וואלה אני במקום אביחי הייתי נעלבת. זה ממש פוגע. מי אתה בכלל שתחליט עבורו אם הוא צריך פחות את אמא שלו?
משחק אותה חבר נאמן עלק.. באמת שהוא עצבן אותי. חשיבה כלכך ילדותית ולא בוגרת.
אינדל הרוע של הבית הוא רובע החלטות משלו.אביחי הגבר של הבית.מתחשב מפרגן אהוב.הוא לא צריך את מעיין.שתלך עם שרון.כשתצא אולי תבין.החוכמה רחוקה ממנה שנות אור
שתיהן לא קיבלו מסר של תמיכה ממשפחות בני הזוג שלהם וכל התמונה ברורה. הוא אוהב אותה כשמשון ומעיין מהתלת בו כדלילה.גם אורנה לא קיבלה מילה טובה מאחות של דן זו שדעתה מאד חשובה לו. עכשו משחקי הצביעות של שתיהן ברור כשמש.
או השנייה או השלישית, שמשון כידוע היה איש חזק ודלילה ניסתה כל הזמן להוציא ממנו מידע מאיפה הכוח. שמשון לא סיפר את האמת כמה פעמים עד שיום אחד הוא סיפר לה שסוד כוחו טמון בשיער. דלילה הסגירה אותו לפלישתים. מכאן המשפט "פלישתים עליך שמשון"
הוא מתייחס אליה כמו אל מלכה, והיא הפוך. מזלזלת בו, נגעלת ממנו, ומה לא.. מה היא ציפתה? שאמא שלו תגיד לו דש ומזל טוב למעיין? זה היה מסר ברור-פקח את העיניים. עכשיו אביחי פוקח אותם..
מעיין המונית סגנון ידע כלום אמא צודקת מתנהגת בגסותשלוה
24/02/2017 16:34
202
כל לא אמורה להתנהג בחורה אוהבת כך מתנהגת בחורה פשוטה וחושבת דירה שהודרכה שטיות פרטיות יראו בטלויזיה בחורת ברים וחיי לילה הסדרה קשקשתא לגיל הרך צופים לא קונים משחק אפס שחקנית
אינטואיצי אימהית. אולי כואב למשפחה ליראות שהוא נותן לה את כל כולו, והיא קורצת לשרון ומתחבקת עם זה וזה, והילד שלהם לא מקבל חיבוק,היא לא יושבת על ידו,וכו...
לאביחי יש תמימות מסוימת.
אבל הוא בחור טוב.
יש פתגם.:אדם רואה לעינים,ואלוהים רואה ללבב:
יש לו לב נקי וטהור.
והוא יצליח.