור ביופי החיצוני בהתלפספות על כלום?!
1 מהליהוקים הגאוניים .אין לי פייבוריטים כבר מספר שנים אולי בגלל המציאות [ואולי כי מתבגרים]
זוכר שאהבתי את אלירז ,גקי .
אבל בהחלט מתחילת העונה בסקרים אני שם דינה והיא תמיד מפתיעה ומייצרת עניין ,כצופה בפרקים בלבד.
יש לה דעות על נושאים אבל היא באה בגישה שאכפת לה מהסביבה ואיפה שנדרשת ויכולה לתמוך היא נותנת מעצמה.
לא כל אחד פותח את ביתו לכאלה שהם לא ממשפחתו ובפרט שהיא לא בעלת אמצעים כלכליים ועובדת קשה לכלכל את קרוביה, זה מעצים יותר את האישיות שלה.
אני מכירה מקרוב את נושא האומנה, כי אני עצמי עברתי במשפחות אומנה בילדותי ובואו אני יגיד לכם משהו-
דינה נראית לי באמת אישה מקסימה,
אבל ההכללה שלכם לא נכונה:
הכרתי משפחות אומנה שקולטות הרבה ילדים בשביל כסף, ומאוד לא נחמדים לילדים.
אז תשפטו את דינה לפי מה שהיא ולא לפי זה שהיא גידלה ילדים כי זה לא מחייב שזה מעיד עליה.
ושוב- דינה נראית לי ההיפך הגמור, אני חושבת שהיא כן עושה זאת מהלב, ההערה היתה על עצם ההכללה.
"הכרתי משפחות אומנה שקולטות הרבה ילדים בשביל כסף, ומאוד לא נחמדים לילדים."
זה משפט שבכלל לא מתאים לדינה
ברור שיש אנשים נבלות אבל זה לא המקרה אצל דינה היא באמת עושה זאת
מאכפתיות. בכתבה שעשו עליה אמרו שהיא עברה מפנימיה לפנימיה
איבדה את אמא שלה בגיל 8 ונראה לי שמהחיים הקשים שעברה זה מה שנתן לה את הדרך לעזור לאחרים
אדם שלוקח ילדים בשביל כסף לא עובד ודינה כן עובדת
ולפי הסיפורים שלה גם עובדת מאוד קשה
דינה פיקחית עם דעות קדומות אפשר לא לאהוב את כל מה שיוצא מהפה שלה
אבל עדין אי אפשר להגיד שהיא נחש
לעומת הרבה דיירים שכן המשפט הזה מתאים להם
לדוגמא מרינה
מרינה נחשה גדולה
כל הזמן מתחברת לאנשים רק כדי לדעת מה מדברים
ומעבירה מאחד לשני
בחורה בלתי נסבלת גם כשרואה אנשים מדברים זה לא מפריע לה להצטרף אליהם
דינה מבחינתי עושה את העונה מצחיקה, רגישה, אכפתית, אישה שרואה את מה שמתרחש סביבה וגם אם מייעצת למישהו זה תמיד בנועם.
מה שהכי יפה אצל דינה שהיא כל הזמן מחייכת וצוחקת גם כשקשה
לא עושה בעיות בתקציב מה שהרבה אחרים היו עושים בגלל שיש לה בעיה בריאותית
ביקצור אחלה דינה נקווה שתגיע לגמר ואם תזכה אשמח בשבילה
היא מקרבת אליה, רגישה ומסייעת למי שיש לו קשיים. מצחיקה ופלפלית, עם ניסיון חיים לא קטן שתורמת לדיירי הבית, היו מבוגרים בעונות קודמות שהתעמתו עם הצעירים בצורה מביישת את גילם והיא לא יורדת נמוך ומביישת את גילה, גם דוד דומה מהבחינה שהוא מכבד את גילו ולא יורד נמוך, הוא מחזק אותם וגם קיבל ברוח טובה שסילקו אותו מהמטבח ולא השתולל, דניאל כבר אימץ אותו כמו אבא.
חס וחלילה , לא התכוונתי לדינה.
ראיץי שהרבה אנשים חושבים שמגיע לה גמר רק בגלל זה בלי להתייחס לאישיות שלה.
אני מסכימה שמגיע לה גמר,
אבל בגלל מי שהיא , ולא בגלל שהיא מגדלת ילדי אומנה.
כל דייר צריך להבין שהצופים שופטים אותו
על פי ההתנהלות שלו בבית האח הגדול
ולא למי יש סיפור חיים יותר קשה, עצוב וכו' ........
כמו שכבר כתבתי
אני את דינה אוהבת
כמו כל דייר גם לה יש לפעמים יציאות אבל
כשמסתכלים על כלל הדיירים בבית
היא עושה את העונה מצחיקה הרבה
ולא עושה דרמות מכל דבר