משהו מאוד תמוה פה כי אורן מאוד חכם ישר ואמיתי, אז לא ברור לי מדוע הוא יצא נגדו בזמן שכל התקשורת רדפה אותו (כמו שעשו לחברי ש"ס שהמריאה מ-3 ל-17 מנדטים בעיקר וגם לאחרים) שנים רבות. הרי רדיפת נתניהו רק בגלל שהוא נותן מקום גם למזרחיים וליהדות, וחיסולו שווה ניצחון החונטה המושחתת עליו= חיסול וכניעה מוחלטת של כל מחליפיו העתידיים מהימין=יהדות.
אשמח לדעת יותר מה לדעתכם היו מניעיו, כי הרי ברור שלא התכוון בכך לרשת את נתניהו כמו אינטרסנטים אחרים ?
חבל שלא הכניסו (ברור לי שגם במתכוון) מישהו שיתן קונטרה לאורן ויפתח איתו שיחות, כפי שהוא אמר הלילה ואני כתבתי כבר לפני זמן רב.
בגלל הרשתות החברתיות, התקשורת הולכת ומתגלית בכל מערומיה ושיטותיה הבזויות ואפילו בתוכנית בידור כזו לא בוחלת באמצעים. בעבר היו מסתירים ומעדנים שקרים, אבל שוב עקב העידן החדש הם כבר משתינים מהמקפצה כי תפסו את כל עמדות הכוח במדינה כולל חלק מצמרת צה"ל, לוחמי האש, וכמובן בתי המשפט והפרקילטות שעושים במדינה (הרס רב) כבשלהם.
השיטה היום- איומים מרומזים ומקל וגזר, מי שמשתף פעולה ומתיישר עם החונטה (שרון, ליברמן, רוני אלשיך, בנט ושות') מאותרג ומיוחצן אוטומטית ובכל מחיר, ולהפך(ראו ראש השב"כ הנפלא מאז קום המדינה מר יוסי כהן).