הוי טהוניה ןעל זה נאמר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 11:58 חולית
התראה חדשה שלשום 23:47 אילת
התראה חדשה שלשום 00:00 שיבולים, מעגלים, גבעולים, מלילות
התראה חדשה 31/12/2024 12:21 מבטחים, עמיעוז, ישע

• הוי טהוניה ןעל זה נאמר שיר
  • 09/07/2013 13:07
  • צפיות144
היהפוך כושי עורו הבחורה אינה מסוגלת לא לרכל להוציא רוע אולי אפילו קינאה היא קצת התרחקה מענת ומאוד קשה לה לראות שהבוקר טוב בין דורין וענת הוא חיבוק בשיחה עם יניב על תקן הפסיכולוג היא לא מבינה איך ענת אמרה כך על דורין ועכשיו היא אחרת איתה כי היא טהוניה אם לא אוהבת מישהו אז עד הסוף ובכלל עם דורין לא צוחקים איתה לדבריה אלא צוחקים עליה אמרה הפילוסופית כמה רוע וקינאה ובכלל מזל שיש לה את יניב חחח חבל שלא שמעה מה יש לו להגיד עליה ומזל היא אומרת שיש לה את לבנה וביזו ולי זכור איך ניגש ביזו ללבנה אחרי שרבה עם טהוניה ואמר לה צריך לשמור על טהוניה א ס ט ר ט ג יה ! כמבן שהיתה רוצה להתחבר ללאון דור ודורין אבל היא לא ברמה מבחינתם ועד קטלה את אבי הוא לא מה שהיה לדעתה ואם תחפור עוד תגלה שגם בניי בריתה כביכול לא רואים אותה ממטר

• תגובה מהירה
  • טהוניה מנסה להיות שיר
  • 09/07/2013 13:13
  • צפיות135
בסדר אבל קשה לה כי זה האופי שלה לרכל להוציא ארס ורעל והפה שפולט גסויות בתחת שלי חרא סתם כאילו היו מילות חיבור בעברית ישמור אלהים אם זאת הדוגמא שניתנת לנוער מסקרן אותי מי הם המצביעים שלה אני מאוד מקווה שהאתיופים היקרים לליבי לא מצביעים אוטומטית מבלי לחשוב

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה