לגבי הנותרים בבית, אורן, שהתחיל בווליום גבוה והיה עסוק להדוף את כל רוחשי רעתו, שבאו מבחוץ לחוצים כי אורן חזן והמוניטין שלו, לא שיחקו לטובתו… אט, אט, נחשפנו לאיש אחר ממה שהצטייר בתקשורת! יכול להיות ש״זכה״ למוניטין ״הרע״ בגין התנהלותו בעבר, אני בחרתי לשפוט אותו כדייר בבית האח הגדול, אדם שעבר שינוי והפך לאיש משפחה ורגוע יותר. והוא לא איכזב! עמד בפרץ מול כמה דיירים שחשבו שהוא כר נוח, להתפרץ עליו עד שהוא שם לזה סוף! ובצדק!! לאף אחד לא מגיע…אז אורן חזן, לא ״יסתום את הפה״ רק כי זה פופולרי, וזה הייחוד שלו. וכל זאת ללא קשר לעמדות הפוליטיות שלו. עומר - איכזב מתחילת העונה, כשנצמד לאמא מירי, כי חשב שזה יפה לכבד את ה״אמא״ בשם האמונה שלו, רק לא השכיל להבין, שמירי עשתה הכל, לקרב אליה את כל הצעירים, שמה לעשות, לא זיהו את הטקטיקה שלה, לקרב אותם, רק כדי שאורן יישאר לבד.. וראו זה פלא, בשבועות האחרונים, איזה קירבה יש בין עומר לאורן, ועומר, מחמיא לו ואומר שהוא בן אדם טוב.. מלבד זאת, עומר, לא השאיר את חותמו, בבית האח הגדול, היה דיי פרווה ולא תרם בבית דבר, מלבד ״פניני לשון״ שהצליח להטמיע בדיירים, כדוגמת ״בהדלה, שיזאנה״… וכו׳… לאורך, כל העונה, לא שטף כלים, ובגדול התחמק מעבודות הבית, (רק כשלא היתה לו ברירה) כנראה שכך הוא רגיל, שעבודות הבית זה התחום של הנשים… אולי רצה ללכת על הדמות של ג׳קי… אבל גם זה לא צלח לו. בגדול, משעמם!! אבל העונה, היתה דיירת הרבה יותר משעממת!! שרית, שאלוהים יודע איך היא נמצאת שם בשלב הזה. טיפוס הפכפך, לא נעים, שלאורך העונה, לא שמענו אותה, רק בשבוע האחרון, גידלה עמוד שדרה, אבל גם כשפתחה את הפה, הצטערתי שלא המשיכה לשתוק. אני מנסה, עדיין, להבין, איך היא שם וג׳קו בחוץ, ג׳קו היה דמות קשה לעיכול ומורכב, אבל לפחות היה מעניין!! תמיר - ילד/גבר, שהגיע בפעם השניה לנסות את מזלו, אז תמיר, מצד אחד, נשאר ילד ומחד, התבגר והפך לאבא אחראי, נשאר עם אותם שטיקים, אבל מבין יותר את החיים. אור - לקח לי זמן, להבין ולהתחבר לבחורה הקופצנית, והרעשנית שהיא, אבל ככל שעבר הזמן, גיליתי בחורה אמביציוזית ומצליחה בתחומה על אף גילה הצעיר. לא פעם, הפגינה בגרות ושיקול דעת מהרבה מבוגרים שהיו שם. אני אוהבת את הנתינה שלה, לכולם, את הרגישות, אין ספק שנכחה בבית! בין אם אתם אוהבים ורוד או לא, חחח. תנסו לנקות את המסביב. היא שטותניקית, אבל יחד עם זאת עם רגישות לסובבים אותה ובוגרת. אז מי שעוד לא הבין, שהיחידה, שלא נכחה בבית, זו שרית, תמיד היתה הנגררת אחרי דמות חזקה (בעיניה״) קודם למירי, אחר כך טיטי, ורק עכשיו בישורת האחרונה, התקרבה לאורן, והבינה שהשד לא נורא כל כך וגם, כי אין כבר מי שישפיע עליה.. בקיצור, בהדחה היום, לא אצטער (בלשון המעטה), אם שרית או עומר יודחו!!