דינה ושרין בשיחה על טליה:
קודם כל דינה מפרגנת לטליה על האישיות והאצילות, וטוענת שאין בחורות כמוה💖
אחר כך היא מתארת את הסיטואציה:
א(שזה אליאב) רוצה את טליה וטליה לא.
א השני(שזה אופק) רוצה את טליה ואולי גם מצליח
ש(שחף) רוצה את טליה גם ולא הולך לו.
ב(שזו בר) לא סובלת את טליה, ואת זה כולנו כבר יודעים..
זה מה שדינה טוענת.
ואני מסכימה איתה.
הצחיק אותי שאת השמות היא אמרה רק את האות הראשונה של כל שם, כאילו כל כך קשה להבין למי היא מתכוונת😅
בנסט ריוואה קאזם ודינה שרין שרון. הרכב מלא. צריך נסט גדול יותר.
א ו-ט ביחד וא ההוא כמו ראדר. דינה מדברת טובות על טליה ומודאגת מהמשולש שנוצר.
ויש גם סמי וסוסו חחח מיותר לציין מי הם נכון?
שרון: היום הראשון שלא אכלתי סרטים בבית האח הגדול,
דינה בתגובה: אכלת במינון נמוך.
ואני שמחה שמתחדד שם בבית שטליה בסדר.
סתם לכלכו עליה באוויר בלי שום משהו ספציפי שהיא עשתה לא טוב.
דינה הורסת הורסת את הבריאות
אני שרופה על דינה המצחיקה והכל כך אמיתית הזאת!!!
סוף סוף דיירת אמיצה שלא רואה בעיניים
ושהיא לא יכולה למצוא את עצמה כל כך מהר ובקלות, כמובן שלא ניתן להתעלם ממה שהיא חווה בבית האח הגדול אבל צריך לציין שמרבית הדיירים מתייחסים אליה באופן חברי.
שסך רוב הדיירים מיתיחסים אליה יפה וניראה לי שאולי גם היא לא כזאת מושלמת ומה שהיה בחצר שישבה עים קאזם ושחף ואחרי דקה מחובקת אים אופק קצת מתחיל לעורר תהיות כלפיה
לדעתי טליה מאוד מאוד רוצה קשר רומנטי עם אליהב.
אליהב מעוניין בקשר רומנטי עם בר.
טליה נצמדה לאופק מההתחלה , כשראתה שאליהב נוטה להמשך הקשר עם בר.
אופק הפך להיות ״הצמוד״ שלה.
אין לה שום רצון, תשוקה או כמיהה לאופק, מלבד חברות להמשך השהייה בבית.
חבל שאופק תולה תקוות להתפתחות רומנטית איתה.
יותר מנשים. גם אני כזאת.. אוטומטית אנשים חושבים שכל דבר זה פוטנציאל זוגיות, הם הגיעו לאחר הגדול לא לרווק! ולגבי אופק, היא מתה עליו אבל כרגע הם רק חברים טובים, זה מה ששניהם סיכמו בשיחה האחרונה. מותר להתחבק אנשים שם צריכים חום ואהבה, זה לא בהכרח חייב להיות רומנטי. גם דניאל מחבק אותה הרבה פעמים, הכי חברי שיש.
בשיחה בחצר בשישי בצהריים, הם הבינו שיש ביניהם פער דתי לא פתיר,
שאצלה חינוך במסגרות דתיות זה דיל ברייקר והוא רוצה חינוך אתאיסט.
הם הבינו שכזוג הם לא מתאימים.
ומשם הכל הידרדר, ולמה?
כי טליה רוצה להישאר חברה טובה כמו עד עכשיו,
ואופק רוצה איתה זוגיות.
זה הסיפור.
בין טליה לשחף אין שום דבר, היא אוהבת את אופק אבל יודעת שזה לא ילך.
אין להם כימעט אוכל ואין אפילו לחם ודינה שהיא ביכלל צליאקית!! ולא יכולה לאכול גלוטן עשתה עכשיו זלביות מחבילה אחת של קמח כי הם ממש רעבים . ודיאן אוכלת ואומרת לה שהיא הצילה אותם מהרעב. אבל אחר כך הצבועה תלך לשים אותה בהדחה
אליאב עדיין בקטע של טליה! רואים את זה על המבטים שלו עליה, על הקנאה שלו כשהיא עם אופק והשמחה שלו כשהיא אופק בריבים..הוא תמיד רץ לייעץ לאופק להתנתק ממנה ושלא יהיו חברים. זה ברור
אלא מהרצון להשיג אותה בחזרה. כואב לו שנוח לה ונעים לה עם אופק ועוד כמה דיירים. הוא נראה מסוג האנשים שמשתמשים באנשים וכשנמאס לו הוא זורק בלי סנטימנטים. הוא לא בשבילה!
הם מנמיכים את הקול ובאמת שאי אפשר לשמוע אותם . קאזם דינה שרין וריוואה
יושבים בשיחה ממש מעניינת שחצי ממנה אי אפשר היה לשמוע כי הם לא רוצים שהדיירים האחרים ישמעו אז הם לוחשים.
ממש מעצבן!!!
בהשראת זה ששרין בטוחה שטליה לוקחת לה את שחף(ששרין מעולם לא היתה בראש שלו🙄)
כשטליה עברה לידה,
שרין אמרה בשקט- יאללה לכי פוסטמה, שרמוטה!!
איזה חוצפנית השרין הזאת !!😠😤
שחף מעולם לא היה בעיניין שלה. דבר שני, טליה ממש לא בעיניין של שחף וגם שחף לא בעיניין שלה.. סך הכל צוחקים וחברים. מתנהגת כאילו הוא אסיר שלה, עשתה לו סצנות והחזירה לו את הצמיד שנתן לה. פשוט פאתטית!!!!
מעולם לא היה לה שום דבר עם שחף, מה היא רוצה ממנו בכלל??? הוא לא ספר אותה ולא יספור אותה לעולם. יצאה הכי טיפשה שאי פעם קרה למישהי בבית האח. שלא לדבר על הקללות המבישות שלה מטומטמת כזאת שכחה שהיא מצולמת
לפיד ובנט יזמו את פיזור הממשלה כדי שביבי לא יוכל להיות ראש ממשלה. עכשיו הם יחוקקו חוק נאשם בשוחד והפרת אמונים והוא ילך הבייתה ולפיד יקים ממשלה עם הליכוד
החוק הזה מעווות מבסיסו וחסר היגיון .בישביל מה הולכים ליבחור? בשביל פישר עים 6 מנדטים בסוץ נעשה ראש ממשלה שהדבר הכי טוב שהשיג זה לשפץ את הווילה הפרטית שלו על חשבון משלם המיסים ועכשי ימשיך לגור שם ביזיון
החוק אומר שאם למישהו(אפילו בלי מפלגה ו 0 מנדטים) יש הכי הרבה ממליצים הנשיא נותן לו להקים ממשלה.זה החוק.לכן ביבי הקים ממשלה למרות שציפי ליבני קיבלה יותר מנדטים ממנו. הוא פשוט קיבל יותר המלצות ממנה!!! קפיש??
אולי לא שמעתםםםםםםםם אבל היא סיפרה שיצאה שנתיים וחצי עם מישהו והאבא של המישהו אמר לבן שלו שאיתה הוא לא מתחתןןןןןן כי אם יתחתן איתה הוא יותר לא הבן שלו והם נפרדו טליה לא תמימה ולא קסומה ולא נעלייייים היא מוזרה לא אמיתית ומתה לגרום לאליאב לקנא ומשתמשת באופק היא ערמומית במסווה של ילדה עדינה וטובת לב לא סתם רחל ולא סבלתי את רחל אבל לא סתם היא אמרה משהו בה לא אמיתי !!! ולמבוגרים יש תביעת עין וניסיון אז ימין יגידו מי זו הגברת טליה
אבא אומר לבן שלו כזה דבר וטליה הבעייתית???
הזיה.
וערוץ 26 פתוח אפשר לשפוט לפי מה שקורה שם, ולא לפי אולי ואולי, רואים מציאות בשטח!!!
האח הגדול עשה לה עוול
שהכניס אותה בתור אקסית מיתולוגית
ולא בתור בן אדם בפני עצמו,
ובגלל זה כולם עליה. זה הכול!!
האבא לא רצה אותה בתור כלה ואם היה מוכן לווווותר על הבן שלו עדאי שלא התחתן איתה זה אומר דרשני כי כנראה שהיא לא כזאת לב טוב כנראה שיש דברים בגו שעוד לא רואים
יש לי ילדים אחד 24 אחד 20 את מפספסת את הנקודה הנקודה לא אם האבא מוכן לוותר על הילד הנקודה מה כל כך גרועעעעי בטליה שהיה מוכן לוותר על הבן שלו זו הנקודה מה יש בה שגרם לו להגיד לבן כזה דבר זה שאמר את זה וזה הזוי זה לא מעניין כי הנקודה למה ???? מה יש בטליה שגרם לו להיות קיצוני שוב ימים יגידו מי זו טליה גם לי לא באה טוב בעין משהו בה מזוייף כולם עושים ממנה מאמי לאומית ימים יגידו
כנראה שאם תביאי לו את דיאן הוא יהיה מאושר!
מה קרה היא הרגה מישהו?
יש לה תיק במשטרה על משהו?
היא פושעת?
רוצחת?
שודדת בנקים?
מן הסתם ביא פשוט לא מצאה חן בעיני האבא, זה הכל!! או לא מהעדה הנכונה, או לא בקריירה הנכונה לפי ראות עיניו!!!
לי אישית יש מלא חברות שאי פעם עמדו להתחתן וההורים בצד השני התנגדו נחרצות,
ולמה? כי היא לא היתה מספיק דתייה, וההיא לא מספיק אשכנזייה,וההיא יש לה הורים גרושים, וכו'! אז בחורה בגלל זה פסולה????
וזה שיש לך ילדים ואת מסוגלת להצדיק כזה דבר זה שלך.
אבל אמא שבאמת אוהבת לא מצדיקה אבא כזה. נקודה.
תביעת עין זה שרואים מי הבנאדם מתחת לכל המעטה ומה שאמרה לריוואה זו גזענות לא קשור לתביעת עין היא פשוט גזענית והיא גם סוציומטית ואמרה את זה בת.ז שלה אבל זה לא אומר שאין לה תביעת עין שאמרה שטליה לא אמיתית
כי אי אפשר בגלל הבעייתיות שלו להאשים את טליה.
זה שהוא אבא שלא ראוי להיות אבא
שלא יפילו את זה עליה.
היא לא אשמה בהכל!
אולי גם תאשימו אותה במלחמה של פוטין באוקראינה?
היא ממש מסכנה, כולם של יורדים לה על החיים מאחורי הגב והיא חושבת שאנשים שם חברים שלה. אתמול אפילו קאזם, ריוואה, דינה ושרין ישבו וריכלו עליה הרוע, קיללו אותה. מה נסגר עם אנשים מטומטמים שיש שם בבית האח?!?!
לגבי הסיפור על האבא והבן, זה ברור שהאדמה היא על האבא המטומטם הזה. מי שמוכן לאבד את הבן שלו בגלל שהוא לא מחבב את החברה הוא דפוק לגמרי.
ממש עצוב לי שאנשים מצדיקים משפט כזה שאבא אומר לבן שלו, לאן הגענו?
איזה מן איום זה?
הילד שלי בן 4 אומר לי כשהוא כועס עלי שהןא לא הבן שלי יותר😅, נראה לי שהאבא הזה עבר את הגיל..
מעניין שבמשימה טליה ניגעלה מלאכול תפוחים,ועשתה הצגית של גועל,ועכשיו היא כן אוכלת תפוח,למישהו יש הסבר? ניראה לי שהפרצוף האמיתי שלה נחשף לאט לאט,חחח לא יודעת משהו בה מוזר,הפכפכית ,פעם מתמסכנת,ופעם מחייכת,בקיצור ירדה לי ,חיבבתי אותה,וריחמתי עליה בהתחלה,עכשיו לא נראית לי אמיתית.היא רדודה,אם אני טועה שמישהו יתקן אותי.
היא לא נגעלה מלאכול תפוחים, היא אמרה שקשה לה לאכול מהרלי
21/06/2022 01:16
34
ובמשימה הם היו צריכים לאכול כל פעם 3 תפוחים בזמן מוקצב וממש לדחוף את זה מהר לפה. היא אמרה שהיא דווקא אוהבת תפוחים, הבעיה שלה רק עם האכילה המהירה. זה הכל
למה לסלף? היא לא נגעלה... היא רק פחדה מהאכילה המהירהרוני
21/06/2022 02:18
25
היא אמרה שהיא מפחדת שזה יגרום לה להקיא זה הכל. אחרי שסיימו את המשימה שלהם היא אפילו אכלה תפוח מסוכר. לא להמציא דברים שהיא לא אמרה. ובלי קשר, אי אפשר לשפוט רואים שיש לה איזשהו אישיו עם אוכל..
דיאן ונתנאל הפאפי שטנים
בר נחש קוברה צרחנית
אליאב סמרטטת ללא עמוד שדרה
למה אף אחד לא משתיק את כל אלימויות שיש כלפי טליה למה כל הגברים או הנשים יושבים מהצד ושותקים. הלוואי והייתי בתוך הבית הייתי עושה סדר
החצופה הזאת דיאן מדברת על קאזם אבל באותה הנשימה מקללת דברים שלא אחזור עליהם כאן אפילו בשידור שמו צנזורה. ועוד מאיימת על אנשים שהיא תידאג שיעלו במדרגות ותידאג שיודחו ! למה שותקים לפישרית הערסית הזאת מפחדים ממנה ללא סיבה אריה מנייר .או אולי היא בטוחה שהיא באמת מחליטה מי ילך אולי יודעת משהו שההפקה דואגת לה?