אנחנו לא מכירים את אורן אנחנו מעריצים שלא אתם מדברים כמה שילם לך בושה וחרפהמשה
24/08/2021 16:28
97
אהבת חינם זה לא יזיק לכם בושה וחרפה אפילו להגיד את זה בצחוק לא אומרים מה זה כמה שילמו לך אורן חזן הרבה מעריצים מתמחים הלוואי שכולם יהיו כמה הוא בן אדם הכי ישר
בוקר טוב, כואב הלב מההשתלחות באורן ככל שהגמר קרבלילי
24/08/2021 08:34
179
מתבססים על סטיגמות ואירועים מהעבר בלי להתייחס לאנושיות ולתבונה שגילה בעונה זו. מטילים ספק בקשיי הבריאות שלו, כאילו שעשה לעצמו הנחות. להיפך, הילדות שלו בצל בעיות הנשימה והאשפוזים היא שעיצבה את האופי לחיוב ולשלילה. ילד שנאלץ להעדר מבית ספר וחברת ילדים רוב שנות הילדות חייב לפתח כישורים יוצאי דופן. אפילו הצרידות בקול מעידה על הקושי לנשום. לא חייבים להסכים עם כל מילה, אפשר להתרגז מהמגמתיות להחדיר למאזיניו עמדות בניגוד להשקפת עולמם תוך ויכוחים מתישים. אבל!!!! אי אפשר להתעלם מהחן, טוב הלב, תחושת השליחות הלאומית והעניין שהוא מביא אתו לאולפני האח הגדול. זה הופך אותו ראוי מאד לזכייה בעיני.
אנשים לו היו מסתכלים לעומק דבריו מילים שהזכות מפיו..רוב אומרים רק תוקף רק רב היות קולו בזמן השיחה הינו גבוהה.עממה אורן זה אורן הוא אומר מה שיש אל ליבו לו היו מקשיבים לא רק לשמוע אלה להקשיב לו.
שרית יזמה את השיחה והיה דיון, סו וואט? כל אחד זכאי לדעותיו, אבל מותר גם לא להסכים. שחררו מטיטי כבר עם ההגזמות שלכם! זה שהיא אישה חזקה שעומדת על שלה לא עושה אותה בן אדם רע או מנסה להשחיר, סך הכל אומרת את דעתה.
אורן בעד הזכיות ללהטבים ואמר שהם לא נלחמים על הזכויות שלהםרונה
24/08/2021 15:03
14
אמר שהם יותר עסוקים בנראות , במצעדים ולא בזכויות אמיתיות כמו פונדקאות נישואין קצבות שארים ועוד. טיטי לא יכלה ולא מסוגלת להבין את דבריו הנכונים של אורן וקפצה כמו תייש שמותר להם לצעוד ערומים ברחוב. איזה טיפשות. העיקר לקפוץ. הוא מדבר על זכויות אמיתיות והיא צועקת על זכות למצעדים גם בעירום. אז תגידו עכשיו שהיא בחורה חכמה?
התבלבלת קצת.. המשחק הזה הוא לא על מי יותר חכם ...לני
24/08/2021 15:20
13
זה על מי יותר בן אדם.
אולי טיטי לא העיפרון הכי חד בקלמר אבל יש לה בהחלט אינטיליגנציה ריגשית הכי גהוהה מכל השישה זה בטוח, ובמיליון אחוז יותר גבוהה משל אורן, כי רגישות לכל מי ששונה ממנו היא אפס.
עם אף אחד ! כך שאובר הפתיחות שהיא משדרת עלול להיות בעוכריה.
ואורן צודק זה נכון במקום שיתעסקו בדברים מהותיים הם הולכים על מצעד צבעוני נקודתי
באיזו עיר של כמה שעות ונגמר מה יוצא מזה ??
אם נסתכל רגע על העבר ואם אני לא טועה אורן היה נגד השינוי של הזוגיות האזרחית
(שכחתי את המונח המדוייק) שזה בעצם מרחיב את כל הנושא וזה לא ספציפית
מול קהילה להטבית זו או אחרת אלא מרחיב גם לכיוון חסרי דת ונישואין בין דתות, נישואים בדתות אחרות ועוד כל מיני מצבים אחרים , זה בעייתי.
אפרופו גם שרת החינוך של היום ועוד רבים היו נגד השינוי וזה לא עבר.
רוצה לאמר שלא רק שלא אהבתי את אורן גם חשבתי שכלום לא ישנה את דעתיטולה
24/08/2021 15:10
109
ודווקא האח הגדול עם כל ניסיונותו החוזרים ונישנים
להעביר את אורן גהנום חברתי גרם לי לגלות
איש משפחה שאוהב את אישתו וילדו
אדם מעניין
אדם מכיל
נאמן לעצמו ולא חושש להביע דעה
תמיד נירתם לעזור לזרוק מילת עידוד
לא שומר טינה
חייכן
אדם שמיח
הייתי שמחה להיות אחד מהחברים הקרובים של אורן
אני בטוחה שהוא חבר שיקום באמצע הלילה בכדי לעזור למקורבים לו
ולמשפחתו
הצצדים הפחות נעימים
פתאום החווירו לעומת העוצמה שמחת החיים
וחוסר הפחד לדבוק באמונתו
אחללה גבר ןשמחה שניכנס לאח
ועוד יותר שמחה שדעתי השתנתה עלו
זה מה שהרווחתי מהאח העונה הזו
הם היו איתה כי הם חשבו, שאם הם נגדה זה יוצא שהם חסרי רגישות, כי היא בוכה ורגישה.
היא כל הזמן גרמה להם להרגיש אי נעימות לדבר עם אורן או לשבת איתו בשולחן, כשהיא הלכה - נגמר הלחץ.
לא נראה לי שמישהו באמת מעריץ אותו. פשוט התחברו לדמות שלו יותרElit
23/08/2021 22:40
21
עם החבורה הלא אינטליגנטית שהציבו סביבו לא פלא שקל לו להצליח.
אחת בוכה כל היום
אחת נגררת
אחת צוחקת וצורחת במרבית היום
אחד מדבר כמו בן אדם בן 100
אחד שמעשן ומצוברח במרבית היום
אחד שאוכל כל היום, ובזמן שהוא לא אוכל הוא מגמגם ומדבר שטויות.
טיטי בחורה עצמאית וחזקה, יש לה דעות משלה וזכותה להביע אותןיעל
24/08/2021 02:00
11
לעומת אחרים שפוחדים מלריב עם אורן כי הוא אמר להם אתמול שכל מי שרב איתו הודח אז הם בוחרים לשתוק וללכת כמו עכברים מאחורי הגב שלו. ובלי שום קשר, אתם נתקעים 10 שעות על ריב מהבוקר תתקדמו כבר הלאה, הזמן שאתם ממשיכים ללכלך פה על בחורה שלא עשתה לכם כלום בכלל זה, הם כבר מזמן השלימו!
היא לא צריכה להיות יס וומן של אף אחד!! היא יכולה לעמוד על שלה, להתווכח, להסכים שלא להסכים זה גם בסדר... היא לא פחדנית ולא עושה דברים רק כדי שמעריצים של מתמודד כזה או אחר יאהבו אותה. מי שאוהב אותה שיאהב אותה בגלל מי שהיא, לא בגלל מי שהיא מתחברת אליו או לא.
אחרי ששמעו שצעקו לאורן שהוא עשה את העונה, טיטי, תמיר, עומר עושים כל מיני שטויות כדי שהמצלמה תתרכז בהם ושיוכלו להגיד שגם הם עושים את העונה. שהם מעניינים (ממש לא) מצחיקים (גם לא)..
הדיירים היו מפרגנים אחד לשני כשהגיעו צעקות או מסוק, כולם היו מתרגשים ושמחים, זה שהם רוצים שיצעקו להם זה בסדר, וזה לא קשור למה שהם עושים, נא לא לעוות,
הם מחמיצים פנים מקנאה פסיכית על כל מסר שאורן מקבל, ואם סה בסדר מבינתך- אז לא פלא שהתגובות שלך כאלה.
עשו את שלהם וצחקו בלי קשר אליו. מה אסור!!?? תפסיקו לעשות מאורן מסכן, הוא בן אדם חזק ולא חסר לו שום דבר, הוא חבר של אנשים שם וכן אפשר להיות חברים גם בלי להסכים על הכל. גם עם ג'קו שהיה חבר מאוד טוב שלו בבית הוא לא הסכים על הכל. כל אחד גדל אחרת וחונך אחרת. קוראים לזה סובלנות!!
כמה טיטי טוחנת את אותם הנושאים,שוב חוזרת לדת ,וואיי כל כך לא לעיניין ,יוני
24/08/2021 00:54
70
טיטי אני מבינה שאת רוצה לייצר עיניין,אבל לצערי ,את מתחילה ,בנושא מסויים,וקופצת ,לנושא אחר.וגועל נפש,כשאורן מסביר ,אז היא מזלזלת,סתם מגעילה.אותי המטרה שלה ,זה העיקר לשמיע קול.די צורמת לי באוזן.
היא מביעה דעה סך הכל לפי מה שהיא חושבת אפשר להסכים או לא להסכים אבל זכותה לדבר כמו שזכותו של אורן או של כל דייר אחר.
דרך אגב, לרוב אני לא מסכימה איתה דווקא ואני גם חושבת שהיא לא מספיק מבינה בנושא אבל זכותה לדבר