אגוזים קלויים מלוחים

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 23:36 מטולה
התראה חדשה היום 21:53 יסוד המעלה
התראה חדשה היום 18:40 נהריה, מטה אשר
התראה חדשה היום 17:31 מנרה


  • אגוזים קלויים מלוחים תמונה מצורפת
    מנטה
    מנטה
    מספר הודעות: 206
    ותק: 11 שנים ו-17 ימים
  • 22/11/2014 15:25
  • צפיות8,942
מתכון קליל להכנת אגוזי פקאן קלויים היכולים לשמש כחטיף טעים ובריא.
אופן ההכנה:
אגוזים - לקחת את האגוזים ולשבור מעט את קליפתם, אין צורך להוציא את האגוז מהקליפה לגמרי.
להניח בתבנית תנור גדולה.
ליצוק על האגוזים תערובת מי מלח ביחס הבא לכל חצי כוס מים חמים נוסיף חצי כפית מלח.
להכניס לתנור אפייה או אובן טוסט לחום של 200 מעלות למשך כעשרים דקות.
יש להקפיד מידי פעם לערבב את האגוזים ולשים לב שאינם נשרפים.
האגוזים יהיו מוכנים כאשר צבעם משתנה לחום, ואם טועמים מרגישים שהאגוזים קריספיים.

בתאבון.


אגוזים קלויים מלוחים
אגוזים קלויים מלוחים
אגוזים קלויים מלוחים
העיקר הבריאות !
  • תגובה מהירה



מקרא סימנים
  • הוספת תגובה הוספת תגובה
  • הודעה חדשה
  • הודעה עם תוכן
  • o הודעה ללא תוכן
  • תמונה מצורפת תמונה
  • וידאו מצורף וידאו


כללי הפורומים של ישראמדיה