סוף סוף גם טבעונים יכולים להנות מהטעם המתוק של נשיקות המרנג. מתכון טבעוני שפורסם בקבוצת פייסבוק "אוכל טבעוני" עלה לרשת באדיבות קרן פז פרידמן.
להלן המתכון הטעים של קרן:
1 מים מקופסאת שימורים של חומוס (להפריד כמובן)
3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. מקציפים הכל יחד במשך 4 דקות.
2. ממלאים את התערובת שנוצרה לתוך מזלף
3. שמים נייר אפייה על התבנית ומזליפים.
4. אופים במשך כשעתיים על 100 (אפשר גם על מצב טורבו)
ניתן להשאיר בתנור לאחר הכיבוי במשך כמה שעות עם הדלת סגורה ולחכות שיתקררו. התוצאה לפניכם (תמונה: קרן פז-פרידמן)
בתאבון!