הרומנים (הלא מוצלחים) בבית האח הגדול - ממשיכים ״להזרים דם״ לתוכנית….

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה אתמול 03:00 ערב אל עראמשה
התראה חדשה שלשום 04:28 סופה
התראה חדשה 26/11/2024 23:22 עין זיוון
התראה חדשה 26/11/2024 22:31 קריית שמונה

• הרומנים (הלא מוצלחים) בבית האח הגדול - ממשיכים ״להזרים דם״ לתוכנית….
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 06/08/2022 14:29
  • צפיות287
משה ושרין - התחיל מבטיח, מהר מאוד הפך לשנאה מצד שרין, שהפכה לסטוקרית של משה. בבחינת, לא תהיה שלי, אבל לא של אף אחת אחרת. (על אף שבהתחלה, שיחררה אותו ואמרה לו, לך תכיר את שאר הבית. רק שהיא לא ציפתה שהוא יכיר באמת את כולם, גם את שנואי נפשה… (טליה) וכו׳. אני לא מאמינה, איך היא הדמות הכי משעממת הפכה את הסיפור שלה, ללב התוכנית. משעמם!!! נתנאל ודיאן - שנאנו את הקשר האובססבי בין השניים, השולטת והנגרר, שהפסיק לראות, להרגיש, להיות נוכח, ורק רצה לרצות את מלכתו ועדיין רוצה לרצות אותה.. גם כשהיא בחוץ. מה שנקרא שליטה בשלט רחוק. דניאל ואילנה, הבחור הצעיר, סקר את השטח, הבין שכדאי לפתח קשר בבית האח, גם אם זו אישה בת שלושים. מזל, שאילנה היתה מספיק חכמה, להביא אותו לסיום!! גם אם זה היה נראה, שהוא סיים את הקשר. יש לו עוד הרבה לעבור, על מנת להיות ראוי אליה. טליה ואופק, קשר שנועד לכישלון. ככה זה, כשאגו פוגש אגו, שלא לדבר, על הבגרות מצד אחד של אופק, שזיהה את הבעייתיות בטליה, שהשתמשה בו, ליצור סיפור! כי אם אליאב יכול, אז גם היא. כי הפתיינות שטבועה בה, לפעמים מבלבלת, ויוצאת לפעולה רק כדי לסמן טריטוריה, (שחף שזיהה את דפוס ההתנהגות של טליה וברח) והיא ממשיכה, כי אפשר! מבלי להתחשב לנזק שנגרם לצד השני. נשארנו עם אליאב ובר, שכרגע, נראה הכי מבטיח, גם כי הוא מתנהל בשלט רחוק ומחוץ ללחצים בבית האח. אולי תתפלאו, אבל זה הקשר היחיד, שאני מאמינה בו שימשיך בחוץ.

דנה א.
  • תגובה מהירה
  • נ.ב - היום בשיחה של שחף ודניאל…- שחף קורא לטליה פתיינית והוא כידוע לא קורא
    דנה א חדש
    דנה א חדש
    שם: ריקי עזרן
    מספר הודעות: 3,769
    ותק: 4 שנים ו-9 חודשים
  • 06/08/2022 14:45
  • צפיות87
טוקבקים ופוסטים בחוץ….בחור חכם!

דנה א.