אהמממ, לא נראה לי, שזהו פרט שהיא היתה חייבת לחלוק עם כל עם ישראל. לא מוסיף לה! אולי היא צריכה לעשות בדק בית, למה הריטואל הזה חוזר… הכי הצחיק אותי, שדווקא לבר היא מספרת את זה….
וזה לא מוריד ממנה, להיפך זה מראה שהיא אמיתית ושלימה עם עצמה
היא לא עשתה פה רע, וזה לא משהו שתלוי בה, אז למה לא לספר?
במיוחד כשהיא מסביאץרה למה זה קורה לה.
אם כי זה חלקי דרך המסך, יש לה לב טוב והתחשבות באנשים.
וכפי שכבר כתבתי, היא לא מובנת לאנשים שלא מכירים את שפת הטוב ולכן הם חושדים לחינם.
מה שכן, למרות גילה היא עדיין לא אפויה לגמרי מכיוון שלא מצאה את דרכה בעולם המבלבל בו אנו חיים.
מושלם אין, וברור שיש לה הרבה לשפר, כמו כולנו.
אך היא בחורה טובת לב, אכפתית, יש לה בריאות נפשית שלהרבה שם אין, והיא מהדיירים הכי אמיתיים בבית.
אגב, היא גם הכי אהובה בחוץ, ולא במקרה.
טליה בהתחלה עושה רושם של סנובית,גם אני חשבתי ככה בהתחלה,אבל ככול שהזמן עובר אני מגלה בחורה מהממת עים לב רחב אינטיליגנטית ובמדרגות הסולם ברמה גבוה לעומת שאר הבחורות שם.
לא כל דבר צריך לספר לכל העולם. אולי לחברים קרובים זה בסדר אבל בתוכנית פופולרית כמו זו זה טיפשי לספר. אבל לגופו של עניין אם הייתי האמא של הבחור שיוצא איתה הייתי פותחת לו את העיניים!!
שחמות שונאות את הכלות שלהן.
זה שיש כאלה שלא שונאות- אז או שהן משקרות ומסתירות או שהן שייכות לאחוז נמוך של יוצאות מהכלל.
אז כל הכבוד לטליה על האומץ לספר זאת, תהיו רגועים זה קורה כל כך הרבה פעמים!! כאילו טליה הראשונה, די לצביעות
הכל זה מהסיפורים של טליה
אחד יצאה איתו תקופה והיה בן בית אצלה ואחרי הביקור הראשון בבית הוריו הוא התחיל להתרחק ממנה עד למצב שאבא שלו אמר לו שאם ימשיך איתה הוא עושה קריעה.
השני האמא התערבה וסיימה את הקשר בשמו של הבן שלה שישב ושתק.
היתר אני לא יודעת לא שמעתי. הבריחה של אליאב מאילת באמצע חופשה גם מעלה סימני שאלה
מה יש שם שאנחנו מפספסים?
בבית האח הגדול הייתי מעיפה אותה החוצה.
כמו היום לא יודעת מה טליה סדרה בתוך תבנית וכל רגע אוכלת מזה בידיים,
או מטגנת וביד אחת תופסת את השיער שתמיד קדימה.
יש אנשים / נשים שלא אוהבות שככה מתנהלים במטבח שלהן, אולי מפה זה מתחיל?
וכל מה שיש לכם לומר על זה - זה כמה גרועה טליה שזה הגיע לכזה מצב.
איפה אתם חיים תגידו לי?
ההיגיון שלכם ברח מהראש?
איך אפשר להצדיק דבר כזה רק כי אתם לא אוהבים אותה???
ומילה אחת רעה על החבר הנמושה ואמא שלו גסת הרוח לא ראיתי פה!
אפשר לחשוב שהיא הרגה מישהו או פרצה לאיזה בנק!
כואב לי על טליה שמרוב שהיא טובה ותמימה - היא נופלת ברשת של גברים כאלה, ומשפחות כאלה.
אגב הייתי ממליצה לה להתחיל לצאת עם אנשים בסגנון שלה, ולהעריך את עצמה, כי היא לא מספיק מעריכה את עצמה .