וואי, וואי, וואי… האח השתגע אתמול.
לא יכלנו לראות רוב הזמן מה במאת קרה אתמול בערוץ 26,
אבל לפי השיחות שכן ראינו אחר כך, היה אפשר להבין שהדיירים שמעו כל מני דברים שאחרים אמרו מאחורי הגב שלהם.
כל פעם היה שיחה בין שני דיירים שאחד מסביר לשני למה אמר ככה או ככה. מטורלל!
גם העניין של השיר של אמילי…. כמו שאמרתי אתמול תרגיל מלוכלך… לפי מה שרואים אחר כך זה היה משימה סודי (אני בטוחה שכולם חשדו כך),
ולמרות זאת ממש לא אהבתי את זה. זה עבר קו אדום עבורי.
אני גם מעוד, אבל מעוד התאכזבתי מפרידה.
לא אהבתי איך היא התנהגה אתמול…. בצד אחד כואב לי שהיא היתה צריכה להתמודד עם משימה כל כל קשה.
אבל אני ראיתי קטע שדי.גיי ויוסי יושבים איתה… די.גיי כזה חמוד מנסה לתמוך בה והיא שאומרת משהו בעברית שהוא לא הבין…
היא עושה לו פרצופים (לא רק אליו, גם כאשר אמילי בוכה) ומתנהגת בחוסר סבלנות שלא מתאים לה.
אחרי זה פרידה מדברת עם מיכל (בחורה לא אמינה בכלל) על הדיירים שהיו בצד שלה,
ואיך לא מקובל אליה התנהגות של כמה מהדיירים, היא משחקת ״המסכנה״עד הקצה!
איפה פרידה המתוקה? המחושבת? היא פשוט מאבדת את זה בזמן אחרון.
לא יכלנו לראות רוב הזמן מה במאת קרה אתמול בערוץ 26,
אבל לפי השיחות שכן ראינו אחר כך, היה אפשר להבין שהדיירים שמעו כל מני דברים שאחרים אמרו מאחורי הגב שלהם.
כל פעם היה שיחה בין שני דיירים שאחד מסביר לשני למה אמר ככה או ככה. מטורלל!
גם העניין של השיר של אמילי…. כמו שאמרתי אתמול תרגיל מלוכלך… לפי מה שרואים אחר כך זה היה משימה סודי (אני בטוחה שכולם חשדו כך),
ולמרות זאת ממש לא אהבתי את זה. זה עבר קו אדום עבורי.
אני גם מעוד, אבל מעוד התאכזבתי מפרידה.
לא אהבתי איך היא התנהגה אתמול…. בצד אחד כואב לי שהיא היתה צריכה להתמודד עם משימה כל כל קשה.
אבל אני ראיתי קטע שדי.גיי ויוסי יושבים איתה… די.גיי כזה חמוד מנסה לתמוך בה והיא שאומרת משהו בעברית שהוא לא הבין…
היא עושה לו פרצופים (לא רק אליו, גם כאשר אמילי בוכה) ומתנהגת בחוסר סבלנות שלא מתאים לה.
אחרי זה פרידה מדברת עם מיכל (בחורה לא אמינה בכלל) על הדיירים שהיו בצד שלה,
ואיך לא מקובל אליה התנהגות של כמה מהדיירים, היא משחקת ״המסכנה״עד הקצה!
איפה פרידה המתוקה? המחושבת? היא פשוט מאבדת את זה בזמן אחרון.
נערך ע"י קרולינה 12/08/2024 10:11