לא מצליחה להבין למה תכנית הגמר רק מחר. יום שלישי.אני
30/08/2021 17:46
68
אם היו עושים דברים יפים, מעניינים, מילא.
אבל השאירו 4 דיירים לעוד 3 ימים סתם. הם משועממים, הם משעממים אותנו. אין מה לראות בערוץ 26. הדיירים חצי רדומים.
לדעתי היו צריכים לעשות את הגמר במוצ"ש אז היו 5 דייריםטל
30/08/2021 16:24
13
סתם להחזיק אותם עוד שלושה ימים בחוסר מעש,מילא אם היו מעסיקים אותם,מראים להם תגובות בעד ונגד.הם משתעממים ואנחנו איתם.עונה רעה ולא מעניינת.אפשר להכתיר עונה כעונה הכושלת ביותר.
לגמרי הפקה גרועה מתנשאת רדודה ומשעממת , ראיתי לפני שבוע במקרה פרק מעונות הראשונות שאבישי זכה.הסיפור אחר לגמרי..מה זה הזלזול הזה בקהל , תמיר תגנוב טלפון , ליהיא תחביאי אותו ..כזה חרטה וזלזול איף.בדיחות לא מצחיקות , ילדים נכנסים בשביל פרסום כמה שטויות איזה רדידות
נכון לא ידעו איך להרים קצת את התכנית שירדה לתהום.הכניסו כאילו גימיקיםיעל
30/08/2021 18:15
9
ושטויות .אבל לצערינו עם כל ההצגות הרדידות של התכנית נשארה אפסיתלמזלם אורן היחיד שהיה ועשה להם את העונה.מישהו נגדו שיישב וינהל שיחות רציניות לא היו פרטנרים.
נראה לי שתמיר קוטף את הפרס
קשה לי להאמין שהאח ייתן את הזכייה לשרית.בגלל כל הרעש סביב בעלה וההצבעות וכל האהדה העצומה השלילית אליה. לכן היידה שרה הולכים הבייתה!
אורן כמובן שמגיע לו ואני מאוד בעדו כמו כל המדינה שתפשה אהדה עצומה לאיש הזה אבל האח רשע נראה לי שהוא ממש לא אוהב ולא רוצה שהוא יזכה. לכן תמיר שבעיני אדם טוב. ואמיתי וגם אותו מאוד אוהבים
יודעת שהיא משעממת חוץ מלהגיד לירז לא הוציא שום דבר חכם מהפה שלה
מהכניסה שלה הבנתי שמדובר על בחורה לא ממש חכמה
עוד לפני שפתחה את הפה שלה [לעיתים רחוקות מאוד מאוד מאוד]
בחורה שמעדיפה להיכנס לבית האח הגדול
במקום ללכת לירח דבש היא בחורה הזויה
לא יאומן איך השניים שהכי לא מגיע להם והיו צריכים לעלות במדרגות מזמן עדיין נמצאים בבית. זו מכה קשה לכולנו אין להם מה לייצר מנת משכל אפס.
כל כך מכעיס שזה מה שנגזר על הצופים לראות והכל בגלל אדון סטטיק וגברת מירי המרשעת שנלחמת על בנה עומר.
תודו כולם שמי שבאמת עשה את העונה זה אורן שמגיע לו את כל הקראדיט.
שורה תחתונה זה לא באמת אתם הצופים שקובעים מי יעלה במדרגות זה אז חבל לטרוח.
האח הגדול - זו עונה מאכזבת
במשך כל העונה כולל צפיה ב26 לא הצלחתי לתהות על קנקנה של שרית.וכשהחברות שלה תארו אותה בערוץ 13אחרי התכנית, שאלתי את עצמי מי זאת הבחורה הזאת ? לא ראיתי אותה בבית האח כמעט כל העונה.רק לקראת הסוף התעוררה והתחילה להשמיע קול תרתי משמע.
שניהם הגיעו מאותו בית היוצר תמימה היא לא, הייתי קוראת לזה טיפשה
ראיתי אותם באחד הפרקים של המירוץ למיליון בעונה האחרונה משימה של ידע בגיאוגרפיה.אם האחים לא היו עוזרים להם היו נישארים שם עד היום .כן היא מצחיקה יותר ממנו .
לאורן לא חסר כסף ומשפחה שדואגת לו הוא מתנשא אבל מה יש לתמיר לא כסף אלא אהבה לילדיו תמיר רוצה להעניק לילדיו את כל הטוב ולקנות להם דברים שאין בידיו משגת הוא נשמה טובה ולא עשה רע לאף אחד ואילו אורן שחצן מעליב נשים מתערב בדברים שלא לו כמו שעשה לשרית לכן בכל הכח הנצחון לתמיר ורדי הנשמה הטובהוהמתחשבת בזולת רק לתמיר הנצחון והוא שיכבה את האור בבית האח תמיר לנצחון!!!🤴🏽🤴🏽🤴🏽
נראה לי שהתוכנית של אורן היא כזאת. אם הוא ותמיר ישארו שניהם אחרונים על הספסל אורן יקום ויגיד אני מוותר על התמודדות ורוצה שתמיר ינצח. הוא מאד אוהב את תמיר ואמר לו שהוא כמו אחיו ומזל שלו שתמיר היה בבית איתו.זאת ההפתעה שהוא רוצה לעשות. זה בתנאי שלא שרית תשב איתו או עם מישהו אחר אחרונים על הספסל.
נראה לך המתנשא הזה יוותר. ירמוס כל מי שבדרכו. גם החבר שלו פלט אתמול בראיון שאורן צריך את הכסף לקמפיין בחירות. לא עלינו!!! אני ליכוד! לא שמאלנית ועדיין מעדיפה אותו מחוץ לפוליטיקה
ראית את התכנית בכלל?? מאיפה צצת עם ההמצאות המעוותות שלך..שרית דוחה ואנמיתאוסנת
30/08/2021 14:34
14
אישה מגעילה שלא פתחה את הפה שלה כל העונה נצמדה למיריפלצת ועל מנת להתבלט...התפוצצה על אורן על כלום ושום דבר. מהר מאוד הלכה להתנצל כמו פודל. אורן לא מתנא ולא יהיר הוא ישר בוטה ותמיד דובר אמת. אז כמו שקשה לדיירים לשמוע את האמת, מסתבר שגם לצופים כמוך שמעוותים מציאות וממציאים דברים מדומיינים.
הרייטינג נמוך כי תמיד הוא מדיח את הכוכבים ומשאיר את הצופים עם אנשים משעממים
הגמר היה צריך להיות – אורן, תמיר, גקו וטיטי .
אבל רועי עוז מעדיף לסדר ניצחון למישהו ושורף את הדמויות החזקות
אפילו רומי הייתה יותר טובה משרית ועומר שנשארו שם והיא לא הפייבוריטית שלי
השאיר את שרית ועומר 2 דיירים שכל העונה קולם לא נשמע
למעט להצדיק את מירי לא שמענו מאף אחד מהם דברי חכמה
דיירת שהבינה שהיא משעממת אז התחילה לצעוק בלי קשר למה שנאמר רק כדי לככב בפרקים
דייר עצלן שכל היום ישב וצעק מירי קודש הקודשים
משימות לא מראה לצופים ובקושי מראים אותם בפרקים בערוץ 13
והחליט שמשימה של יום עדיפה מלפרוס אותה לכמה ימים
כי הצופים מעדיפים להבנתו להראות מסך עם דיירים משועממים
אם עוז לא יתחיל לשנות את הפורמט [או לפחות להחזיר אותו למתכונתו הישנה]
הוא ימשיך לאבד צופים מעונה לעונה
גם רצוי שהדיירים יהיו אנונימיים ולא מפורסמים זה יותר מרתק את הצופה