בעיני היא בחורה סופר חזקה, חכמה, אמיתית וקלסי.
נכון, היא לא ממש רגישה ורואים שהיא עוברת דרך. עם כל ״מכה״ (מטפורי כמובן) שהיא מקבלת היא מנסה להשתפר כמה שאפשר.
זה לא שהיא תעשה סיבוב של 180 ותהפוך להיות משהיא אחרת, אבל כן רואים שהיא מנסה ותמיד דואגת למי שלא יודע איך להגן על עצמו.
הסיפור שלה בקשר לריקודים ומה שהיא עברה כאשר היא הייתה בת 14 מסביר הרבה.
היא לא נותנת לעצמה להיות רגישה כפלי עצמה ותמיד מנסה לשדר חזית חזקה… דפקה זה קצת עצוב בתחינתי.
היא לא נכנסה לבית אח הגדול וניסתה לעשות את עצמה המסכנה שעברה תקופה לא קלה במשך שנתיים שהייתה עם פציעה די חמורה.
אני מעוד מעריכה שהיא לא מפחדת ללכת נגד הזרם כמו כולם ולהיות עוד חיילת של אור.
גם כאשר היא מתווכחת היא לא יורדת לפסים נמוכים והיא היחידה שלא אומרת דברים מזלזלים על אחרים מאחורי הגב כל רגע ורגע.
אין לה בעיה להגיד את זה בפנים של הדיירים.
זה שהיא מראה ששום דבר לא מזיז אותה, זה לא אומרת שהיא לא נפגעת או נעלבת.
היא רק לא מרשה לעצמה להראות את זה. הלווי היא תלמד שזה בסדר גם להראות חולשה פעם ב.
יש המון מקום לשיפור, אבל אני תמיד יהיה בעד אישה חזקה, ערכית ואמיתית.
נכון, היא לא ממש רגישה ורואים שהיא עוברת דרך. עם כל ״מכה״ (מטפורי כמובן) שהיא מקבלת היא מנסה להשתפר כמה שאפשר.
זה לא שהיא תעשה סיבוב של 180 ותהפוך להיות משהיא אחרת, אבל כן רואים שהיא מנסה ותמיד דואגת למי שלא יודע איך להגן על עצמו.
הסיפור שלה בקשר לריקודים ומה שהיא עברה כאשר היא הייתה בת 14 מסביר הרבה.
היא לא נותנת לעצמה להיות רגישה כפלי עצמה ותמיד מנסה לשדר חזית חזקה… דפקה זה קצת עצוב בתחינתי.
היא לא נכנסה לבית אח הגדול וניסתה לעשות את עצמה המסכנה שעברה תקופה לא קלה במשך שנתיים שהייתה עם פציעה די חמורה.
אני מעוד מעריכה שהיא לא מפחדת ללכת נגד הזרם כמו כולם ולהיות עוד חיילת של אור.
גם כאשר היא מתווכחת היא לא יורדת לפסים נמוכים והיא היחידה שלא אומרת דברים מזלזלים על אחרים מאחורי הגב כל רגע ורגע.
אין לה בעיה להגיד את זה בפנים של הדיירים.
זה שהיא מראה ששום דבר לא מזיז אותה, זה לא אומרת שהיא לא נפגעת או נעלבת.
היא רק לא מרשה לעצמה להראות את זה. הלווי היא תלמד שזה בסדר גם להראות חולשה פעם ב.
יש המון מקום לשיפור, אבל אני תמיד יהיה בעד אישה חזקה, ערכית ואמיתית.
נערך ע"י קרולינה 09/08/2024 21:00