הגישה היום (שלישי) מכתב התראה לפני נקיטת הליכים נגד בלוגר התרבות והבידור, עומרי חיון, לאחר שהעלה פוסטים ברשתות החברתיות ובבלוג עומריTV שבבעלותו ובו טען כי כהן שיחדה אנשים להצביע לאמא שלה המשתתפת בימים אלה כדיירת באח הגדול.
חיון העלה לרשתות החברתיות: "והבת של מירי מ'האח הגדול' נתפסה עוברת על החוקים ומשחדת אנשים להצביע לאמא שלה. האם ההפקה תעיף את מירי בגלל הרמאות בהצבעות?"
באייטם עצמו רואים צילומי מסך מקבוצת וואטסאפ שנקראת "שומרים על מירי" שבה נראות הודעות שלכאורה נשלחו על ידי אלין. בתגובת המשפחה מאיימים במכתבי התראה על כל המפרסים שפירסמו את האייטם וטענו כי מדובר בשקר ובקבוצה פיקטיבית, באח הגדול טענו כי הנושא נבחן ואין בסיס להאשמות. ידיעות נוספות עלו בישראל היום וTMI. אלא ששם דאגו להבהיר כי מדובר בקבוצה מזוייפת.
בכתב ההתראה ששלח עו"ד עמית הורוביץ נכתב כי: "הפוסט המפר המבוסס על דברי שקר וכזב, מכפיש את שמה ותדמיתה של מרשתנו ופוגע במוניטין שלה, פורסם על ידך באופן ציבורי והינו חשוף לקריאה, שיתוף ותגובה בפני כולי עלמא. להווי ידוע לך כי לפרסום באינטרנט יש אפקט ויראלי גבוה יותר משל פרסומים במדיות אחרות כך שהפרסומים עלולים לפשוט כ'אש בשדה קוצים' ולכן פוטנציאל החשיפה והפגיעה גבוה יותר".
עוד נכתב: "עד לכתיבת שורות אלו הפוסט 'זכה' ללמעלה מ-500 לייקים, מעל ל-100 תגובות והן לשיתופים. בפרסום הפוסט למעשה גרמת ללינץ' ועליהום תקשורתי כלפי מרשתנו, כל זאת תוך שלא הואלת לפנות אל מי מטעם מרשנו על מנת לקבל תגובתה טרם פרסום הפוסט. כל בר בי רב הנחשף לפוסט המפר עלול להסיק כאילו מרשתנו מנסה לרמות, פועלת בניגוד לכללי המשחק בעודה מציעה לציבור הישראלי לפעול בצורה אלימה כנגד משתתף אחר בתכנית ולכתוב תגובות מעליבות בעמוד הפייסבוק שלו וכן מעודדת את הצופים להצביע עבור מירי כהן על מנת לזכות בהגרלת מוצרי איפור וקוסמטיקה, דבר שלא היה ולא נברא"
משפחת כהן דורשת להסיר את הפוסט, לפרסם התנצלות פומבית בכל הפלטפורמות בהן פורסמה הידיעה ולפצות את המשפחה ב-100 אלף שקל, עוד ציינו כי לפי חוק איסור לשון הרע קבוע פיצוי סטטוטורי לכל הפרה בסכום של 50 אלף שקל במידה והצדדים יגיעו לכותלי בית המשפט.
חיון מחק את הפוסטים השונים לאחר שהבין כי היה מדובר בטעות. מעומרי חיון נמסר בתגובה: ״ממידע שהגיע למערכת פורטל עומרי חיון הגיע שיחה שלפי אותו מקור מדובר בצאט של אלין כהן. התברר שמדובר בטעות ולבסוף הוסר. אבל המלחמה של אלין כאן פשוט מביכה״
אורן מציע ללאבי דאבי לאכול ,חוץ מטיטי אף אחד לא רוצה,יוני
17/08/2021 13:51
186
הבנתם למה הם לא רוצים ,כל אחד מתרץ ,תירוצים,אפילו פירגון אין ,חוץ מטיטי,פירגנה ,אבל יותר בהעדר מאמא,על יד המאמא,מתחת לאף פירגנה.כואב לי ,איך הוא עושה דברים בטוב ליבו,וכל כך מזלזלים, רוע ,רוע,פתאום אף אחד ,לא אוכל בשר.נו דיייייי,פוחדים מימאמא,
חוץ מזה שטיטי אף פעם לא עושה חרמות במה שקשור לאוכל ולדברים שהם אנושיים... בסתר ליבה היא גם די אוהבת את אורן ומחזיקה ממנו על העמידה על שלו ושתמך בג'קו חברה הטוב
העיקר תעל האש שהכין טרפפפפה צבועה היא האישה הכי דוחה בכל תולדות האח היא מגעילה אותי עד כדאי עצבים ממנה בושה שהיא אמא לילדים אלוהים לא נתקלתי בכל חמישים ואחת שנות חיי באישה כזו שקרנית מסיתה צבועה קנאית אלוהים שתהייה בריאה זה מה שמאחלת לה
הוא בחור מאד פרימיטיבי.
יש לו ערכים , בעיקר בנוסח המשפחות הדתיות. לתת כבוד למבוגר ממך, לשמור את המצוות ולחיות לפי חוקי התורה. הוא עצמו קרא
לעצמו - עתיק!
יש לו דעות חשוכות. התנהגות של פרימיטיב. לפי החשיבה שלו הגבר הוא השולט, הוא הקובע, האשה, מקומה בצנעה... בבית. הגבר של חייו הוא אבא שלו.
הרבה יותר מעומר בהחלט עומר מנסה להשחיר אותו עומר לא מבין בדת בעייניטולה
17/08/2021 19:12
11
היכולת של עומר ללכת רכיל כל היום מפחידה
לשון הרע טבוע בו עמוק
אולי מקיים מצוות אבל לא בדיוק מבין
שבין אדם לחברו זה הרבה יותר חשוב
מבן אדם למקום
במקום להוביל כאדם דתי דרך ארץ
הוא מפזז עם בנות חצי ערומות שקופצות עליו בברכה
ואחרי זה מתלונן על צניעות
האדם הזה יצטרך תיקון רציני ביום שיצא מהבית
אולי אז יבין ויתקן את דרכו
הבחור אכזב ובענק
ולגבי אורן
זה לא קשור כי אני דנה על עומר
ומפאת גילו הצעיר שיכבד אדם מבוגר ממנו
לא רק את מירי כי זה אינטרס של ההפקה
קצת יושר לא יזיק שיהיה לו
מקווה שישנה דרכו
כי היא רחוקה מדרך הדת
דרכו זה דרך של שינאת חינם
וניסיונות בלתי פוסקים להשחיר את האחר
הטמבל לא מבין שהוא פוגע בעצמו ולא מבין שמירי היא אשה צינית שמשתמשת
בשיטות נכלוליות כדי להגיע לגמר
השיטה פשוטה. חופרת אותם משפטים עשרות פעמים
אין חבורה, אני לא משחקת משחק, אני לא יודעת לשחק, אני אוהבת את כוווולם.
מנסה לקנות אותם באוכל שהיא מכינה ל-ב-ד(גם חלק מהתכנון) כדי ליצר תלות.
תנו לי כבוד אני אשה בת 50 אמא לילדים!!!
ושלב אחרון מחפשת אוייב בבית להסית נגדו ולבכות בגללו
וככה כל השפוטים יכרכרו סביבה וכל המצלמות אליה.