מתכון קליל להכנת אגוזי פקאן קלויים היכולים לשמש כחטיף טעים ובריא.
אופן ההכנה:
אגוזים - לקחת את האגוזים ולשבור מעט את קליפתם, אין צורך להוציא את האגוז מהקליפה לגמרי.
להניח בתבנית תנור גדולה.
ליצוק על האגוזים תערובת מי מלח ביחס הבא לכל חצי כוס מים חמים נוסיף חצי כפית מלח.
להכניס לתנור אפייה או אובן טוסט לחום של 200 מעלות למשך כעשרים דקות.
יש להקפיד מידי פעם לערבב את האגוזים ולשים לב שאינם נשרפים.
האגוזים יהיו מוכנים כאשר צבעם משתנה לחום, ואם טועמים מרגישים שהאגוזים קריספיים.
בתאבון.
העיקר הבריאות !