טיטי לא יודעת לנהל שיח. כל הזמן צועקת ותוקפת. אבל רק

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 03:00 ערב אל עראמשה
התראה חדשה אתמול 04:28 סופה
התראה חדשה שלשום 23:22 עין זיוון
התראה חדשה שלשום 22:31 קריית שמונה

• אורן הפך לשק החבטות של הדיירים בבית…חצופים! אין להם טיפת בושה!! שירי
  • 22/08/2021 21:09
  • צפיות100
כל אחד בתורו, מרשה לעצמו לשחרר את התסכולים שלו עליו. מה לעשות, שאורן רואה את הדברים כמות שהם ולא עושה הנחות לאף אחד. פתאום, כל אחד משחק אותה צדיק הדור. לפחות אצל אורן, מה שאתה רואה, זה מה שאתה מקבל… עומר, שאיבד את האמא המאמצת שלו… שהיתה מפמפמת לו כל הזמן שהוא כמו הבן שלה… רק להשאיר אותו בצד שלה ולחמם אותו נגד אורן… ממשיך את ההתנהגות הכפוית טובה שלו כלפי אורן. גם טיטי, מפתיעה ביציאות שלה לפעמים כלפי אורן. ואני לא הייתי מחסידיו, אבל זה גובל כבר בעזות מצח. הכי מעצבנת זו, שרית העציץ, שלא משנה מה אורן יגיד, היא תקפוץ, תעשה פרצופים ותתקיף… לא יציבה. תשימו לב, כשהיא לבד עם אורן, היא נחמדה אליו, וכשהיא בחברת שאר הדיירים, היא תוקפת אותו… לא להאמין, כמה חסרי עמוד שדרה נקבצו בעונה אחת!! ואני לא הייתי מחסידי אורן, אבל תודות למירי, שהראתה שתמיד יש יותר גרוע… אז אורן לא כליל השלמות, אבל יש להרבה דיירים שם, מה ללמוד ממנו. כנראה, הישורת האחרונה, מוציאה מהם, דברים מכוערים וכל זאת על מנת לבלוט בישורת האחרונה….

• תגובה מהירה
  • לא נורא, עוד קצת והוא יוצא כמנצח הגדול בתאל
  • 22/08/2021 21:12
  • צפיות15
של העונה- אמן!!!!
ואז כל אלה יתפוצצו מקנאה ותסכול.

• תגובה מהירה
  • o
  • מותר לנהל שיח, וגם אם אנשים שם מדברים בקול רם זה לא אומר שתוקפים תמי
  • 22/08/2021 21:31
  • צפיות10
  • תגובה מהירה
  • אותי קוממה טיטי מנצלת מצב ותוקפת את אורן. טל
  • 22/08/2021 21:40
  • צפיות15
אתם זוכרים שאותה טיטי יחד עם מאיה ירדו רצח על עומר הסלון זה היה לאחר שהעמיד להדחה את ג'אקו,נוא ומירי רשמו את שמו.למחרת שתיהן התנפלו על עומר כינו אותו עומר ושות',פחדן,לא עומד את דעתו מקיף את עצמו בבנות שיגנו עליו.אני זוכרת שהוא כל כך נעלב שיצא החוצה.צר לי שאורן לא זכר את המקרה.אז זאת טיטי וזה המוסר הכפול שלה

• תגובה מהירה
  • טיטי לא יודעת לנהל שיח. כל הזמן צועקת ותוקפת. אבל רק אלחנדרה
  • 22/08/2021 22:01
  • צפיות13
עם אורן.

• תגובה מהירה
  • o
  • טיטי צודקת רק שגם היא היתה שותפה לי
  • 22/08/2021 22:16
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • o