ולא לכולנו יש את אותם הקריטריונים כמו אצלך לדוגמא.
לי למשל ברזומה לא היה ולא יהיה ברזומה שום דבר שאפילו מזכיר את מה שאני ראיתי מהדיירת שאת מאוד מעריצה.
בעיני היא אישה שנכנסה בהצהרות שהיא נקמנית עוד בת.ז ששיקרה לכולם
ואמרה שהיא בת 22, אישה עם מאפיינים מאוד ילדותיים אגואיסטיים ומיניפולציות שבאו לידי ביטוי באופן יום יומי וברור.
אישה פרובקטיבית מאוד שעדיין חושבת שמראה חיצוני הוא הקובע
וכמה שתחשוף יותר ככה יטב, במקרה שלה זה לא ממש עוזר,
גם "הקנקנן וגם הבפנוכו " לא ממש מוצלחים, אם אתנסח בעדינות.
אישה שלא יכולה ולא רוצה לראות באמת את האחר.
אישה שמבית שלם אף דייר לא באמת אהב או חיבב אותה, זה לא משהו שצמח בבית האח הגדול היא באה ככה מבחוץ.
לא היה דייר שלא סבל/נפגע ממנה בשלב זה או אחר, דיירים פרשו העונה ברמה שלא אופיינית
בגלל קשיים שחלקם ישירות ממנה, מניחה שיצוצו הרבה דברים כשהעונה תיגמר.
הדיירים הם כולם אנשים בוגרים כולם עברו דבר או שניים בחיים, זכותם ובחירתם למי להתקרב ולמי לא, שום דבר גם לא הצופים בבית יכולים להחליט עבורם.
אז את יכולה לומר שאת צחקת בכית איתה ווט אבר ושאת עפה עליה, אבל כולם? זה מוגזם מאוד מוגזם.
לי למשל ברזומה לא היה ולא יהיה ברזומה שום דבר שאפילו מזכיר את מה שאני ראיתי מהדיירת שאת מאוד מעריצה.
בעיני היא אישה שנכנסה בהצהרות שהיא נקמנית עוד בת.ז ששיקרה לכולם
ואמרה שהיא בת 22, אישה עם מאפיינים מאוד ילדותיים אגואיסטיים ומיניפולציות שבאו לידי ביטוי באופן יום יומי וברור.
אישה פרובקטיבית מאוד שעדיין חושבת שמראה חיצוני הוא הקובע
וכמה שתחשוף יותר ככה יטב, במקרה שלה זה לא ממש עוזר,
גם "הקנקנן וגם הבפנוכו " לא ממש מוצלחים, אם אתנסח בעדינות.
אישה שלא יכולה ולא רוצה לראות באמת את האחר.
אישה שמבית שלם אף דייר לא באמת אהב או חיבב אותה, זה לא משהו שצמח בבית האח הגדול היא באה ככה מבחוץ.
לא היה דייר שלא סבל/נפגע ממנה בשלב זה או אחר, דיירים פרשו העונה ברמה שלא אופיינית
בגלל קשיים שחלקם ישירות ממנה, מניחה שיצוצו הרבה דברים כשהעונה תיגמר.
הדיירים הם כולם אנשים בוגרים כולם עברו דבר או שניים בחיים, זכותם ובחירתם למי להתקרב ולמי לא, שום דבר גם לא הצופים בבית יכולים להחליט עבורם.
אז את יכולה לומר שאת צחקת בכית איתה ווט אבר ושאת עפה עליה, אבל כולם? זה מוגזם מאוד מוגזם.
2022