שמתי לב כבר תקופה, ובתכנית של היום זה התחזק יותר, שאופק מאוד אוהב לתת לטליה הרגשה שהיא לא בסדר, שהיא לא מספיק, להנמיך אותה.
כל שיחה שלהם הוא מקטין אותה.
עכשיו תקפצו ותגידו שבצדק?
אז אם היא כל כך גרועה למה הוא כרוך אחריה? לא טובה לך- אל תשחק אותה חבר, ותקטין!
כי פתאום אתה מבין ששחף הוא לא בדיוק מה שנראה, כשקאזם צועק- זה ברגיל שלו, וזה לא מפתיע , אבל אצל שחף זה מחזק את התחושה שהוא שחקן, ולך תדע מה עוד הוא מסתיר..
אני לאחרונה מתחברת לאישיות של שרין, היא באמת הולכת עם הלב שלה ועם האמת שלה.
לדינה לעומת זאת קצת ירדו אצלי כמה נקודות לאחרונה.
היא ילדותית ולא בוגרת. על אף, שאני לא מסירה אחריות מטליה, להיפך, היא דואגת לשחק איתו ועם שחף, ומתעתעת בהם. כי רק כך, היא מצליחה לייצר עניין. מה רע? מבחינתה כל האמצעים כשרים, רק שהיא שוכחת, שאנחנו רואים הכל, גם אם זה במסווה, של תמימות… כאילו משדרת ״מה עשיתי? אני בכלל תמימה״… יש פה הכל, חוץ תמימות!!
אם כמה שאת צודק עדין
יש אנשים שחווים דברים קשים ועושים אותם לאחרים
זה מצריך הרבה טיפולים
את זה לא עושים בבית האח הגדול אלה בחוץ
לירן אמרה לו דברים נכונים והוא יודע שהיא צודקת לכן הוא נפגע ממנה
קחי לדוגמא
אנשים אלימים כלפי הילדים שלהם
שאם לא מטפלים בילדים כמו שצריך
בעיקר לא מרחיקים אותם מאלימות
הם הופכים להיות בדיוק כמו ההורים שלהם
גם אלימים למרות שחוו אלימות על בשרם
לצאת מהפלומה של חוויה נוראית צריך טיפול נכון ולאורך זמן
וזה לא בשום תכנית ריאליטי
בחוץ ...היא שיכלית לא מתאימה לו בכללל !!1 הבחורה לא מסוגלת לפתח זיחה מעניינת בכלל ...ישר היא מתחילה בציחקוק של ילדה או שהיא תיקח אתזה ללאןן תיקח אותי בדייט ?? ומה תזמין ??? אופק מאוד יהיר ומתנשא אבלללל בחור מבריק חכם וורבאלי מאוד ! מעהיין דרך אגב למה לא עשה צבא ??? ואליה לעומת זאת מישהי שהחיצוניות והפוזה מעניינים אותה ...חיזורים והוצאת צלעות מהגוף להיותת יותר רזה !!! משהווו שאני בחייםםםם לא אבין . אבלל יש בה סליחה שזה מאודד חשוב בעיני אחרי המילים של אופק סלחה לו והמשיכה ....
אני מכירה אישית אנשים שנמשכים לגברים, ואף על פי שאני לא מצדדת בקהילה הזאת בכלל, בטח שלא בסחר בילדים שהם עושים, עדיין, מה זה ההכללה הזאת?
יש להם נטייה אחרת,
זה לא אומר שהם רעים!
אני מכירה כמה כאלה אישית-
אנשים טובי לב, רגישים ,אכפתיים, למה להכליל??
ולפי מחקרים אחוז המתאבדים שם גבוה מאוד ביחס לכלל האוכלוסיה, וכיום לא ניתן לתלות את זה ביחס של החברה אליהם.
הם ידועים בזה שכלפי חוץ הם עליזים כביכול, אבל יחד עם זה יש שם המון רוע בעיקר בינם לבין עצמם.
אני למשל מאוד מעריך את אמיר אוחנה למשל.
בכל אופן לאופק יש אופי חרא, וחסרים לו הרחמים שיש לגברים אמיתיים.
הוא גם מאוד נקמן, ועדיין נוטר ללירן למשל, ואין לזה קשר לגילו הצעיר.
מתוסכלים ולכן חלק גדול יחסית מתאבדים (הרגישים שבהם), וחלקם פורקים את התיסכול ברוע.
ואם את מכירה מקרוב, שאלי אותם על מה קורה בינם לבין עצמם.
ואגב אני לא בא לשפוט אותם על כך, זו מציאות קשה באמת להתמודדות.
אם הוא היה כזה הוא היה מסתדר עם טליה מעולה, כל הסיפור שם זה משיכה, הוא רוצה אותה בקטע רומנטי, ולא בקטע חברי, הומואים לעומת זאת רוצים נשים בתור חברות טובות אך לא בקטע רומנטי.
ולגבי טליה, רוב העניין הוא על האגו שלו.
אם היה גבר אמיתי, היה מבין ויורד ממנה בעדינות- באמת שהיא לא חייבת לו דבר למרות ההתגרויות שלה.
מצד שני מאחל לטליה (ולי) תשובה שלמה כי היא משחקת באש, והאש שורפת בשלה זה או אחר (לעיתים משלמים אחרי שנים כשהסיבה כבר נשכחה).
לכל אדם יש תיקון בעולם, אחרת לא היה נולד.
ישנם תיקונים פרטיים, וישנם תיקונים כלליים.
אחד התיקונים הכלליים של הנשים הוא לא לפתות (ולכן הן מוזהרות יותר על הצניעות).
אחד התיקונים הכלליים של הגברים הוא לא להתפתות (ולכן הם מוזהרים על שמירת העיניים).