פיפי וזה.... עינב אמילי ועידן, לא שיחה מצחיקה ולא שיחה מעניינת. התלתל של האחים ואבא שלה. מתעייפת רק מלשמוע את הקול של עינב, גנון האח הגדול.
כבר מגבשת לעצמי את מי יותר נעים לי לראות, מי מצחיק אותי, מי מדבר מהלב ומי הצגה.
לא בא לי טוב בעין הלבוש של קורלי היום, הבחורה חסרת טעם, מה זה הסגול המזעזע הזה?
כאילו מחכים שמישהו אחר יתווכח בשביל להראות את עצמם, אין לי בינתיים הסבר מדוייק לזה.
ויש כאלה שנשארים על פני הקרקע כדי לא למשוך אליהם אש, בקיצור הם צריכים להתעורר על עצמם.
היא בחורה נחמדה אבל ממה שאני מתרשמת פה זה נגמר, מידי פעם שיחה וכל השאר זה עולם משלה.
אותו דבר חיים ציפיתי ממנו ליותר ומצד שני אני רואה את האי התייחסות של חלק מהדיירים בבית אליו וזה לא נעים.
מי שהכי מפתיע ולדעתי עוד יפתיע זה דני, רק תראי איפה הוא היה בשבוע הראשון ומה יש לנו עכשיו,אני מעדיפה את דני ולא את ההוא שקוראים לו יוסי שאין לי מושג מה הוא עושה בבית האח.
על פני אמילי ועינב לדוגמה. אני מעדיפה לצחוק מהשטויות של אור ואורית מאשר להיתקע על
אמילי מעקמת פרצוף ומנענעת את הרגל בעצבנות מטרפת או הבהיה והצרחות של עינב.
אם ניקח את רוב דיירי הבית בודדות הפעמים שמישהו הגיע שם לאיזו שיחה עמוקה או מעניינת
כל אחד מהם תקוע איפשהו בעצמו. וכולם כולל כולם מרכלים !
ריכולים זה בערך הדבר היחיד שיש להם לעשות שם.. הם לא מכירים מלפני, אין להם זכרונות משותפים לדבר עליהם...
אז על מה בדיוק יש להם לדבר כל היום- בלי טלויזיה, בלי טלפון, בלי כלום...
לרכל.
והגיע הזמן שאנשים יבינו את זה- ריכולים בבית האח זה חלק מהתוכנית.
מי שלא מרכל- אז כנראה הוא כל היום יושב ובוהה בקיר...
יש כאלה שעושים את זה על הספסל בחוץ ומתבטאים כרגיל ויש כאלה שבנסט
ויש שמתלחששים בלילה, אף אחד כנראה לא מספיק מעניין אז נדבקו על אור ואורית שם יושב
האקשן והרעש אם הם לא שם הדיירים מסוגלים לשבת לעשן בקושי לדבר אחד עם השני.