רונה כמה את צודקת.אין מילה מיותרת במה שכתבת

חזרה לפורוםחזרה לפורום הרשמההרשמה התחברותהתחברות
מערכת צבע אדום! מערכת זו מתריעה על התראות צבע אדום ואזעקות אמת ברחבי הארץ בזמן אמת.
צבע אדום
התראה חדשה היום 21:13 להבות הבשן
התראה חדשה היום 17:59 עין השלושה, נירים
התראה חדשה היום 02:28 חניתה
התראה חדשה היום 02:25 חניתה

• למשפחת כהן. משתדלת לכתוב מבלי להיות פוגענית רונה
  • 10/08/2021 14:21
  • צפיות191
אני פונה אליכם כדי שתצילו את כבודה של האמא שלכם ושל רעייתך. בכל משפחה שפויה כשהיו רואים את ההתנהגות של הנציגה שלכם באח הגדול , היו מגיעים ופשוט מוציאים אותה הביתה. מה היא באה להראות בתוכנית. את כישורי הבכי שלה? את כישוריה במטבח? הרי היא לא מחזיקה בכוכבי מישלן. כל אשה יודעת לבשל נהדר ועוד יותר טוב ממירי. כל אשה אוספת שיער במטבח. מירי לא. זה כל כך דוחה. גם בבית היא לא אוספת?איך אפשר ככה לאכול. אין לה שום ערך מוסף משל עצמה כדי להעשיר אותנו במשהו. לא יודעת לפתח נושא שיהיה בו עניין. רק רכילות ומטבח. אוכל שלי סירים שלי. למרות שכלום שם לא שלה.רואים שזאת אשה שיודעת להצית מלחמות ומוציאה עצמה הקורבן. תולה האשם באחרים. זאת תכונה נאלחת ומסלידה. היא לא יודעת לעמוד בזכות עצמה ואוספת סביבה עדר של שוטים. מי שלא מצטרף לדעתה הוא נגדה. יש לה עוד הרבה הרבה מה ללמוד בכל תחום מאורן חזן. אולי לכן היא פוחדת ממנו ויצרה חרם נגדו. אין לה שום עכבות ומוסר. אני לא רוצה לדבר על המראה שלה כי זה מה שקיבלה מאלוקים. אבל לפחות שתאזן עם אופי טוב.אם הייתם משפחה אוהבה ודואגת הייתם מוציאים אותה. כי הנזק שלה ושלכם כבר נגרם.אם אתם משאירים אותה בשביל כסף זה עצוב מאד כי טוב שם טוב משמן טוב . בגללה קהל רב לא רואה השנה האח הגדול. הבושה כולה שלכם ושלה. אלף אלין לא יעזרו לנקות השם הרע.גם זכיה לא תעזור.

• תגובה מהירה
  • מירי אסתר
  • 10/08/2021 14:24
  • צפיות29
רונה כל מלה בסלע.
הרבה אנשים חושבים כמוך.

• תגובה מהירה
  • כל הכבוד רונה רחלי
  • 10/08/2021 14:26
  • צפיות22
כל מילה תיארת וקלעת בול לגבי אופיה של מירי כל הכבוד כמה שזה נכון יישר כח

• תגובה מהירה
  • o
  • מסכימה איתך, רונה. בתאל
  • 10/08/2021 14:29
  • צפיות12
  • תגובה מהירה
  • מילים כדורבנות אבל המשפחה שלה לא יותר הגיונית או חכמה ממנה אושרת
  • 10/08/2021 14:33
  • צפיות20
כשיש לך בת שמנפחת את השפתיים בגודל ברווז ואז עוצמת את העיניים ונותנת בוסה לאבא שלה אז משהו משובש שם במוח, גם שלה וגם של האבא שלה. לא מכירה את יתר הילדים
אבל וואללה מסכנים כי אני בטוחה שהיא עשתה גם להם מניפולציות, זה הטבע שלה.

בנוגע ל"אוכל שלי", היא קברה את עצמה כאן כי אורן חכם ואכל את הכל בהנאה. הוא טוב בלמצוא נקודות תורפה. האחרונה שאמרה שהיא מבשלת ואופה ומנקה וכו וכו הוחלפה על ידי אודליה.
הצופים לא אוהבים שתלטנים

• תגובה מהירה
  • הבת אלין רק ניראת בעיני ילדה מסכנה הייתם מסוגלים לחיות עם מירי בתור אמא טולה
  • 10/08/2021 14:33
  • צפיות25
מה הפלא שהילדה
עפה על בוטוקס ברמות
שקצת מוגזמות
ואפילו מגוחכות
אבל אני מניחה שהדור הזה הוא
דור שכבר בגיל 20 עסוק
בפלסטיקה ובמרוץ אחר המראה המושלם
איזה בושה אמא שלה מטילה עליה
ניסתה לרמוז למירי להפסיק ולבכות
אבל מירי כמירי