ולאלה ששואלים מתי נוכל להדיח אותם? עד שהאח הגדול יפריד ביניהם. בינתיים, הם משרתים את המטרה והרייטינג על מנת ליצור עניין (גם אם עניין שלילי..) יסיימו את תפקידם…. כשהאח הגדול יחליט שמיצה את החיבור הזה… אנחנו, הקהל, מיצינו את הזוג ההזוי הזה מזמן.
להגיד את האמת,מגעיל אותי לצפות בערוץ 26,ולראות את כל הזוגות,שצמודים לא זזים אחד מהשניה כאילו יברחו,זה מגעיל אותי,משעממים,מה זה הגועל נפש?וגם הדיוטים,הגברים בזוגיות,לא מבינים שהם כבויים,?וזה זה לרעתם? אני מאוד רוצה שהאח יתן לנו הצופים לחוות דעת על כל דייר בבית ,ואולי זה יעורר אותם.וגם שהבחירה להדיח דיירים תהיה בידינו הצופים,יהיה מצויין,ויעורר את כל הבית,אקשיין.מה דעתכם על הרעיונות שלי?
ונמנע ממגע עם בר. הכוונה של דינה ״לפקוח״ לו את העיניים, פשוט הרסה לו את שמחת החיים, והטילה בו ספקות לגבי הבחירה שלו. חבל!! לפעמים, צריך לדעת לשתוק. בוודאי במקום כזה. הוא ילד גדול, זכותו להחליט וללכת אחרי ליבו. במיוחד, כשהמניעים של דינה, לא טהורים ולא מתוך דאגה אליו. זה נובע רק מזה שהיא לא אוהבת את בר…. סוגרת חשבונות על הגב שלו….
את העיניים,הוא הלך לאיבוד שם ממש כמו נתנאל
בר עושה סצנות קינאה ,לא מרשה לו לדבר עם
טליה,שזה דבר בלתי אפשרי בכזה בית.
קנאה זו מחלה שצריך להתרחק ממנה.
שתי תכונות שאי אפשר לחיות איתם זה קנאה וקמצנות
אם אליאב לא רוצה לשמוע את האמת..אז שלא ישאל שאלותאלמוג
03/07/2022 15:14
29
ובטח לא את דינה. היא רואה ושומעת הכל. והוא צדקה בכל מילה. במקומו הייתי עוצרת כל קשר רומנטי עם אך אחת מהצדדים משאירה חברות וזהו...בינתיים הוא רק עושה צחוק מעצמו. סנג'ר של בר.
מי שרואה לייב 24/7 לא יכול שלא להבחין שטליה מתמסכנת רוב היום, היא משחקת אותה שהיא מסכנה, ורק רוצה צומי כל היום, היא בכוונה הולכת לאליאב ומנסה לדבר איתו בכוונה ,ובכוונה מנסה לפתח איתו שיחות בכדי שבר תראה, מי רואה רק את התכניות שמשודרות אני מבין את זה שהוא יהיה נגד בר , אבל מי שרואה 24/7 מבטיח לכם שהוא יהיה לטובת בר
הגברים בבית
בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה זאת פשוט השפלה איך
שהם נותנים לבנות זוג שלהן (לא באמת בנות זוג ) להוביל אותם להגיד להם מה לעשות מה ללבוש ועם מי לדבר 🤮
דינה היא אישה מבוגרת וצריך לכבד אותה, אבל כמות לשון הרע שיוצא לה מהפה זה באמת לא יפה לראות אישה כמוה שהיא דתייה וצריכה להיות עם ערכים רק מלכלכת על כל הדיירים, הלוואי ויהיה איזה משימה שהאח הגדות יראה לדיירים את כל הדיבור הלא יפה שדינה מדברת על כולם, ומבטיח לכם שהיא תיהיה מעומד כל הדחה
יש תופעה שהיא בעיניי לא יפה בכלל, דינה אישה מבוגרת וצריך לכבד אותה אין ספק בכלל, אבל אני רוצה לומר לכם שהכמות לשון הרע שיוצאת לה מהפה לא שווה לכמות של חצי מהדיירים, הלוואי ויהיה איזה משימה והאח הגדול יראה לדיירים איך דינה שופטת ומדברת עליהם ,היא תיהיה מודחת כל העונה
את הזוג המפלצת [דיאן ונתנאל] אוכלים כל לילה את האוכל של כולם + גונבים
את הטונה של טליה וצוחקים שיודעים שזה שלה
את דניאל מעמיד את דיאנה להדחה
איך דיאן ונתנאל מחממים את אליאב + את השיחה שלהם עם בר -
שכולה נוגעת ל טליה
את אליאב וטליה בנסט - כמה ימים אחרי שהיא נכנסה ושהיא נתנה לו ברקס
ישר רץ לבר בר ולקח אותה למזווה פרץ בבכי ואומר לה שבחר בה
עאלק בחר בה ?!
וכו' וכו' וכו'
זה מה שעוז צריך לעשות במשימה להוציא את כל הסירחון שיש בתוך בית האח הגדול
ואם האח הגדל נכנס לקרוא בפורומים
רצוי שידע שנמאס לנו הצופים לראות בפרקים עריכה כל כך גרועה
שאינה משקפת את המציאות והגיע הזמן שיפסיק לעשות הנחות
לזוג המבחיל ויתחיל להראות את פרצופם גם בפרקים הערוכים בערוץ 13
לא נקבל אף פעם תמונה מלאה. את כל הליכלוכים והריכולים, נקבל רק בסוף העונה…. כרגיל… מה שאומר, שקהל הצופים צריך לבחור רק לפי המידע המצונזר שאנחנו נחשפים אליו.
זה רק אני או שדינה פשוט מדברת על כולם ומדברת לשון הרע על כולם, הלוואי ויהיה משימה שהאח הגדול יראה לדיירים איך היא מדברת עליהם,
אידה מבוגרת כבודה במקומה מונח ,אבל זה פשוט לא כיף לראות את זה ,ובתוכנית מראים צד אחר לחלוטין
הוא מיתנהג על בסיס יום יומי בביריונית הבנתי שגם היום היתה מריבה שקשורה אליו.ואני מפחד שהאח בסוף יוציא מישהו מהמישחק ביגללו באיזה תירוץ,רק כדי להראות ש:הינה הוצאתי מישהו שהםר את הכללים. מקווה שהבנתם את מה שניסיתי להסביר
צעקו כעת נתנאל גדול בחוץ.
עצוב איזה דוגמה הוא מהווה שהוא ענק.
והזוג הריקני והאלים שכל היום דבקי ומרינה הנסרחת.
אני מרגישה שהשנה הביאו לאח הגדול.
דיירים שמי צופה חושב שהוא נמצא בסידרה מינית ומילולית תת רמה.
היא התחילה לשיר ולירקוד כדי להעיר את הבית קברות הזה . אני מת עליה .מוסיפה קצת פאן אחר לבית חוץ מליראות את החירמונים של דניאל אילנה . בר אליאב. נתנאל דיאן. וגם את כל הלרלרת רכלת והביריונות והחרם שיש בבית הזה