היא פשוט זבל של בת אדם.
היא כלום ושום דבר חבל שלא הודחה.
כולם אוהבים אותה חוץ מאורן אף אחד לא יעמיד אותה.
דיירים סתומים ופחדנים.
זו כבר אובססיה חולנית ורוע טהור תעזבי את אורן.
מכשפה מהגיהנום מרשעת שאין דברים כאלו.
היא חנפנית מאוד צמודה למירי כדי להיות מקובלת.אהבתי שבחצר אורן אמר לטיטי ,לא לדאוג תעברי את ההדחה ואז רומי התערבה ואמרה גם אני.אורן לא מתייחס לרומי וזה מאוד מציק לה.
אם היתה לה אפשרות להציל מהדחה את כל חבורת הלאבי דאבי, במחיר הדחה של האחרים. לא היתה מהססת לרגע. לכן אני לא מבינה את הטפשות של תמיר,זאקו,. אורן טיטי כל הכבוד להם.
את הדברים האלה על החבורה היא מיד החלה לבכות ולהגיד לה אל תשייכו אותי לקבוצה.כזאת צבועה ומזוייפת האישה הזאת.היא אומרת שלא נתן לה זמן לחשוב,מעניין שהשאירה בחוץ את שרית ואור.
שטיטי נותנת כשהיא מעמידה להדחה. הבנתי שאת ג'קו העמידה להדחה כי לא רצתה שיסבול. אם זה נכון זה מעשה שפל מאין כמוהו הרי הוא חברה הטוב. והיתה נגד הפגישה של מירי עם אלין כי היא יודעת שמירי ה"עדינה והרגישה והצדיקה" נורא סובלת כשהיא מעמידה להדחה. אז זה חוסר יושר. גם לא מבינה מה היא טוענת שאורן עשה לה זו היתה סיבה של אותה "העצמה נשית" שבעיני היא יותר דומה לעכבישה שעורפת את ראשו של בן זוגה אחרי ההזדווגות. עדת נשים טורפניות הנאחזות באיצטלה של העצמה נשית.
לדעתי טיטי אמיצה.וטוב שהחליטה נגד. ידעה בוודאות גם שמירי תבחר בה גם להיות מועמדת להדחה. צודקת מאוד. כמה אפשר להיות צבועים. מירי מקבלת חסינוצ ואפשרות להעמיד להדחה. אולי יתנו לה את הזכיה וזהו.
טיטי מבינה שמירי גוררת אחריה את כל הצעירים
וכל עוד מירי שם הם לא ידיחו אחד את השני
וכלל שיהיו הדחות היום שלה התקרב
לכן היא מנסה לצמצם את הרשימה של הלאבי דאבי
מהיום היחס של טיטי ישתנה לא רק כלפי מירי גם כלפי רומי
ובכלל היום הבית ישתנה תמיר הבין מה אורן אומר לו
גם ג'קו הבעיה איתו שהוא חלש אופי
ומקווה בשבילו שיתחיל לפתוח את הפה
כי בסוף הצופים ידיחו אותו אם הוא ישאר דחליל ולא ישמע את מה שהוא באמת חושב
והיא עשתה צעד חכם, זה גם חשף את מירי שכל הזמן מחרטטת שהיא לא יכולה להעמיד. אז הנה, העמידה כמו גדולה 5 דיירים. ויש לה מזל גדול שאומר מועמד ממילא, אחרת הייתה צריכה לבחור בין שרית לאור והיה נוצר לה בלגן.