צודקת 100% דנה 😍

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 02:09 חיפה, נשר, קריית אתא, קריית ביאליק, קריית ים, קריית מוצקין, זבולון
התראה חדשה אתמול 23:01 הר הנגב
התראה חדשה אתמול 21:01 גוש עציון, מגילות, תמר
התראה חדשה אתמול 17:26 מרגליות

• משה מעניין! אתמול בלילה, אחרי שהיתה שיחה ארוכה בין דני לפרידה בגינה,
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 24/08/2024 07:51
  • צפיות223
חיים מצטרף לדני ואור למיטה לשנת הלילה. ממה שהצלחתי לשמוע… חיים לדני - על פרידה - ״שים לב שהיא לא מערבבת אותך״, דני אומר, ״אל תדאג אני רואה הכל״… חיים מוסיף -״מחר, היא בסאנסט, אני בסלון, היא בסלון אני בגינה״… ואור מוסיף - ״ לפני שנכנסה, לקחה קורס בקאמרי״… ״כל משפט שלה מחושב״…. תכלס, צודקים!! המופע של פרידה הוא מתחילת העונה… אֶיך אמר שם מישהו (לא זוכרת מי) ״בסוף החרא צף תמיד״…. זה מצטרף, למה שראיתי אתמול, פרידה כועסת על די ג׳י, שקרא לה בטעות, הדר…. חחח ופרידה מוסיפה, ״ועוד עם מי הוא התבלבל״… משמע, עם הדר!! שנואת נפשה. העיקר, שמול הדר, היא משחקת אותה כאילו הכל בסדר, אבל הקנאה מבעבעת בה. למרות, שהדר, כל הזמן מחמיאה לה ומתייחסת אליה בנימוס. הדר חושבת שהכל ביניהן טוב וחבל! פרידה שחקנית, אבל שחקנית גרועה! אצל הדר, רואים אותנטיות ואמת! היא לא תעגל פינות על מנת ״להיות בחברה״, יש לה עקרונות, גם אם היא יודעת שזה עלול לפגוע בה, היא תיצמד לאמת שלה. כמו שעשתה עם אור, ברגע שחטפה ממנו, כל העונה, ועדיין חוטפת ״חשש״ (הוא חשש הכי גדול בבית) ואנרגיה שלילית ״מה את חושבת, שאת מנהלת את הבית״ ועוד ועוד. אוסף סביבו יס מנים ומרעיל אותם עליה. הדר עשתה בחכמה, שחתכה ממנו באופן סופי וזה גומר אותו, שהוא בשבילה אוויר, שייצמד לכל הפחדנים, שמיישרים איתו קו מתוך פחד. אם יש מישהו עם עמוד שדרה, בעונה הזו, זו הדר!

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • צודקת 100% דנה 😍
    קרולינה
    קרולינה
    מספר הודעות: 372
    ותק: 4 חודשים ו-4 ימים
  • 24/08/2024 13:00
  • צפיות36
הלווי שחברה או משפחה של הדר היה צועק לה שפרידה לא חברה!
אבל לא נראה לי שהדר קונה את זה, היא בחורה חכמה.

נערך ע"י קרולינה 24/08/2024 13:02
  • תגובה מהירה
  • o
  • חח הדר אולי היחידה שלא זקוקה לצעקות, היא רואה, קולטת, מבינה ומכילה הכל ומהר :-)
    נרד
    נרד
    מספר הודעות: 275
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 24/08/2024 14:55
  • צפיות23
  • תגובה מהירה
  • o
  • וואו, זה מעניין!!! יאללה תוכי, זמר רנן לנו
    נרד
    נרד
    מספר הודעות: 275