אני חושב שסתם בונים ביניינים על הלירן הזאת

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 23:22 עין זיוון
התראה חדשה היום 22:31 קריית שמונה
התראה חדשה היום 22:30 כפר גלעדי, משגב עם
התראה חדשה היום 22:28 הגליל העליון, מבואות החרמון

• זוכרים את ״הכל בפנים״ בעונה של שי חי? העונה הזו, לקחו את לירן, ״נציגת הצופים״
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 18/07/2022 05:49
  • צפיות229
ונתנו לה לעשות את העבודה השחורה, דהיינו, את התפקיד להגיד לדיירים הוותיקים, מה חושבים/חושבת עליהם. בינתיים מה שקורה, שכולם חשדניים ומנסים לגשש ולהבין מה חושבים עליהם. בואו נראה, מה יעשו, כשיבינו שהיא הולכת להיות דיירת מן המניין. כרגע היא נהנית ״מהמעמד״, עם היכולת לירות עליהם, את כל מה שהיא/הצופים חושבים עליהם ומצליחה לערער אותם. גם ממנה זה יגבה מחיר בהמשך, כשתהפוך לדיירת מן המיניין. עם כל מה שדשים ביחסי אופק/שחף/טליה, נראה לי, שדווקא דיאן, תהיה על הכוונת שלה. אם עד עכשיו ראיתם את דיאן מדלגת ממופע אימים אחד לשני, נראה לי, שלירן, תצליח להביא אותה ל״גבהים״ חדשים. אם אפשר, להגיע לכאלו…חחח ימים יגידו…. לא יודעת למה, אבל יש לי תחושה, שהיא תתחבר דווקא לבר. נחיה ונראה.

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • היא לא יורה היא אומרת להם במסגרת מה שהיא יכולה, גם אני הייתי אומרת
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 17,192
    ותק: 11 שנים ו-7 חודשים
  • 18/07/2022 08:53
  • צפיות55
לנתנאל שעד עכשיו לא ראיתי בו שום דבר טוב, גם אני הייתי אומרת לאופק שבאותו מעמד הוא התנהג בבריונות. לירן לא אומרת דברים שחלקנו לא היינו אומרים.
חלק מהדיירים האלה חיים בעולם אחר ועם מעט מודעות ופתאום באה מישהי שלא מפחדת לדבר,
זה מזעזע אותם בדיוק לעשר דקות והם מתעלמים ממנה וזה מה שקרה אתמול בערב.

2022
  • תגובה מהירה
  • שימו לב, שאחרי המפגש עם לירן, כל הדיירים, עושים חגיגה ומחקים את לירן
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 18/07/2022 09:05
  • צפיות55
וצוחקים עליה ועל שפת הגוף שלה. ומי לא משתתפת בחגיגה? בר! בחורה חכמה, יודעת לשמור את הקלפים, עד שתתהה על קנקנה של לירן. לא בכדי, ציינתי, שלדעתי, לירן תתחבר בהמשך לבר. אולי אני טועה, אבל, רק אומרת את דעתי. נ.ב הכי הצחיק אותי, שדיאן, מובילה את החיקוי על לירן. מה שנקרא, חוסר מודעות עצמית ברמות הכי גבוהות שיש. שמישהו יראה לה, את שפת הגוף שלה, כשהיא נכנסת לאמוק! האחרונה, שיש לה ״זכות״ להעביר ביקורת על שפת גוף…. בואו נראה, מי ״תנצח״ בעימות שממתין מעבר לפינה, בין דיאן ללירן. רק עניין של זמן…

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • אני חושב שסתם בונים ביניינים על הלירן הזאת
    עם ישראל חי
    עם ישראל חי
    שם: גלית מזור
    מספר הודעות: 1,960
    ותק: שנתיים ו-5 חודשים
  • 18/07/2022 13:06
  • צפיות26
בת"ז שלהם כולם מדברים אחרת ושניכנסים הבלון מיתפנצר .ביכלל מיותר האקווריום הזה אין פה שום פאנצ' .

עם ישראל חי
  • תגובה מהירה
  • זה אפילו עוד לא "הכל בפנים" היא סגורה בתוך החדר השקוף
    ליעד
    ליעד
    מספר הודעות: 17,192
    ותק: 11 שנים ו-7 חודשים
  • 18/07/2022 09:01
  • צפיות50
ולא יכולה להגיב בסיטואציות שקורות בחוץ או בחדר או בכל מקום אחר, לא יכולה לענות להם כמו שהיא רוצה, אחד על אחד.

2022
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה