הרבה אנשים בערוץ 2 לא רצו שגילי ישאר

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 00:00 נתיב העשרה
התראה חדשה אתמול 17:26 אזור תעשייה הדרומי אשקלון, חוף זיקים
התראה חדשה אתמול 04:21 הרצליה, כפר שמריהו, בית שמש, תל אביב יפו, הר חברון, חוף השרון, מטה יהודה
התראה חדשה שלשום 10:07 מטווח ניר עם

• איזה הפקה מנוולת רונית
  • 06/07/2013 10:15
  • צפיות162
עוד לפני הביצים רצו לזרוק אותו הרי רשמו הודעה דרמטית איזה חוצפנים לדעתי לאון יותר עצבני ממנו ללאון לא היה עליהום על גילי היהבזמן הלוח ליאון התנפל על גילי מאוד חמום מוח על זה שלמה את יניב לא הזהירו מפניו ואת ביז'ו כן לא מבינה איפה גילי טעה טהוניה פי מליון גרועה גילי נשמה טובה מיוחד במינו ואני מתמוטטת אני מדמינת שאני נמצאת בחלום רע זה אכזרות לשמה לזרוק את גילי מהבית כל זה בגלל שאביו נזרק יורם זק זרק תבן וגם בגלל שצעקו גילי מלך אז נמאס להפקה שישרפו אחד אחד מי שאחראי שגילי יזרק לא יגמור תשבת הזאת אמן ואמן

• תגובה מהירה
  • אשתו של יורם זק עורכת את תוכנית אבודים תכנסו ירדן
  • 06/07/2013 10:22
  • צפיות942
התוכנית אבודים שצופית גרנט מנחה בה העורכת הראשית היא אשתו של יורם זק, השנה הם עשו הרבה תוכנית על אתיופים, אז גם להם צד בזה שגילי יעוף הכל משחק מכור יורם זק לא רצה את גילי וגם אשתו, וגם צופית אז העיפו את גילי. משחק מכור אמרנו.

• תגובה מהירה
  • הרבה אנשים בערוץ 2 לא רצו שגילי ישאר ירדן
  • 06/07/2013 10:24
  • צפיות144
המשחק מכור מראש לטמטומיה, לא יעזור לאף אחד , פשוט תהיו חכמים לא לסמס להם סימוס אחד בזה ננצח אותם שיפסידו,וגם אם טהוניה נשארת את הגמר לא לראות אז הם יצאו בהפסדים. לנו גם יש כח להפיל את ההפקה.

• תגובה מהירה
  • ברור שהצופים בערוץ 2 לא רצו את גילי. כי יסמין
  • 06/07/2013 11:06
  • צפיות126
ההפקה הראתה בערוץ 2 רק את הכלבה בצדדים טובים ואת גילי בצדיים רעים. גם המשימה של הרודן נועדה להשפיל אותו כשבסוף טהוניה כמובן תהיה המורדת והמנצחת. יורם זק אמן תקבל ממנה איידס מהקופים בסודן

• תגובה מהירה

מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו

כללי הפורומים של ישראמדיה