הגיע הזמן, להפריד אותם ומהר.צריך לתת להם לעמוד כל אחד בנפרד! ואז לבחון את כוחם בחוץ. ואולי, כמו שטוענים כאן בפורום, כל זאת על מנת לשמור על דיאן. הרי ברור וידוע, מה חלק גדול של הצופים חושבים על דיאן. היא בלתי נסבלת בעליל, וכמו שהיא העידה על עצמה בסירטון ת.ז בכניסה, ״אני ביצ׳ית״ אמרה ומיישמת….
כל הכבוד קאזם
בזכותו אפשר להבין קצת מה קורה בצנזורים
אמר שנתנאל שוב איים והשתולל .
גם שחף בנסט התחיל להגיד מה קרה ומיד צנזרו
לפני הדברים של קאזם ושחף בזמן השידור נתנאל התפרץ ואיים
עד מתי האח הגדול ישמור על נתנאל ויצנזר את האלימות שלו ?
[גם של הנבלה השותפה שלו - דיאן ]
הגיע הזמן שיעשה הפרדה כדי שנוכל להעיף אותם 2 דוחים
דיאן לקחה אקונומיקה והתיזה בחדר ארונות על בגדים,של מי אין לי מושג,אליאב,צעק עליה ושאל אותה מה את עושה,3 פעמים,ודיאן לא ענתה לו.מי יודע למי עשתה נזק לבגדים?
צעקו עכשיו למישהו, לא יודעת למי, כי המצלמה היתה על המטבח.
אתם רוצים לצעוק למישהו?
תחכו שהמצלמה תהיה על החצר, אחרת לנו אין אופציה לדעת למי אתם צועקים,
ולכם אין אופציה לדעת מי שומע, ואם הבינו אותכם מספיק.
ושרין הסתומה ,אפילו שטליה צודקת תמיד תהייה נגדה.טל
02/07/2022 13:36
58
כל הכבוד לקזאם שאמר לשרין שאת תמיד נגד טליה כי היא עם שחף.סתם לה את הפה.תמיד חוזרת על אותה המנטרה אני לא נגד טליה,אני משתפת אותה רק שהיא מתלוננת אני עוזבת את השיחה.כזאת שקרנית שרודפת אחרי שחף ונשארת לשמוע את דבריו על עצמו עד שעות הבוקר,הוא מנצל אותה למען המצלמות והיא חושבת שבגלל שהוא אוהב אותה.טיפשה בעיני.
שחף מודע לזה ששרין דלוקה עליו
והוא ממש לא בעניין שלה,
אני חושבת שזה יפה ששחף מצליח לשמור איתה על קשר חברי, וגם לא גורם לה לחיות באשליות,
את האשליות היא גורמת לעצמה, וחושבת שאם שחף יושב לדבר איתה אז הוא מאוהב.
אמן. טליה מקסימה אמיתית מלאת טוב לב ואור. לא כמו הרעת לביפה
03/07/2022 09:43
8
הזאת בר הקנאית ואתמול בפרק ראינו שיש לה על מה!! רואים לפי איך שאליאב מסתכל על טליה שהוא אוהב אותה ונלחם בעצמו כביכול רק כי הוא יודע שזה לא עבד בעבר ומפחד לנסות שוב. אהבתי איך שהוא אמר בחדר האח שהוא בזוגיות עם בר באח הגדול והדגיש את זה. הוא כל כך הולך לשבור לה את הלב, מגיע לה!!
אתה יודע מה זה אהבה?
אהבה זה שאכפת לך מהשני.
ולא רק רוצה איתו מגע.
אופק רואה מה טליה עוברת היום בבית.
והוא עבר חרם הוא יודע מה זה.
פתאום לא אכפת לו ממנה?
רק כי היא לא מעוניינת בקשר רומנטי?
אני שיא האוהבת את אופק
אבל אותי היום הוא איכזב.
לא בגלל שלא מעוניינת למשהו רומנטי מממממממממממש לא בגלל שהעבירה לו מסרים כפולים שיחקה בו לתועלת שלה והבין את זה אין קשר לרומנטי הוא קלט את המשחק שלה מה שאתם עוד לא קלטתם ודי להגיד חרם דייייייי אין שום חרם שום חרם למדתם מילה נו יופי אבל היא לא מתאימה לכל סיטןאציה אין חרםםםםם פשוט לא אוהבים אותה כמו שלא אוהבים את שרון
אכן יש לי ביקורת עליה אבל היא כן מנודה.אתמול למשל בערך בחצות דיאן צעקה בקול רם על דיאנה כי ישבה עם טליה.מספיק לשמוע ולראות את כל הבית מדברים עליה וכל דבר בה מרגיז אותם.קל לשפוט מבחוץ כשהם סגורים בבית.יש עליהום וניסיון להחרים אותה נתנאל ודיאן מצליחים בכך.
אתמול אחריהשיחה עים אופק לא הזיז לטליה ולא השטינה לעברו אפילו בתור חבר לא חייב שיהיה משהו רומנטי. יצאה מהשיחה ולא הזיז לה בלב ס"מ שבכל זאת הם היו גם חברים מעבר לרגשות של אופק. אז למה עכשיו הוא צריך להגן עליה על משהו?
שכל הפעמים שהוא השלים איתה זה רק כי הוא ריחם עליה.
גם אני הייתי יוצאת , סורי.
ובכל זאת,
בזמן כזה נמדדת אהבה.
חוץ מזה הוא כל הזמן מספר שהוא לא יכול לראות שמחרימים מישהו
אז גם אם זה לא היתה טליה- מתבקש ממנו לעזור .
חוץ מזה,
אפשר לחשוב שהיא אתמול הרביצה לו או משהו כזה.לא היתה מסוגלת להכיל את מה שהוא אמר לה , זה הכל.
ואל תגידו לי שזה לא חרם ,
אנשים פוחדים לדבר עם טליה
כי אז בר נתנאל ודיאן מתעצבנים עליהם.
איך אפשר להסתדר לבד כשכל כך הרבה רעל ושנאה נגדך?
אוףף נשבר לי הלב , אני באמת לוקחת טת זה קשה כל פעם מחדש,
עונה קודמת על אורן
עונה לפניה על קארין
ועכשיו על טליה.
וואו,אכולת קינאה,ואליאב משתף פעולה,חחח,מסונוור,בר נתנה לו נשיקה צרפתית,זהו כבשה אותו,חחח,זה גבר ,מורגש שהוא חסר ניסיון עם בחורות,כי אם הוא מבולבל מנשיקה ,"לעג לרש."וואי מה בר מתכננת על טליה אחרי ההדחה,נקווה שהיא תודח.
כל פיפס כל תנועה של טליה מוציאה אותה מדעתה.הכי יפה שכינתה את טליה שלוחית,נו באמת הסתכלה על עצמה במראה.והטבל אליאב נותן לה ללכלך על האקסית ומשתף פעולה,בחור דוחה,לא מבינה מה הבנות מוצאות בו,חסר אישיות ועצוד שידרה.
שרין מנסה ללכלך על טליה אך שחף עוצר אותה, מפרגן לטליה, ומגנה את ההתנהגות של הזוג דיאנתנאל.
הוא מתוודה בפני שרין על רגשותיו לטליה
ושרין מתעצבנת.
שרין לא מסוגלת לשמוע מילים טובות על אץטליה
כי היא דלוקה על שחף,
מה שהיא לא מבינה, זה
ששחף לא בעניין שלה, בלי קשר לטליה.
אמר לה את זה כדי להוריד אותה מהאשליה של רומן איתו.
ככה הוא שם את הדברים על השולחן.
לא נעים לשמוע,
אבל מוערך בעיני.
היא מאוהבת בו בצורה שזה ממש שקוף,
הוא יצטרך מתישהו לתת לה להבין את האמת, ועדיף ככל היותר מוקדם.
לא משנה כמה נפגעת
אתה כבן אדם אמור לסייע לבחורה במצב כזה
שמים את הכל בצד.
ברגע האמת אופק- אכזבת.
במיוחד אתה- שאתה יודע מה ההרגשה שכולם מדברים אליך לא יפה ופוגעים בך כמו שקרה השבת לטליה.
שרון מזכיר לי, את הבדיחה על בחור שמתחיל עם בחורה וממטיר עליה מחמאות, אך ברגע שהיא מסרבת לו, הוא מתהפך עליה ויורד עליה…. חחחח זה מה שהוא עשה, עם דיאנה לפני שהודחה. הוא ראה שבבית נוצרים זוגות והאובייקט הפנוי היתה דיאנה. המטיר עליה מחמאות, עד שלדיאנה נמאס ממנו והעיפה אותו ובצדק. התחיל למנות לה את הבחורות הנאות בבית, לעומתה… חחחח טעות של מתחיל… הרי לבחור אין מה להציע! בא מהפריפריה, ומתנהג כאחד שלא מבין את רזי החיזור. ממש מביך, לצפות בו.
ואיך היא איבדה את "הצפון" כך, הבחורה שצעקה צדק צדק לאן זה התמוסס?
איך היא נופלת בפח של נתנאל דיאן?
אני אוהבת את שרין ואי אפשר לחסוך בביקורת עליה כי זה מוביל אותה למקום לא טוב בסוף הדברים יבואו עליה.
זה כבר כמה ימים כך וזה הגיע לשיא היום גם במריבה בבוקר וגם במהלך השידור.
קשה לו עם העובדה שדיירים שם מפחדים לפתוח את הפה מול הזוג הזה ואף אחד לא
מוכן להתעמת מולם.
שרין בטוחה שנתנאל בן אדם טוב והוא לא נכנס בטליה סתם וטליה היא הגורם המסכסך.
בקיצור שרין מתבלבלת קשות ולא יודעת מה גורם לזה אבל היא חייבת להתעורר ומהר לפני שתמצא את עצמה בכיוון ממש לא מתאים.
שרין מוצפת רגשות מול שחף וקשה לה שהיא צריכה לחלוק אותם עם טליה.
מה ששרין לא יודעת, שהיה שיח בלילה האחרון בין נתנאל בר ודיאן והחליטו על מהלך מול טליה..ובמילים אחרות להיכנס בה עד שתתייאש ותצא.
והוא לא מעוניין בטליה מבחינת חברות,פשוט הוא מריח שאליאב ובר,ודיאן ונתנאל,מושכים דיירים כדי לעשות חרם על טליה,והוא לא בעד הדברים האלו,לכן הוא הסביר לשרין וגם הזהיר אותה,שלא תיסחף.ואגב זו שרין שמחזרת אחרי שחף ,ואובססיבית אליו,ןשרין לא אוהבת את טליה בגלל שהיא בשיחות עם שחף.קנאית.והודתה בזה.
"שרין תתעוררי על עצמך היום קיבלת מתנה"
קאזם מזהיר את שרין הולך להיות פה חרם על טליה בהובלה של דיאן נתנאל בר ואליאב,
אני מזהיר אותך שלא תהיה חלק מזה.
נראה לך הגיוני שתשעה דיירים יושבים ככה ושותקים ?
והיה ברור לפי שפת הגוף שבא לו להמשיך לריב וכשראה שהשיחה לו על הנושא רק אמר להם שנשארו עוד קצת כלים אם מישהו רוצה ללכת לשטוף, הזוי.
הם מחפשים את החיכוך עם טליה.
כשהוא ודיאן סיימו לאכול
אליאב עמד ושטף כלים
והם הוסיפו את הכלים לשיש והלכו.
וזה היה בבוקר אחר הצעקות על טליה.
אולי מה שראית זה היה בארוחה אחרת
יש לזוג הזה ארוחה כל שעתיים.
שתלך לעזאזל הקנאית הזאת! ממילא טליה לא מדברת עם אליאבנועה
03/07/2022 03:46
28
זה אליאב שרצה לחבק אותה אחרי שנשארה בהדחה. וטליה לא הסכימה! אז הגיע הזמן דבר תתחיל לדאוג לחבר שלה ולא לאקסית.. כי כמו שראינו בפרק של היום אליאב בכלל לא רוצה אותה. לגבי שחף- שחף הודה בפני שרין היום שיש לו רגשות לטליה ולכן הוא מאוד אמוציונלי בכל הקשור לפגיעה בה. זה הכל
בר תצא החוצה ותבין שכשטליה ירדה במדרגות אליאב רצה את טליה ולא את אותה
בימים הראשונים שטליה נכנסה לבית האח הגדול
הייתה לאליאב וטליה שיחה בנסט
טליה נתנה לאליאב ברקס בגלל זה הוא עבר לבר
תזכורת - נכנס עם בר למזווה ובכה שרוצה אותה - בחור פתטי
הבחור הבין שעדיף להתפשר על בר מאשר להישאר בלי זוגיות
אני בטוח שאחרי שקאזם ושחף שניסו להאיר את ענייה .בסוף זה לא יעזור היא תלך להיות חברה של צמד הביריונים ותפסיד את כל החברים שלה.וזאת רק כדי למרר לטליה את החיים
שרין אמרה לדינה :החברה שלך הזאת(טליה) היא ככה וככה.... ודינה היתרגזה נענתה לשרין: היא (טליה) לא חברה שלי אבל היא הבחורה הכי טובה ,מנומסת ,וטובה ,מכל הבנות של הבית. כל הכבוד דינה ידעתי למה אני אוהב אותך👏👏❤
שרין חולה בראש,מגנה על שחף למרות שהוא לא בעניין שלה.טל
02/07/2022 19:24
27
קנאית בצורה חולנית,תיראו כמה היא מדברת בגנות טליה כי היא משוחחת עם שחף.ראיתם איך לקחה את מרינה למזווה וליכלכה על טליה וגרמה למרינה גם להתרחק מטליה.הדיירים בבית רובם חסרי אופי ומתנהגים כעדר.
קאזם ,בא לקראת טליה,ובין השורות היא אומרת לו ,שאליאב בכל הזדמנות מעיף מבטים אליה,ואני במקום טליה הייתי אומרת את זה בשעת הויכוח,שבר תבין עם מי יש לה עסק.
כמה כיעור עוד יצא מהבחורה הזו זה נוראי.
אני לא מצליחה אפילו לראות נקודה אחת טובה אצלה, חיפשתי ועדיין מחפשת ופשוט אין בה טוב,
אפילו לא טיפה קטנה של טוב.
זה הולך ומתדרדר
זה הציון שהייתי נותנת לה.
נוראי בעיני שגם הנתנאל בום (טארח) נותן לזה יד מעיד בעיני על אופי מזופת
ברור למה נתנאל לא מצליח בקריירה! להיות בן אדם הוגן והגון זה קודם לכל .
אני מאוד מקווה שטליה לא תלך. או שרין או דיאנה לדעתיליאור
02/07/2022 22:49
11
והאח הגדול הוריד בעריכה הרבה מאוד דברים בסצנות של טליה ואליאב,מה שגרם להן להיראות מוצגות אחרת.. לרוב זה הוא שפיתח איתה את השיחות הוביל אותן לזה.. עובדה שהוא בכלל לא בטוח בקשר עם בר הערסית. איזה כיף שהוא הולך לרסק לה את הלב! היא יותר מידי עפה על עצמה.
ולמה לא מאה-
כי אליאב הוא גבר דוחה
שמנצל נשים וזורק אותן
והוא לא היה יכול להגיע רחוק כי הוא הולך אחרי ה----- שלו, כמה רחוק הוא כבר יכול להגיע כשהוא רק אחריו?
טליה אמרה שאין לה כוח לאנשים בבית, משהו כזה,
אז בר אמרה לה - את יכולה ללכת הביתה
והם התחילו לריב,
טליה הגיבה לבר שהיא נראית עצובה כל הזמן,
ודניאל אמר לטליה שהיא יכולה ללעת הביתה, משהו כזה.
רצה להראות לבר שהוא בצד שלה.
חבורה של פחדנים ומלכת כיתה מכשפה
הרי מרינה מתחבקת איתו,צמודה אליו ואפילו מנשק אותה,זה כן מכבד את בר?לדעתי בר מפחדת מטליה כשהיא באינטרקציה עם אליאב כי היא יודעת שלאליאב יש עדיין רגשות כלפי טליה ומכאן החשש ממנה.
והתשובה לדעתי היא-
1: טליה היא טרף קל, כי כשהיא נכנסה כולם ריחמו על בר ויש לה תמיכה מחצי בית לצאת על טליה.
2: כי אליאב אוהב את טליה, והם היו יחד בעבר , זה אומר מן הסתם סקס והכל, בזמן שבין בר לאליאב היה מגע בקטנה, אז בר נשרפת מקנאה.