פורום האח הגדול

הודעה חדשה הודעה חדשה הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 03:00 ערב אל עראמשה
התראה חדשה אתמול 04:28 סופה
התראה חדשה שלשום 23:22 עין זיוון
התראה חדשה שלשום 22:31 קריית שמונה

• o
  • בדיוק האפך מור
  • 21/08/2021 10:25
  • צפיות45
  • תגובה מהירה
  • o
  • עומר הנמושה הפך להיות הבייביסיטר של תמיר לא עושה צעד בלעדיו דניאלה
  • 21/08/2021 10:16
  • צפיות55
  • תגובה מהירה
  • o
  • בוקר טוב ושבת שלום. יוני
  • 21/08/2021 09:58
  • צפיות60
  • תגובה מהירה
  • בוקר אור ורגוע לילי
  • 21/08/2021 10:10
  • צפיות13
התעוררו עם שיר של נסרין. אור רקדה והעירה את תשומת לבו של אורן לקשקוש על רגלו, הגיב בחיוך בניגוד לעומר שמתרעם מכל דבר קטן. עכשיו תמיר מצידו הבוגר והאבהי מדבר עם עומר שמהבוקר מעצבן בתגובות הנצלניות והמגעילות

• תגובה מהירה
  • היה להם היום יום ממש כייפי אני חייבת לומר. היה כיף לצפות ב26 מור
  • 21/08/2021 05:39
  • צפיות86
אפילו מירי הייתה יחסית בסדר, וישבה עם אורן בשולחן למרות שהתעקשה שלא... כל הכבוד לה

• תגובה מהירה
  • o
  • ליהיא בכל זאת עשתה טוב ביום שהייתה
    מור מור
    מור מור
    שם: מור
    מספר הודעות: 9,694
    ותק: 11 שנים ו-4 חודשים
  • 21/08/2021 05:42
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • מה כבוד למירי,שישבה מופנית עם הגב אליו,גם בחצר על הספסל. יוני
  • 21/08/2021 10:01
  • צפיות9
מור היא לא עושה טובה לאף אחד,היא בהדרכת האח,היא לא עושה מרצונה הטוב.המטרה "מקדשת את האמצעים"...

• תגובה מהירה
  • אני מאוד אוהבת את טיטי! התרשמתי ממנה בניגוד לאחרים כאן גל
  • 20/08/2021 17:59
  • צפיות193
ולכל העצבניים בפורום על הויכוח שהיה לה בנושא המשטרה, לצערי הרב היא צודקת ב200%. תבדקו ותקראו, יש ים כתבות זה מגובה לגמרי בנתונים.
הדיון אומנם היה אמוציונלי, כי מה לעשות זה קשור אליה, אלה החיים שלה ושל המשפחה שלה וזה נוגע בה במקומות הכי אישיים שיש אבל היא שמרה על עינייניות ולא יצאה מפרופורציה.
ולמי שכותב כאן שהיא תופסת טרמפ על הצבע השחור, אין לה על מה לתפוס, זו היא ואלו הם חייה. היא הולכת ומרצה בעולם על מדינת ישראל ועל כמה שטוב פה, היא אוהבת את המדינה הזאת ומשם הכאב... כי למי ששם לב, מבעד לצעקות שהיו בויכוח, היא דיברה מדם ליבה, מהכאב שלה.
אני מבינה גם את אור שפיץ שקפצה להגנת השוטרים למרות שהיא בטח לא מבינה בנושא הזה כי שני ההורים שלה שוטרים לשעבר..אבל אף אחד לא תקף אישית את ההורים שלה. ובכל זאת עדיין מובן לי למה היא קפצה להגנתם. כי זה מרגיש כאילו נגעו לה בבית..
בנושא אורן חזן, שהוא דרך אגב הפייבוריט שלי אני יכולה לומר שהתאכזבתי קשות. הוא עשה צחוק מהויכוח, ניסה בכוונה לזרוק אמירות שירגיזו אותה והוא ממש ניסה להוציא אותה מהכלים שתגיד איזה מילה לא במקום..למזלה, ולשמחתי היא עמדה בזה בגבורה.
אז נכון הויכוח נוהל בצרחות, כי זה נושא שנוי במחלוקת ונוגע ביותר מידי אנשים..אבל ברמת האמת? היא מגובה בכל נתון אפשרי..וטיטי לגמרי צודקת. אז אומנם אורן הפייבוריט שלי, אבל היא קיבלה אצלי נקודות זכות בגלל שהיא לא מפחדת לומר גם דברים שקשה, ולא מפחדת ממה שיגידו עליה. הולכת עם הלב ועם עצמה עד הסוף - אם אורן במקרה לא יהיה בגמר, הקולות שלי ילכו אליה.

• תגובה מהירה
  • o
  • כנראה שניהם לא בגמר המכשפה וילדיה בגמר
    מור מור
    מור מור
  • 20/08/2021 18:10
  • צפיות28
  • תגובה מהירה
  • לדעתי הגמר זה אורן, תמיר, עומר, טיטי\אור שפיץ. גל
  • 20/08/2021 18:14
  • צפיות32
זה יהיה שלוש גברים ואישה אחת...

• תגובה מהירה
  • לגל,אורן בסך הכל אמר שישנה אלימות משטרתית בכל המגזרים. יערה
  • 20/08/2021 18:25
  • צפיות26
ימנים,חרדים,ערבים.היא לא נתנה לו להסביר את עצמו.היא רק צרחה.זה שיש גזענות כולנו יודעים,אבל אי אפשר לייחס שהמשטרה מתייחסת רק לאתיופיה באלימות.תראי איך מפזרים הפגנות של הימין,חרדים לעומת הפגנות של השמאל.

• תגובה מהירה
  • והוא לצערנו צודק אבל כניראה בער לה הנושא הייתה ריגשית מאוד טולה
  • 20/08/2021 18:28
  • צפיות17
אולי משהוא קרוב אליה ניפגע מהמשטרה

• תגובה מהירה
  • נכון, יש אלימות משטרתית בכללי. אבל גם מבחינת נתונים זה הכי רחב אצל יוצאי אתיופיה ורד
  • 20/08/2021 18:45
  • צפיות15
וזה דבר שמאוד קל להוכיח פשוט לקרוא ולהבין את זה. אני מבינה טוב מאוד את טיטי וכמה זה כואב לה הנושא הזה היא הכי אוהבת את מדינת ישראל והולכת בעולם ומרצה ומדברת על כמה טוב פה.. הביקורת שלה היא נטו על היחס של המשטרה.

• תגובה מהירה
  • אורן לא אמר בסך הכל ועשה השוואות דמגוגיות ולא נכונות לילי
  • 20/08/2021 21:49
  • צפיות12
השב״כ מתייחס לנערי הגבעות, לצעירי הימין ברוח כהנא וגולדשטיין כאל טרורוסטים. המשטרה מפנה הפגנות בכוח בין אם ימין, שמאל חילוניים או דתיים. ככל שמספר המפגינים גדול יותר מופעל כוח חזק ואלים יותר. לא קשור ולא ניתן להשוואה למה שקורה לאזרחים אתיופיים מידי המשטרה. לאורן כוח ורבאלי והוא עומד ומפתח את התזות שלו בין אם הן רלבנטיות ובין אם הנחות היסוד שלו אינן עובדות אלא דיעותיו. כך היה מול טיטי. גם מול שרית ותמיר קרה אותו דבר כשלא הסכימו איתו בנושא נישואי תערובת. ואילו תכונות מאוסות וחשוכות של אורן הישן. לעומת אורן האדם המקסים, הנבון וטוב הלב שעורר עניין בעונה האיומה הזו. גם אם הוא ראוי לזכייה לדעתי והוכיח שהוא לא רק פרובוקטור ודמגוג הוא לא מסוגל להכיר בלגיטימציה של עמדות שונות משלו. גם כשהוא קולט שהמציאות חושפת טעות שלו הוא חייב להטות כל דיון להתאים לעמדותיו. בכך הוא נרקסיסט שרואה בכל אדם אחר (בעיקר כאלה שהוא מעריך) השתקפות של עצמו. יוני, אני מכבדת את עמדותייך אבל את מכלילה את כל הנשים האתיופיות באח הגדול בצורה גזענית. טהוניה לא היתה צריכה לזכות. תקווה לא זכתה בגלל צבע העור שלה. טיטי שונה מאד משתיהן.

• תגובה מהירה
  • לילי את טועה. בתאל
  • 20/08/2021 23:05
  • צפיות14
אורן מנהל דיונים , זכותו שלא להסכים, אז הוא מתווכח על האמת שלו, הוא לא משפיל אנשים כי הם לא חושבים כמוהו.
תמיד ניסו להשחיר אותו, האח הגדול חשב שיכניס אותו, יערוך קצת, ויללה בלאגן- כל המדינה תהיה נגד אורן. אז סורי זה לא הלך לו, וכל השמאלנים ששונאים אותו- גם להם לא הלך.
ונרקסיסט- כדאי שתבדקי מה זה לפני שאת מכנה את אורן נרקסיסט.

ואם כבר אז יש שם נרקסיסטית. שאוספת מעריצים עם הדמעות שלה...

• תגובה מהירה
  • o
  • כמה שאת צודקת בת אל טולה
  • 20/08/2021 23:40
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • o
  • בנינו אני מאוד מתרשמת מאורן פשוט קסם ולדעתי טיטי והוא ממש בסדר טולה
  • 20/08/2021 23:42
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • בת אל - בדקי אצל הרמב״ם מהם חסידים שוטים לילי
  • 21/08/2021 07:03
  • צפיות6
אולי אני טועה ואת צודקת. אבל, לא היתה בתגובתך מילה אחת משכנעת. אמרתי שאורן הפתיע אותי בעונה הזו בהציגו את הצד החיובי שלו והוא מבחינתי מועמד ראוי. מצד שני, אני לא יכולה להתעלם מהדמגוגיה שלו. בקשר לנרקסיזם, לצערי, ככה הוא מתנהג. קראי מה זה לפני שאת שולחת אותי ללמוד מחדש את המקצוע שלי. מי שתומך במועמד יכול לראות את יתרונותיו ולהעריך אותם גם בלי לקבל את מה שאינו תקין ואינו מאוזן בהתנהגותם. ומי שמתנגד למועמד יכול לראות בו גם צדדים טובים. החסיד השוטה הוא מי שיודע רק קצוניות ומריע לה. כל טוב ונקווה שאורן וטיטי יגיעו לגמר ולא יידרסו בעריכה האיומה.

• תגובה מהירה
  • o
  • תמיר לגמר הכי מגיע לו נעה
  • 21/08/2021 01:49
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • אורן וטיטי בכלל לא רבו, הם תמיד מנהלים דיונים אמוציונליים תמי
  • 20/08/2021 18:57
  • צפיות17
כי הם אנשים כאלה, אבל הם לגמרי בטוב...

• תגובה מהירה
  • o
  • יפה את יודעת מה את צודקת יש בנהם הבנה סתם הכל יצא מפופורציות טולה
  • 20/08/2021 22:08
  • צפיות5
  • תגובה מהירה
  • גל יקירה עם מי טיטי התווכחה?עם עצמה והכל הצגה יוני
  • 20/08/2021 19:31
  • צפיות16
גל יקירה ,ליהיא דיברה על המיקרה שהיה לה עם השוטר,ולטיטי זה נתן חומר למחשבה,ולעשות מסך וכמובן מול אורן.למה לא עשתה את כל הטררם הזה,כשליהיא דיברה על הנושא?אין לי נגד טיטי כלום,אבל מעצבן ,שכל אתיופית שמגיעה לאח הגדול,מדשדשות על הצבע שלהם,ועל הגזענות,שיטת אכלו לי שתו לי ,תצביעו לי ,אנחנו מקופחים,וכו".נו דיייי,מאוס.טהוניה,תקווה,טיטי,לא יותר נחמד שטיטי היתה מציגה איזו שהיא אג'נדה,?והשאלה שלי אם ישנה גזענות כלפי האתיופים(לי דבריהם).והם מקופחים,אז למה הן רוצות להתחתן עם הישראלים ? הרי הן יחיו ויהיו בזוגיות עם גזענים,וילדו ילדים מגזענים,אז איפה השיקולים??? אז דייי,הכל הבל הבלים.זו שיטת הזכיה שלהם.באח הגדול.אני למשל אם הייתי גבר ושומע את כל ההטחות האלו עלינו ,לא הייתי מתחתן עם אתיופית ,רק בגלל שיש להם את הסטיגמה על הישראלים שהם גזענים.בגדול הבעיה אצלהם שהם לא משתלבים בחברה הישראלית.להיות לידם זה ללכת על ביצים.חלאס מאוס,מאוס.ולעוס.מי שלא טוב לו יום טוב לו.

• תגובה מהירה
  • אבל מי טען שכל הישראלים גזענים? חס וחלילה... הטענה היחידה שלה תמי
  • 20/08/2021 19:40
  • צפיות12
היא שיש גזענות כלפי בני העדה במשטרה, המשטרה היא גוף שאמור להגן ולשמור על האזרחים ולא לקטלג אותם מראש לפי המוצא שלהם. על זה היה הויכוח בעצם..
בכל מקרה, הויכוח הזה נגמר בבית האח כבר לפני 4 שעות ורק אנחנו כאן עדיין מתעסקים בזה.
שורה תחתונה, היא צדקה בגדול בעיניי ואמרה אמת וזה גם מוכח, זו לא רק הדעה האישית שלה.

• תגובה מהירה
  • גל סליחה את מתבלבלת,אורן לא היה מעורב ,ועדיף שהוא העביר יוני
  • 20/08/2021 19:38
  • צפיות18
את הנושא בהומור,מאשר ליפול לאן שטיטי רצתה להפיל אותו,אורן עשה נכון ובחוכמה,ולי ניראה שלא ראית ושמעת נכון,את שטיטי בכח אמרה לו למה אתה לא אומר שאני שחורה.ואני שחורה,!!חזרה על זה כמה פעמים,אז די המבין יבין.שבת שלום.

• תגובה מהירה
  • טיטי ואורן אחרי הכל חברים, לא מסכימים על הרבה דברים ויכולים להתווכח גל
  • 20/08/2021 20:02
  • צפיות12
בצעקות ולהרים את הטונים, אבל שניהם לא פחדנים וידועים להגיד מה שהם מרגישים ואחר כך להמשיך להיות חברים. וד"א, טיטי צודקת היא בהחלט שחורה, אין עם זה שום בעיה לומר את זה.
כל עוד לא משתמשים בזה כגנאי. בכל מקרה, ויכוח ישן שיהיה שבת שלום לכולם :))

• תגובה מהירה
  • טיטי אוהבת את אורן מאוד, גם אם לא מסכימה איתו על הכל חן
  • 20/08/2021 20:54
  • צפיות17
וגם הוא לא איתה, אבל גם הוא אוהב אותה. הוא רק היום אמר כמה פעמים שהוא מת להיות איתה ועם תמיר בגמר

• תגובה מהירה
  • o
  • well said! hhh
  • 21/08/2021 02:05
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • אז מה בעצם ליהיא עשתה בבית האח? היא לא עשתה שום נזק חן
  • 20/08/2021 20:55
  • צפיות142
כולם בטוב עם כולם, וכולם דיברו עליה רק דברים טובים... הייתי בטוחה שהיא תכנס כדי לעשות חרבו דרבו

• תגובה מהירה
  • היא נכנסה ועשתה קצת בלאגן בין אורן למירי. מעבר לזה, הכל טוב לי
  • 21/08/2021 05:23
  • צפיות13
הבנתי שהיא אמרה לכל אחד את דעתה עליו (שזה סבבה), אבל מה עוד? כנראה שנדע רק בפרק.. גם אמרו להם לא לדבר על זה לפי מה שעומר אמר לתמיר

• תגובה מהירה
  • אסור להם לדבר על זה בכלל אז כנראה שומרים לפרק את מה שעשתה. מור
  • 21/08/2021 05:42
  • צפיות12
אבל לא נראה לי שעשתה משהו רע, כי ההיפך כולם דיברו עליה רק דברים טובים ואמרו שהכניסה אווירה טובה הבייתה

• תגובה מהירה
  • o
  • היא באה בטוב דווקא לא הטרילה אותם...... מור
  • 21/08/2021 05:54
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • o
  • אם יש דייר שמגיע לו לזכות זה אורן עשה את העונה הכי אמיתי שיש עומר נמושה ולא מענין בכלל דניאלה
  • 20/08/2021 14:36
  • צפיות125
  • תגובה מהירה
  • מסכימה אתך. או אורן או תמיר. האנשים הכי אמיתיים אלחנדרה
  • 20/08/2021 14:37
  • צפיות25
ומעניינים.

• תגובה מהירה
  • o
  • רק אורן! צופה הדוק בתכנית
  • 20/08/2021 17:46
  • צפיות10
  • תגובה מהירה
  • o
  • אורן הפייבוריט שלי,אבל אם לא הוא אז טיטי לגמרי גל
  • 20/08/2021 17:59
  • צפיות13
  • תגובה מהירה
  • o
  • אצלי אחרי אורן תמיר וטיטי כל השאר לא ראויים בכלל טולה
  • 20/08/2021 18:06
  • צפיות12
  • תגובה מהירה
  • אורן הפייבוריט שלי, אם לא הוא אז טיטי בהחלט... גל
  • 20/08/2021 20:09
  • צפיות14
אני רואה בהם הרבה דברים ומאפיינים דומים בקטע טוב. מאחלת לשניהם בהצלחה והלוואי שיגיעו לגמר

• תגובה מהירה
  • אורן אלמונית
  • 20/08/2021 20:31
  • צפיות18
אז להיות ערניים מחר בתכנית, יש מחר עוד הדחה, צריך לשים לב מה רשימת ההדחה ולהצביע לו בכל הכח

• תגובה מהירה
  • o
  • למה עד היום אני לא מצליחה למצוא איך מצביעים.גם בהצבעות באפליקציית מאקו. רונה
  • 20/08/2021 20:48
  • צפיות10
  • תגובה מהירה
  • o
  • אורן וטיטי הם הכי ראויים בעיניי חן
  • 20/08/2021 20:49
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • מסכימה איתך חן לילי
  • 20/08/2021 20:52
  • צפיות15
אורן וטיטי הכי ראויים כי הם פועלים מתוך שילוב של שכל ולב. בלי להתלהם ובלי לזייף.

• תגובה מהירה
  • o
  • צודקת! שמישהו ירים את הכפפה וישים את הקישור להצבעה כאן. שירי
  • 20/08/2021 22:37
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • o
  • חייבים הצביע מחר לאורן בהחלט חשוב מאוד טולה
  • 20/08/2021 23:44
  • צפיות8
  • תגובה מהירה
  • אורן וטיטי הכי ראויים אני גם אוהבת שהם יודעים להתווכח ולהמשיך מור
  • 21/08/2021 05:49
  • צפיות5
להישאר בקשר טוב, לא לוקחים קשה כל מריבה ומסתגרים בעצמם. שימשיכו ככה!

• תגובה מהירה
  • למה לצעוק רואה רק את עצמה ובני עדתה טיטי בריב עם אורן על המשטרה
    מור מור
    מור מור
  • 21/08/2021 01:03
  • צפיות87
https://www.facebook.com/groups/haformat/permalink...

פשוט שלוחית וערסית.
מאוד עצוב מה שעושים להם ועדין למה לצעוק .
אורן דיבר על נערי הגבעות והיא רק מנציחה קיפוח.
תוקפנית מאד ולא נעימה העיקר הולכת רק עם לבנים עשירים ולא בני עדתה .ממש סגנון של טהוניה ושות.
אולי חבל שרומי הפקאצה הודחה.

נערך ע"י מור מור 21/08/2021 01:07
  • תגובה מהירה
  • טיטי בחורה טובה, האמירות שלה נכונות. אבל האגרסיות היו מיותרות גל
  • 21/08/2021 05:07
  • צפיות11
היא צריכה ללמוד לנהל דיון בצורה נעימה ולא בצרחות. מנגד, הנושא מאוד קרוב לליבה אז כנראה בגלל זה קצת יצאה מפרופורציות. בכל אופן, היא ואורן בטוב והכל בסדר. יש להם את היכולת לריב ולהתווכח ועדיין להישאר חברים ובקשר טוב
(ד"א- הדברים שהיא אמרה מגובים גם בנתונים אמיתיים... אבל הדרך, רק הדרך בעייתית).

• תגובה מהירה
  • היה פה מקודם שיח על זה והגיבו שם בצורה מפורטת ומכובדת לי
  • 21/08/2021 05:14
  • צפיות8
אם לומר את דעתי האישית היא צודקת בכל מה שאמרה והכל נכון. דרך אגב, אפילו המפכ"ל לשעבר רוני אלשיך התבטא בצורה מאוד מגעילה כלפי האתיופים ואמר שזה טבעי שיש לחשוד בהם יותר. על מה בדיוק?היא צודקת מאוד רק חבל שמרוב שזה בדמה היא לא מצליחה לנהל על זה שיח בטונים נמוכים. זה היה מתקבל הרבה יותר נכון וטוב..מה גם שיש להדגיש שיש גם שוטרים טובים והגונים, חבל שהם לא מקבלים את הבמה וההערכה הראויה להם רק בגלל "תפוחים רקובים" שסורחים.

• תגובה מהירה
  • o
  • לעניות דעתי היא צודקת וגם מבחינת נתונים יבשים זה נכון מה שאמרה מור
  • 21/08/2021 05:48
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • o
  • חתול שחור עבר בין טיטי לשרית? מישהו יודע מה קרה? שירי
  • 20/08/2021 18:07
  • צפיות199
  • תגובה מהירה
  • טיטי אמרה שבא לה ילדים ואמרה לשרית אנחנו בנות 30 יערה
  • 20/08/2021 18:20
  • צפיות41
צריכים ילדים ואז שרית כעסה ואמרה לה להפסיק לדבר על זה ועל הגיל.

• תגובה מהירה
  • שרית, אולי בת 30 אבל בהתנהגות שלה , ממש ילדה קטנה! מה היא חושבת, שירי
  • 20/08/2021 18:52
  • צפיות29
שאם לא ידברו על זה, זה לא קיים?וחוץ מזה, יש מלא בנות שהגיעו לגיל הזה ועוד לא הקימו משפחה. (שרית התחתנה לפני דקה וחצי…) זה הדור הזה, שרוצה להגשים את עצמו טרם ההתמסדות וזה בסדר !! לשרית, יש תגובות והתנהגות של ילדה. מוזרה!! היא ההיפך מטיטי, שאומרת את אשר על ליבה, ברייש גליי ולא מפחדת מתגובות לא אוהדות, נשארת נאמנה לעצמה, לא מתייחסת לרעשי רקע. .. זוהי בגרות!!!

• תגובה מהירה
  • שרית יצאה עליה והיא נפגעה שכל פעם סותמים לה את הפה ורד
  • 20/08/2021 18:48
  • צפיות34
על כל נושא שהיא מדברת משתיקים אותה. אתמול דיברה על משהו אמרו לה די לדבר על זה, היום כשדיברה על כל נושא השוטרים אור שפיץ ביקשה ממנה שלא לדבר על זה כי זה פוגע בה (למרות שלא דובר אישית על ההורים שלה, אבל בגלל שההורים שלה עובדים במשטרה היא נעלבה בשמם), ועכשיו כשדיברה בשיא הנונשלנט והשמחה על הילדים שהיו בבית ואמרה כמה בא לה ילדים.. אז היא אמרה בתמימות לשרית "אנחנו נהיה בנות 40 כשהילדים שלנו יהיו בגילאים שלהם" (הילדים היו בני עשר ושרית וטיטי בנות אותו הגיל-30)
ושרית ענתה לה בצורה לא נעימה שחלאס לדבר על זה ושזה נושא רגיש והיא לא רוצה לדבר על זה אז די. וזה מעליב, כי היא לא באה לפגוע בה וכולה התרגשה מהילדים.. זה לא שלטיטי יש ילדים והיא לוחצת לה על נקודות שמכאיבות, סך הכל דיברה מהרצון שלה.

• תגובה מהירה
  • o
  • שרית סתם כונפה מיותרת חגית
  • 20/08/2021 18:52
  • צפיות14
  • תגובה מהירה
  • ראיתי עכשיו שהן כבר הספיקו להשלים.. תמי
  • 20/08/2021 18:57
  • צפיות21
יאמר לזכות אור ומירי שהן אמרו לשרית שזה לא יפה שהיא ענתה לה ככה, כי היא בסך הכל דיברה מהתלהבות.. הכל מקרה שרית התנצלה בדמעות והן בסדר עכשיו

• תגובה מהירה
  • שרית קצת קריזיונרית. ליבי
  • 20/08/2021 21:48
  • צפיות18
וגם ממורמרת. הייתי מצפה מכלה טריה להיות יותר רגועה ומאושרת. אבל היא סובלת כנראה מהפרעה דו קוטבית. פעם עליזה ופעם היסטרית ועצבנית. מסכן לירז בעלה!!

• תגובה מהירה
  • o
  • קצת?…. חחח שירי
  • 20/08/2021 23:02
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • טיטי צודקת, היא כולה התלהבה ושרית הורידה לה הכל ברגע גל
  • 20/08/2021 20:05
  • צפיות19
אבל כנראה שהנושא רגיש מאוד לשרית מהסיבות שלה..בכל מקרה, אני ראיתי שהן דיברו והתחבקו ושרית גם בכתה... למיטב הבנתי, אור תיווכה בניהן והן השלימו.
אור כזאת חמודה ובוגרת אמרה להן שהן נשארו רק 3 בנות והן צריכות להיות חברות ולא לריב כשנשאר רק שבוע - צודקת.

• תגובה מהירה
  • טיטי ושרית חברות טובות מאוד, מכירות גם מבחוץ ובבית זה רק התחזק חן
  • 20/08/2021 20:53
  • צפיות16
הן מאוד אוהבות אחת את השנייה והן פתרו את זה בשנייה, השלימו ועכשיו הכל טוב כאילו לא קרה כלום כי באמת לא קרה כלום.. זה רק האמוציות של הבית

• תגובה מהירה
  • o
  • נו באמת !! שרית הגיבה כאילו היא נשואה שנים ,ולא הולך לה להיקלט להריון(חלילה). יוני
  • 20/08/2021 21:42
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • o
  • טיטי עשתה חישוב לשרית שאם בגיל 31 היא תיכנס להריון יוני
  • 20/08/2021 21:39
  • צפיות15
  • תגובה מהירה
  • טיטי עשתה את החישוב הזה גם לעצמה, היא אמרה על שתיהן גל
  • 21/08/2021 05:05
  • צפיות10
הן הרי בנות אותו הגיל... חוץ מזה, טיטי לא אמרה שום דבר מרוע או מכוונה לפגוע והיא גם לא ידעה כנראה שזה כל כך רגיש לשרית. שבנינו, אני לא מבינה מה הרגישות היא כולה נשואה מס' קטן מאוד של חודשים. טיטי רק התלהבה מהילדים ודיברה גם על עצמה, לא היה שום דבר שנעשה מכוונה רעה אבל זה בסדר כי זה עבר כבר, הן השלימו והכל מצוין איתן!

• תגובה מהירה
  • טיטי ניהלה שיח עם חברה שלה בהתרגשות על נושא הילדים לי
  • 21/08/2021 05:17
  • צפיות5
אבל כנראה שלשרית זה נושא שיושב על משהו עמוק שכואב לה, היא אמרה לאור משהו על זה שהיא מתבאסת שהיא לא הייתה אמא מוקדם יותר כי יש לה הורים מבוגרים וגם ההורים של לירז (סטטיק) מבוגרים והיא מפחדת שלא יספיקו להכיר את ילדיה.. בלי קשר, בואו לא נשכח שהעונה נגמרת עוד 10 ימים אז הם כבר באמוציות וזה בסדר להתווכח.

• תגובה מהירה
  • לא משנה מה היה הן כבר שמו את זה מאחוריהן. הן חברות ממש טובות אז הכל עובר מור
  • 21/08/2021 05:46
  • צפיות2
שרית וטיטי שתיהן שקולות, חברות טובות עם ערך לחברות שלהן. לא סתומות כמו רומי שמתפוצצות על כל דבר ומוחקות את הבן אדם...

• תגובה מהירה
  • o
  • בגמר לפי הסקרים:אורן,מירי,טיטי,תמיר.והמנצח אורן. יוני
  • 20/08/2021 21:50
  • צפיות85
  • תגובה מהירה
  • סקרים לצערנו לא אומרים כלום. בעונה הקודמת גל הייתה מקום ראשון לי
  • 21/08/2021 05:21
  • צפיות5
והודחה מאוד מהר יחסית...

• תגובה מהירה
  • o
  • סקרים שקרים
    מור מור
    מור מור
  • צפיות4
  • תגובה מהירה
  • הסקרים לא אומרים כלום אל תכנסו לשאננות. תצביעו מור
  • צפיות5
שאחרי זה לא תתבאסו. כי גם ג'קו לא היה במקום האחרון באף סקר ואפילו ההיפך הוא היה במקומות הגבוהים והודח.

• תגובה מהירה
  • איזה יופי אורן ועומר שרים ושמחים
    מור מור
    מור מור
  • 20/08/2021 21:35
  • צפיות91
פתחתי עכשו😀😀

• תגובה מהירה
  • וגם גברת מירי ישבה היום בשולחן.... ירדה מהפוזה של הנעלבת לי
  • 21/08/2021 05:22
  • צפיות6
שלא יושבת בשולחן עם אורן, וטוב שכך. כי כבר המשחק נגמר מיותר כל הרגשי הזה

• תגובה מהירה
  • o
  • טיטי ושרית מעל לשעה בחדר האח,מה יש לעשות שם כל כך הרבה זמן יוני
  • 20/08/2021 23:39
  • צפיות64
  • תגובה מהירה
  • o
  • אולי דיברו על כל נושא הילדים ששתיהן מאוד רוצות להקים משפחה... גל
  • 21/08/2021 05:03
  • צפיות7
  • תגובה מהירה
  • סתם שיחה בטח.. הן חמודות וחברות טובות. שרית בן אדם מדהים לי
  • 21/08/2021 05:18
  • צפיות7
וטיטי תמיד ידעה להעריך אותה. אומנם הן לא היו צמד העונה כמו אור ושרית, אבל הן חברות מהסוג שכל אחת יכולה להיות במקום נפרד אבל הן תמיד ישמרו אחת על השנייה. זה מה שיפה.

• תגובה מהירה
  • o
  • איזו אווירה טובה בארוחת שישי.אכלו ועכשיו כולם שרים. טל
  • 20/08/2021 21:20
  • צפיות100
  • תגובה מהירה
  • הדחה אלמונית
  • צפיות17
מעניין איך תהיה מחר ההעמדה להדחה

• תגובה מהירה
  • o
  • הדחה קולקטיבית, זה הכי הוגן בשלב הזה. אחרת זה אורן, תמיר, מירי וטיטי יועמדו גל
  • 21/08/2021 05:09
  • צפיות4
  • תגובה מהירה
  • o
  • כן טל,ליהיא הזריקה להם אדרנלין,חחח וגם קיבלו אוכל מהמשפחות, חבל שזה לקראת סוף העונה יוני
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • o
  • אין סיבה שלא, נשאר כל כך מעט זמן 10 ימים וזה נגמר.. לי
  • 21/08/2021 05:15
  • צפיות6
  • תגובה מהירה
  • o
  • זה לא יאומן איך עומר חלק בגוף,יותר מבחורה,איכככ יוני
  • 21/08/2021 00:45
  • צפיות65
  • תגובה מהירה
  • עשה לייזר בכל הגוף כולל הכל דורית
  • 21/08/2021 00:57
  • צפיות15
אמר שהוא מאד שעיר

• תגובה מהירה
  • o
  • לייזר לא עובד על על אחד עליו כן
    מור מור
    מור מור
  • 21/08/2021 01:03
  • צפיות9
  • תגובה מהירה
  • לייזר זיו
  • 21/08/2021 04:18
  • צפיות9
לייזר עובד רק על שיער כהה.מאד אופנתי היום שגברים עושים לייזר בכל הגוף.שיהיה להם בהצלחה

• תגובה מהירה
  • עומר זיו
  • 20/08/2021 23:51
  • צפיות109
עומר צבע את השיער והגבות ?ניראה כהה יותר .

• תגובה מהירה
  • השיער פשוט צמח בגבות. הבחור מגלח את כל הגוף, הפנים והגרון. Elit
  • 20/08/2021 23:55
  • צפיות17
מזלו שהוא לא נשאר שם עוד חודשיים😅

• תגובה מהירה
  • בגלל זה הוא מתנשא על תמיר והשיערות שלו. עומר היה הרבה יותר שעיר Elit
  • 20/08/2021 23:58
  • צפיות16
הוא פשוט עשה הסרת שיער בלייזר בכל פינה בגוף

סביר להניח שגם את הגבות הוא גזז עם מכונה מיוחדת שאין לו שם..

• תגובה מהירה
  • o
  • חחח,והכי יפה הוא ניסה לשכנע את אורן,מצא את מי,חחח יוני
  • 21/08/2021 00:24
  • צפיות17
  • תגובה מהירה
  • עדכונים? היה משהו מעניין היום? לני
  • 20/08/2021 22:44
  • צפיות89
עונה כל כך משעממת.

חבורת מירי הרסו את העונה

• תגובה מהירה
  • o
  • מירי מוציאה שם רע למכשפות לני
  • 20/08/2021 22:48
  • צפיות14
  • תגובה מהירה
  • o
  • יכול להיות שרובם אוהבים לשוחח בחדר הלבשה,בגלל המצלמה? יש מצלמות בכל הבית יוני
  • 20/08/2021 22:39
  • צפיות50
  • תגובה מהירה
  • ההפקה כל כך שקופה. איפה שאורן נמצא,המצלמה לא נמצאת. אלחנדרה
  • 20/08/2021 22:14
  • צפיות76
כמה אפשר לשמוע את אותם אנשים? שיגוונו קצת.
מה הם דואגים כל כך? שנחבב את אורן, אולי?

• תגובה מהירה
  • o
  • אורן ועומר בלי מיקרופונים לכן קשה לשמוע אותם. טל
  • 20/08/2021 22:23
  • צפיות10
  • תגובה מהירה
  • כלם אסתר
  • 20/08/2021 22:13
  • צפיות85
הסבות שבגללן בוכים שם.שהאל ישמור.

• תגובה מהירה
  • ממתי יש משימות בשישי