אבל מי טען שכל הישראלים גזענים? חס וחלילה... הטענה היחידה שלה

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 03:00 ערב אל עראמשה
התראה חדשה שלשום 04:28 סופה
התראה חדשה 26/11/2024 23:22 עין זיוון
התראה חדשה 26/11/2024 22:31 קריית שמונה

• אני מאוד אוהבת את טיטי! התרשמתי ממנה בניגוד לאחרים כאן גל
  • 20/08/2021 17:59
  • צפיות193
ולכל העצבניים בפורום על הויכוח שהיה לה בנושא המשטרה, לצערי הרב היא צודקת ב200%. תבדקו ותקראו, יש ים כתבות זה מגובה לגמרי בנתונים.
הדיון אומנם היה אמוציונלי, כי מה לעשות זה קשור אליה, אלה החיים שלה ושל המשפחה שלה וזה נוגע בה במקומות הכי אישיים שיש אבל היא שמרה על עינייניות ולא יצאה מפרופורציה.
ולמי שכותב כאן שהיא תופסת טרמפ על הצבע השחור, אין לה על מה לתפוס, זו היא ואלו הם חייה. היא הולכת ומרצה בעולם על מדינת ישראל ועל כמה שטוב פה, היא אוהבת את המדינה הזאת ומשם הכאב... כי למי ששם לב, מבעד לצעקות שהיו בויכוח, היא דיברה מדם ליבה, מהכאב שלה.
אני מבינה גם את אור שפיץ שקפצה להגנת השוטרים למרות שהיא בטח לא מבינה בנושא הזה כי שני ההורים שלה שוטרים לשעבר..אבל אף אחד לא תקף אישית את ההורים שלה. ובכל זאת עדיין מובן לי למה היא קפצה להגנתם. כי זה מרגיש כאילו נגעו לה בבית..
בנושא אורן חזן, שהוא דרך אגב הפייבוריט שלי אני יכולה לומר שהתאכזבתי קשות. הוא עשה צחוק מהויכוח, ניסה בכוונה לזרוק אמירות שירגיזו אותה והוא ממש ניסה להוציא אותה מהכלים שתגיד איזה מילה לא במקום..למזלה, ולשמחתי היא עמדה בזה בגבורה.
אז נכון הויכוח נוהל בצרחות, כי זה נושא שנוי במחלוקת ונוגע ביותר מידי אנשים..אבל ברמת האמת? היא מגובה בכל נתון אפשרי..וטיטי לגמרי צודקת. אז אומנם אורן הפייבוריט שלי, אבל היא קיבלה אצלי נקודות זכות בגלל שהיא לא מפחדת לומר גם דברים שקשה, ולא מפחדת ממה שיגידו עליה. הולכת עם הלב ועם עצמה עד הסוף - אם אורן במקרה לא יהיה בגמר, הקולות שלי ילכו אליה.

• תגובה מהירה
  • o
  • כנראה שניהם לא בגמר המכשפה וילדיה בגמר
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 11 שנים ו-4 חודשים
  • 20/08/2021 18:10
  • צפיות28
  • תגובה מהירה
  • לדעתי הגמר זה אורן, תמיר, עומר, טיטי\אור שפיץ. גל
  • 20/08/2021 18:14
  • צפיות32
זה יהיה שלוש גברים ואישה אחת...

• תגובה מהירה
  • לגל,אורן בסך הכל אמר שישנה אלימות משטרתית בכל המגזרים. יערה
  • 20/08/2021 18:25
  • צפיות26
ימנים,חרדים,ערבים.היא לא נתנה לו להסביר את עצמו.היא רק צרחה.זה שיש גזענות כולנו יודעים,אבל אי אפשר לייחס שהמשטרה מתייחסת רק לאתיופיה באלימות.תראי איך מפזרים הפגנות של הימין,חרדים לעומת הפגנות של השמאל.

• תגובה מהירה
  • והוא לצערנו צודק אבל כניראה בער לה הנושא הייתה ריגשית מאוד טולה
  • 20/08/2021 18:28
  • צפיות17
אולי משהוא קרוב אליה ניפגע מהמשטרה

• תגובה מהירה
  • נכון, יש אלימות משטרתית בכללי. אבל גם מבחינת נתונים זה הכי רחב אצל יוצאי אתיופיה ורד
  • 20/08/2021 18:45
  • צפיות15
וזה דבר שמאוד קל להוכיח פשוט לקרוא ולהבין את זה. אני מבינה טוב מאוד את טיטי וכמה זה כואב לה הנושא הזה היא הכי אוהבת את מדינת ישראל והולכת בעולם ומרצה ומדברת על כמה טוב פה.. הביקורת שלה היא נטו על היחס של המשטרה.

• תגובה מהירה
  • אורן לא אמר בסך הכל ועשה השוואות דמגוגיות ולא נכונות לילי
  • 20/08/2021 21:49
  • צפיות12
השב״כ מתייחס לנערי הגבעות, לצעירי הימין ברוח כהנא וגולדשטיין כאל טרורוסטים. המשטרה מפנה הפגנות בכוח בין אם ימין, שמאל חילוניים או דתיים. ככל שמספר המפגינים גדול יותר מופעל כוח חזק ואלים יותר. לא קשור ולא ניתן להשוואה למה שקורה לאזרחים אתיופיים מידי המשטרה. לאורן כוח ורבאלי והוא עומד ומפתח את התזות שלו בין אם הן רלבנטיות ובין אם הנחות היסוד שלו אינן עובדות אלא דיעותיו. כך היה מול טיטי. גם מול שרית ותמיר קרה אותו דבר כשלא הסכימו איתו בנושא נישואי תערובת. ואילו תכונות מאוסות וחשוכות של אורן הישן. לעומת אורן האדם המקסים, הנבון וטוב הלב שעורר עניין בעונה האיומה הזו. גם אם הוא ראוי לזכייה לדעתי והוכיח שהוא לא רק פרובוקטור ודמגוג הוא לא מסוגל להכיר בלגיטימציה של עמדות שונות משלו. גם כשהוא קולט שהמציאות חושפת טעות שלו הוא חייב להטות כל דיון להתאים לעמדותיו. בכך הוא נרקסיסט שרואה בכל אדם אחר (בעיקר כאלה שהוא מעריך) השתקפות של עצמו. יוני, אני מכבדת את עמדותייך אבל את מכלילה את כל הנשים האתיופיות באח הגדול בצורה גזענית. טהוניה לא היתה צריכה לזכות. תקווה לא זכתה בגלל צבע העור שלה. טיטי שונה מאד משתיהן.

• תגובה מהירה
  • לילי את טועה. בתאל
  • 20/08/2021 23:05
  • צפיות14
אורן מנהל דיונים , זכותו שלא להסכים, אז הוא מתווכח על האמת שלו, הוא לא משפיל אנשים כי הם לא חושבים כמוהו.
תמיד ניסו להשחיר אותו, האח הגדול חשב שיכניס אותו, יערוך קצת, ויללה בלאגן- כל המדינה תהיה נגד אורן. אז סורי זה לא הלך לו, וכל השמאלנים ששונאים אותו- גם להם לא הלך.
ונרקסיסט- כדאי שתבדקי מה זה לפני שאת מכנה את אורן נרקסיסט.

ואם כבר אז יש שם נרקסיסטית. שאוספת מעריצים עם הדמעות שלה...

• תגובה מהירה
  • o
  • כמה שאת צודקת בת אל טולה
  • 20/08/2021 23:40
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • o
  • בנינו אני מאוד מתרשמת מאורן פשוט קסם ולדעתי טיטי והוא ממש בסדר טולה
  • 20/08/2021 23:42
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • בת אל - בדקי אצל הרמב״ם מהם חסידים שוטים לילי
  • 21/08/2021 07:03
  • צפיות6
אולי אני טועה ואת צודקת. אבל, לא היתה בתגובתך מילה אחת משכנעת. אמרתי שאורן הפתיע אותי בעונה הזו בהציגו את הצד החיובי שלו והוא מבחינתי מועמד ראוי. מצד שני, אני לא יכולה להתעלם מהדמגוגיה שלו. בקשר לנרקסיזם, לצערי, ככה הוא מתנהג. קראי מה זה לפני שאת שולחת אותי ללמוד מחדש את המקצוע שלי. מי שתומך במועמד יכול לראות את יתרונותיו ולהעריך אותם גם בלי לקבל את מה שאינו תקין ואינו מאוזן בהתנהגותם. ומי שמתנגד למועמד יכול לראות בו גם צדדים טובים. החסיד השוטה הוא מי שיודע רק קצוניות ומריע לה. כל טוב ונקווה שאורן וטיטי יגיעו לגמר ולא יידרסו בעריכה האיומה.

• תגובה מהירה
  • o
  • תמיר לגמר הכי מגיע לו נעה
  • 21/08/2021 01:49
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • אורן וטיטי בכלל לא רבו, הם תמיד מנהלים דיונים אמוציונליים תמי
  • 20/08/2021 18:57
  • צפיות17
כי הם אנשים כאלה, אבל הם לגמרי בטוב...

• תגובה מהירה
  • o
  • יפה את יודעת מה את צודקת יש בנהם הבנה סתם הכל יצא מפופורציות טולה
  • 20/08/2021 22:08
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • גל יקירה עם מי טיטי התווכחה?עם עצמה והכל הצגה יוני
  • 20/08/2021 19:31
  • צפיות16
גל יקירה ,ליהיא דיברה על המיקרה שהיה לה עם השוטר,ולטיטי זה נתן חומר למחשבה,ולעשות מסך וכמובן מול אורן.למה לא עשתה את כל הטררם הזה,כשליהיא דיברה על הנושא?אין לי נגד טיטי כלום,אבל מעצבן ,שכל אתיופית שמגיעה לאח הגדול,מדשדשות על הצבע שלהם,ועל הגזענות,שיטת אכלו לי שתו לי ,תצביעו לי ,אנחנו מקופחים,וכו".נו דיייי,מאוס.טהוניה,תקווה,טיטי,לא יותר נחמד שטיטי היתה מציגה איזו שהיא אג'נדה,?והשאלה שלי אם ישנה גזענות כלפי האתיופים(לי דבריהם).והם מקופחים,אז למה הן רוצות להתחתן עם הישראלים ? הרי הן יחיו ויהיו בזוגיות עם גזענים,וילדו ילדים מגזענים,אז איפה השיקולים??? אז דייי,הכל הבל הבלים.זו שיטת הזכיה שלהם.באח הגדול.אני למשל אם הייתי גבר ושומע את כל ההטחות האלו עלינו ,לא הייתי מתחתן עם אתיופית ,רק בגלל שיש להם את הסטיגמה על הישראלים שהם גזענים.בגדול הבעיה אצלהם שהם לא משתלבים בחברה הישראלית.להיות לידם זה ללכת על ביצים.חלאס מאוס,מאוס.ולעוס.מי שלא טוב לו יום טוב לו.

• תגובה מהירה
  • אבל מי טען שכל הישראלים גזענים? חס וחלילה... הטענה היחידה שלה תמי
  • 20/08/2021 19:40
  • צפיות12
היא שיש גזענות כלפי בני העדה במשטרה, המשטרה היא גוף שאמור להגן ולשמור על האזרחים ולא לקטלג אותם מראש לפי המוצא שלהם. על זה היה הויכוח בעצם..
בכל מקרה, הויכוח הזה נגמר בבית האח כבר לפני 4 שעות ורק אנחנו כאן עדיין מתעסקים בזה.
שורה תחתונה, היא צדקה בגדול בעיניי ואמרה אמת וזה גם מוכח, זו לא רק הדעה האישית שלה.

• תגובה מהירה
  • גל סליחה את מתבלבלת,אורן לא היה מעורב ,ועדיף שהוא העביר יוני
  • 20/08/2021 19:38
  • צפיות18
את הנושא בהומור,מאשר ליפול לאן שטיטי רצתה להפיל אותו,אורן עשה נכון ובחוכמה,ולי ניראה שלא ראית ושמעת נכון,את שטיטי בכח אמרה לו למה אתה לא אומר שאני שחורה.ואני שחורה,!!חזרה על זה כמה פעמים,אז די המבין יבין.שבת שלום.

• תגובה מהירה
  • טיטי ואורן אחרי הכל חברים, לא מסכימים על הרבה דברים ויכולים להתווכח גל
  • 20/08/2021 20:02
  • צפיות12
בצעקות ולהרים את הטונים, אבל שניהם לא פחדנים וידועים להגיד מה שהם מרגישים ואחר כך להמשיך להיות חברים. וד"א, טיטי צודקת היא בהחלט שחורה, אין עם זה שום בעיה לומר את זה.
כל עוד לא משתמשים בזה כגנאי. בכל מקרה, ויכוח ישן שיהיה שבת שלום לכולם :))

• תגובה מהירה
  • טיטי אוהבת את אורן מאוד, גם אם לא מסכימה איתו על הכל חן
  • 20/08/2021 20:54
  • צפיות17
וגם הוא לא איתה, אבל גם הוא אוהב אותה. הוא רק היום אמר כמה פעמים שהוא מת להיות איתה ועם תמיר בגמר

• תגובה מהירה
  • o
  • well said! hhh
  • 21/08/2021 02:05
  • צפיות7
  • תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה