שירי כתבת כל כך יפה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 03:00 ערב אל עראמשה
התראה חדשה אתמול 04:28 סופה
התראה חדשה שלשום 23:22 עין זיוון
התראה חדשה שלשום 22:31 קריית שמונה

• עכשיו בישורת האחרונה, רגע לפני הכרזה על רביעיית הגמר - כמה מילים… שירי
  • 28/08/2021 10:55
  • צפיות240
לגבי הנותרים בבית, אורן, שהתחיל בווליום גבוה והיה עסוק להדוף את כל רוחשי רעתו, שבאו מבחוץ לחוצים כי אורן חזן והמוניטין שלו, לא שיחקו לטובתו… אט, אט, נחשפנו לאיש אחר ממה שהצטייר בתקשורת! יכול להיות ש״זכה״ למוניטין ״הרע״ בגין התנהלותו בעבר, אני בחרתי לשפוט אותו כדייר בבית האח הגדול, אדם שעבר שינוי והפך לאיש משפחה ורגוע יותר. והוא לא איכזב! עמד בפרץ מול כמה דיירים שחשבו שהוא כר נוח, להתפרץ עליו עד שהוא שם לזה סוף! ובצדק!! לאף אחד לא מגיע…אז אורן חזן, לא ״יסתום את הפה״ רק כי זה פופולרי, וזה הייחוד שלו. וכל זאת ללא קשר לעמדות הפוליטיות שלו. עומר - איכזב מתחילת העונה, כשנצמד לאמא מירי, כי חשב שזה יפה לכבד את ה״אמא״ בשם האמונה שלו, רק לא השכיל להבין, שמירי עשתה הכל, לקרב אליה את כל הצעירים, שמה לעשות, לא זיהו את הטקטיקה שלה, לקרב אותם, רק כדי שאורן יישאר לבד.. וראו זה פלא, בשבועות האחרונים, איזה קירבה יש בין עומר לאורן, ועומר, מחמיא לו ואומר שהוא בן אדם טוב.. מלבד זאת, עומר, לא השאיר את חותמו, בבית האח הגדול, היה דיי פרווה ולא תרם בבית דבר, מלבד ״פניני לשון״ שהצליח להטמיע בדיירים, כדוגמת ״בהדלה, שיזאנה״… וכו׳… לאורך, כל העונה, לא שטף כלים, ובגדול התחמק מעבודות הבית, (רק כשלא היתה לו ברירה) כנראה שכך הוא רגיל, שעבודות הבית זה התחום של הנשים… אולי רצה ללכת על הדמות של ג׳קי… אבל גם זה לא צלח לו. בגדול, משעמם!! אבל העונה, היתה דיירת הרבה יותר משעממת!! שרית, שאלוהים יודע איך היא נמצאת שם בשלב הזה. טיפוס הפכפך, לא נעים, שלאורך העונה, לא שמענו אותה, רק בשבוע האחרון, גידלה עמוד שדרה, אבל גם כשפתחה את הפה, הצטערתי שלא המשיכה לשתוק. אני מנסה, עדיין, להבין, איך היא שם וג׳קו בחוץ, ג׳קו היה דמות קשה לעיכול ומורכב, אבל לפחות היה מעניין!! תמיר - ילד/גבר, שהגיע בפעם השניה לנסות את מזלו, אז תמיר, מצד אחד, נשאר ילד ומחד, התבגר והפך לאבא אחראי, נשאר עם אותם שטיקים, אבל מבין יותר את החיים. אור - לקח לי זמן, להבין ולהתחבר לבחורה הקופצנית, והרעשנית שהיא, אבל ככל שעבר הזמן, גיליתי בחורה אמביציוזית ומצליחה בתחומה על אף גילה הצעיר. לא פעם, הפגינה בגרות ושיקול דעת מהרבה מבוגרים שהיו שם. אני אוהבת את הנתינה שלה, לכולם, את הרגישות, אין ספק שנכחה בבית! בין אם אתם אוהבים ורוד או לא, חחח. תנסו לנקות את המסביב. היא שטותניקית, אבל יחד עם זאת עם רגישות לסובבים אותה ובוגרת. אז מי שעוד לא הבין, שהיחידה, שלא נכחה בבית, זו שרית, תמיד היתה הנגררת אחרי דמות חזקה (בעיניה״) קודם למירי, אחר כך טיטי, ורק עכשיו בישורת האחרונה, התקרבה לאורן, והבינה שהשד לא נורא כל כך וגם, כי אין כבר מי שישפיע עליה.. בקיצור, בהדחה היום, לא אצטער (בלשון המעטה), אם שרית או עומר יודחו!!

• תגובה מהירה
  • תודה שירי, כתבת ניתוח מעניין. לילי
  • 28/08/2021 11:10
  • צפיות27
ההבדל בינינו הוא שאני עדיין מתלבטת בין עומר ושרית.

• תגובה מהירה
  • שירי , כל מילה ממש בסלע! אני
  • 28/08/2021 11:23
  • צפיות23
כתבת יפה ונכון.
רק תיקון אחד קטן-
לגבי שרית, אין בעיה לדעת איך היא הגיעה לשלב הזה. לא צריך את אלוהים.... שרית עדיין בבית האח הגדול בזכות בעלה הסלב וחבריו הסלבים שהתגייסו להצביע עבורה בלי לצפות בתכנית ובלי להכיר אותה. הם מצביעים רק כי הם מעריצים ונתבקשו להצביע בהמוניהם. בדרך זאת, לא הופתע ששרית גם תהיה המנצחת של העונה.

• תגובה מהירה
  • o
  • אם חלילה זה מה שיקרה, זוהי תהיה תעודת עניות לתוכנית ולעומדים בראשה! שירי
  • 28/08/2021 11:35
  • צפיות15
  • תגובה מהירה
  • שירי כתבת כל כך יפה בתאל
  • 28/08/2021 11:53
  • צפיות15
וזו הפעם הראשונה שאני קוראת עד הסוף תגובה שהיא כל כך ארוכה.מסכימה עם כל מילה חוץ מדבר אחד- לגבי אור, אני חושבת שהיא הרסה לעצמה בכך שהתנהגה בצביעות עם אורן. זה היה בולט, אומרת לו שהיא אוהבת אותו ומרכלת עליו מאחורי הגב, ולא צריך להיות חכם גדול כדי חהבחין שהיא בערך לא סובלת אותו...

• תגובה מהירה
  • שירי ממש נכון!רק אורן אמור לזכות!!!!!
    Iiirit
    Iiirit
    שם: אירית טולדו
    מספר הודעות: 663
    ותק: 3 שנים ו-11 חודשים
  • 28/08/2021 12:17
  • צפיות14
ושרית בזכות סטטיק וחבריו שם בחורה משעממת ברמות ופרצוף זועף כל הזמן ועיניים רעות כלפי אורן !

נערך ע"י Iiirit 28/08/2021 12:18
  • תגובה מהירה
  • o
  • תגובה יפה וכזו נכונה בלי שפה נמוכה וסיסאות
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 11 שנים ו-4 חודשים
  • 28/08/2021 12:19
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • שורה תחתונה אורן לניצחון
    עם ישראל חי
    עם ישראל חי
    שם: גלית מזור
    מספר הודעות: 1,960
    ותק: שנתיים ו-5 חודשים
  • 28/08/2021 12:32
  • צפיות11
כל מה שכתבתם נכון

עם ישראל חי
  • תגובה מהירה
  • שירי רן
  • 28/08/2021 12:48
  • צפיות12
הגזמת , כאילו זה מאמר מדעי , סכה תכנית פח ששמה האח הגדול .

• תגובה מהירה
  • יפה כתבת שירי טיטי
  • 28/08/2021 14:49
  • צפיות9
תיארת בדיוק מה הרבה חושבים על כל דייר ודייר
וכל שורה שכתבת קלעת בול קליעה בינגו!
כולנו כועסים על "ההתקדמות" של שרית.וכועסים עוד יותר שמריצים אותה מבחוץ.
אוי שרית שרה לו ידעת כמה היית דהוייה חיוורת, לא מעניינת.מעצבנת.ועכשיו תפשת תחת

• תגובה מהירה
  • אם את מגיבה כאן, את כנראה גם צופה ״בתוכנית פח״… כמו שאת מציינת… שירי
  • 28/08/2021 15:00
  • צפיות10
אני צופה בתוכנית ואותי מעניין לנתח התנהגויות של בני אדם. רק לסבר את האוזן, מדעי ההתנהגות משלבים שלושה תחומים - סוציולוגיה, אנתרופולוגיה ופסיכולוגיה. כל תחום עוסק בתחום הקשור לאדם ונפש האדם ויחסי האדם עם הסובבים אותו והסביבה בכלל. כמוכן, באופן טבעי קיים בנו, כבני האדם, גם יצר המציצנות… אם נודה בזאת או לא! כמו שאומרים, הכל בעיני המתבונן…

• תגובה מהירה
  • o
  • התגובה מופנית לגון כמובן…. שירי
  • 28/08/2021 15:01
  • צפיות8
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה