אני בפיגור ורק עכשיו ראיתי השידור (בערוץ 26) של יום שישי.
הקטע של המטבח גרם לי לצחוק.
הדר החליטה שאחרי כל התרגילים שעשו כדי לגרום לה לא להיות במטבח,
שהיא פשוט תהנה מהשמש והבריכה ושהדיירות שכל כך רצו להיות במטבח שיעשו שמח!
יוסי היה נראה מתוסכל וגרם לעינב לבכות באיזה שלב (נראה לי שזה היה על משהו שהוא אמר על קציצות),
מיכל שכל כך רצה להיות במרכז של הדברים כמעט לא הרגישו אותה ואותו הדבר עם מלאני.
רוב הפוקוס היה על הדר וחיים ליד הבריכה שמדברים ועל שאר הדיירים.
השגה לקבל המטבח, תוצאה: אפס נקודות! 😜
קראו כל מיני דברים במשך היום… אחד מהם אור כרגיל דיבר לא יפה להדר… מה חדש? הזוי אבל לא חדש.
אבל הקטע שהכי אהבתי זה היה אחרי ארוחת שישי שנועם מייבש הכלים (במהירות של צב… הוא מודה לזה, אז אין כוונה להעליב אותו)
בקיצור, מעוד אהבתי השיחה בניהם, קצת שירים, קצת צחוקים והדר שאין כמו האישה הזאתי,
לא משנה מה שתגידו אליה, היא כל כך אמיתית, מדברים על נושא של היחסים שלה עם כמה מהדיירים שלא אוהבים אותה.
שיחה כל כך יפה ומעניינת. הדר אומרת לנועם הדברים תכלס ולא בקטע של עשו לי, שתו לי…פשוט אך שהיא רואה כל מיני סיטואציות, בלי לעשות את עצמה המסכנה.
השיחה שהיה בניה למלאני, מה שקרה היום עם אור, איך כאשר היא עוברת זורקים לה הערות לא מחמיאות…
נועם כמו נועם, מבקש דוגמה והיא מספרת על שישי שעבר שאור אומר בארוחת שישי כאשר הוא אוכל הקציצות שהיא הכינה,
״איזו קציצות מועמדות להדחה״ ומיכל צוחקת, דפקה ביום שישי אחרי הברכה הוא אומר דברים כאלה ומעליב אותה… שזה אומר הרבה על איזה סוג בן אדם הוא.
דיברו על מה שקרה בקשר לעוגיות שאור לקח ונועם אומר שמעוד הפריע לו, וגם לעוד אנשים. הדר שואלת, אז למה אף אחד לא אומר שום דבר?
היא אומרת, כולם מחייכם ונחמדים אליו כאשר באופן פיזית הם נרתעים ממנו…נועם מסכים שזה במאת המקרה.
עוד משהו סופר מעניין זה שהדר מספרת שאיציק אמר לה השבוע ״אני לפעמים לא נכנס לדברים כי את נלחמת המלחמות שלי״!!!!
בקיצור בחורה בת 24 שמדברת בקלס ותכלס, בלי פוזות עומדת על שלה בלי פחד, כאשר רוב הבית משחקת אותה ומפחד לפתוח הפה שלהם… או יותר נכון רק כאשר מאתים להם.
אם יש לכם ההזדמנות תראו הקטע הזה של יום שישי 😍
כל יום שעובר אני יותר ויותר מעריכה את הדר.
כן, היא קשוחה, היא לא לאבי דבי, ועדיין היא מייצגת כוח נשי עד הסוף!! 🥰
נערך ע"י קרולינה 10/08/2024 23:59