מבינה על מה המהומה.
שמתי לב שלפעמים נתפסים על משהו וסתם כותבים בשביל לכתוב, לא בשביל האמת.
ג׳ודי לא מעוניינת בשום גבר שם. היא מנהלת שיחות וזכותה. זה שכל הבית בעונה זו זוגות. לא אשמתה בכלל, וזה שיש לנו מטורפות מקינאה חולנית שבשבילם שיחה זה Ss הן סובלות ממחלה שאין לי מושג מה קורה איתם בחוץ.
ואם שמתם לב זו הצגה נטו לגמר.
היום הייתה שיחה בין מעיין לאורנה,,, ומעיין אמרה שזה שהן הכירו בבית את הגברים והלכו איתם לאורך הדרך עד לעכשיו. זה כל אחת מסיבותיה שלה. ולא בהכרח חייב להמשיך בחוץ. ועוד אני לא ארחיב
אני הצטמררתי. ומי שצופה 24/7 שיצדיק אותי. מי שלא שלא יעז לומר שזה לא היה.
אז שלא יאשימו את ג׳ודי שבאה לקחת את אביחי ממעיין וגרמה למעיין עוול, מעיין ראתה דירה נטו.
שמעתם אותה איך היא דיברה בהדחות שהשמיעו לכל הדיירים? מה קרה למעיין? נפתח לה הפה? פתאום היא יכולה לדבר? הבנתי, אז באים למשחק וזו האסטרטגיה איך לוקחים בית, גם במחיר של ללכלך. אתם יודעים מה? אביחי אסטראטג לא פחות ממנה , לכן הוא קר ומחושב.
או לאורנה לבוא לתוכנית כשומרת נגיעה ולבלות חצי לילה במיטה עם דן זה חלק מהמשחק. שכחה שיש מצלמות עם ראיית לילה?. וכשנחשפת במערומיה מתפחלצת. פתאום אני לא כזו דתייה, ואמרתי שומרת נגיעה בשביל שלא יתקרבו אלי הגברים בתוכנית. חחחח ולמה באהבה עיוורת גם העידה על עצמה שומרת נגיעה?. בשביל לא ללחוץ יד?.
אני יענה לכם. אני מכירה את המיגזר הזה טוב. שומרת נגיעה גורם לגברים לרדוף יותר. אם מישהו מהכותבים בפורום במקרה מבלה במועדונים שאורנה מבלה, עוד עלול לגלות המון דברים שהיא מתהדרת בהם.
אבל בנינו. כואב לי על הילדים שלה יותר מאשר עליה. ועוד נער מתבגר בגיל שכבר כמו שאתם מבינים ההורמונים משתוללים, לראות את כל מה שאימא שלו עשתה בבית הכי מצולם במדינה , בטח שרט אותו ברמות שהוא עלול להתמרד והיא לא תוכל לדבר. כי הוא יאשים אותה על הבושות שעשתה לו.
אורנה רואה את עצמה בלבד ועכשיו היא רוצה בגמר את החמישיה שהיא יצרה, היום ראיתי כמה היא יכולה לדרוס אחרים בשביל להשיג את המטרה. שיחה שניהלה עם דן.
אני מיציתי ונגעלתי ושתלך ביום שלישי הביתה בטיסה. וטובה שעה אחת קודם.